|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w październiku
NIEAKTUALNE
Zapraszam ![]() 1. Nie wszystkie rzeczy mam w swoim mieszkaniu, część została w domu rodzinnym, dlatego nie zawsze mam możliwość natychmiastowej wysyłki. 2. Ze względu na godziny pracy preferuję wysyłkę paczkomatem. - Mango, 34, nowa z kompletem metek - piękna błękitna sukienka XS, ma wadę więcej informacji dla zainteresowanych - Mohito, pudrowa XS, stan idealny - Reserved, nowa cytrynowa sukienka S, komplet metek - Only, 34, nowa z kompletem metek Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-11-04 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku
- nowa sukienka, z metką, rozmiar uniwersalny, według mnie S
- sukienka pin up, z metki 12 ale ponieważ ma gumkę pod biustem pasuje moim zdaniem na każdy rozmiar - Stradivarius, sukienka XS/S - LaSenza, nowa koszulka nocna, rozmiar z metki XS, będzie dobra na mniejszy biust max. 75B - Mohito, pudrowy róż, XS, jak nowa - Top Secret, koszula XS, nowa - H&M, duże XS, bez śladów użytkowania, bardzo przyjemny materiał - Mohito, cytrynowy oversize 34, jak nowy - Les Tropéziennes par M Belarbi Nymphe, brązowo-srebrne, duże 37, w całości wykonane ze skóry, łącznie z podeszwą - Beżowe sandałki a'la Melissa, rozmiar 37, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- McArthur, rozmiar 37, długość wkładki 24,3cm. Platforma 3cm, koturn 11cm, nie odczuwa się wysokości. Miałam je raz
- Sala, wykonane w całości ze skóry naturalnej. Typowe 37. Miałam je raz na weselu, wyglądają jak nowe, tylko podeszwa zdradza, że były założone. Obcas ma 9,5cm, platforma 1,5cm. - Czarne szpilki, wykonane w całości ze skóry naturalnej. Od polskiego producenta. Rozmiar 37. Obcas 9,5cm, platforma 2cm. Bardzo wygodne, nie odczuwa się wysokości. Posiadają drobne ryski, niemożliwe do uchwycenia na zdjęciu. Po wypastowaniu są zupełnie niewidoczne. Na zapiętkach pozostałości po wkładach na obtarcia, usunę je przed wysyłką - Converse, czerwone trampki za kostkę, rozmiar 37. Stan idealny, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Mango, czarne eleganckie spodnie, na dole nogawek zamki, 34
- Zara, rurki z zamkami na dole nogawek, XS, stan idealny - Mohito, kloszowana spódnica XS, brak śladów użytkowania - Mango, rurki z zamkami, 34, bez wad - Mango, granatowe szorty XS, stan idealny - H&M, ciemno szare przecierane szorty z wyższym stanem XS, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Reserved, XS, nowa z metką, wiązana na dole
- Top Secret, casulowa koszula XS, polecam jednak na S, jak nowa - Top Secret, nowa koszula z zakładanym, zapinanym na zatrzask dekoltem, 34, za coś wow - Adidas Firebird, używana sporadycznie, ale zamek do wymiany, rozmiar 36 - Top Secret 34/36, mega ciepły sweter z luźnym golfem, bez wad - H&M, beżowa dopasowana marynarka, rozmiar XS, miałam ją raz, brak śladów użytkowania Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-10-18 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Cocomore, porządna bordowa marynarka 36, raz założona, była droga, będę wybrzydzać, zupełnie niefotogeniczna
- Eleganckie, garniturowe rurki Cocomore, na górze oraz na dole nogawek zamki. Kolor beżowy, wpadający w musztardę, rozmiar 36 ale polecam na 34. Miałam je raz, nie noszą śladów uzytkowania - Cocomore koszula mgiełka z żabotem 36, Brak śladów użytkowania. Kolor - ciemny granat. - wiązana koszula, według mnie XS/S - beżowa kopertówka, miałam ją raz a weselu, wygląda jak nowa - Hakuro H50, kupiony w lipcu 2016, użyłam raz, miękki jak kociak, jednak nie lubię pędzli - książki Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-10-09 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[COLOR="Magenta"]UWAGA
Te sukienki wymienię tylko na inne, raczej małe czarne, z porządnego materiału, także nowe. - Aggi, nowa chabrowa sukienka, pięknie podkreśla talię. Z metki 32, ja noszę 34 i była dobra. Delikatnie kloszowana. Z tyłu wycięta w V na tyle, że wygląda bardzo efektownie, ale nie odsłania paska stanika. - Reserved, nowa mała czarna z asymetrycznym dołem, XS - Mohito, klasyczna granatowa sukienka na każdą okazję, nowa, z metki XXS - Yes, nowe srebrne kolczyki, mam kartonik i ozdobny woreczek, nadają się na prezent. TYLKO na złote kolczyki wkrętki - Esotiq, nowe z kompletem metek majki modelujące, S Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2016-10-30 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja wciąż po sukienkę only lub Top Secret, nowa koszula z zakładanym, zapinanym na zatrzask dekoltem ![]() Poza wątkiem mam 2 nowe pomadki Pure Color Estee Lauder - Rose Tea oraz Fuchsia Fever. Byłabyś może zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za - beżowa kopertówka, miałam ją raz a weselu, wygląda jak nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej,
cos u mnie za DKNY MY NY, 30ml, nowe w foli? pozdrawiam
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
- Top Secret, koszula XS, nowa
- H&M, duże XS, bez śladów użytkowania, bardzo przyjemny materiał - Converse, czerwone trampki za kostkę, rozmiar 37. Stan idealny, - Zara, rurki z zamkami na dole nogawek, XS, stan idealny - Mohito, kloszowana spódnica XS, brak śladów użytkowania - Mango, rurki z zamkami, 34, bez wad Adidas Firebird, używana sporadycznie, ale zamek do wymiany, rozmiar 36 Hakuro H50, kupiony w lipcu 2016, użyłam raz, miękki jak kociak, jednak nie lubię pędzli - DKNY MY NY, 30ml, nowe w foli trampki lacoste cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- perfumy dkny - czarną bluzkę z żabotem - ten sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1475323502 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za białko FA?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
- Only, 34, nowa z kompletem metek
- dkny my ny coś u mnie?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pędzel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tylko ta bezowa marynarka HM mi sie podoba z tym ze potrzebowalabym wymiary bo czasem xs z HM bywaja na mnie za male
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cos u mnie za
- Only, 34, nowa z kompletem metek - Mango, rurki z zamkami, 34, bez wad - H&M, ciemno szare przecierane szorty z wyższym stanem XS, nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.