![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Trochę Inglota, trochę zapachu i inne ;) MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU
Witam
![]() Kilka prostych zasad: 1. Preferuję większe wymiany - nie wymieniam się za jeden kosmetyk drobnej wartości; jest to zwyczajnie nieopłacalne. 2. Odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. Postaram się odpisywać tak do 1 dnia - proszę dać mi czas na przejrzenie Waszych kosmetyków. 3. Przesyłkę odpowiednio zabezpieczam, wysyłam listem poleconym priorytetowym. Proszę o to samo. 4. Czas wysyłki ustalany będzie przez wiadomości prywatne, jednak preferuję, żeby odbyła się w miarę szybko. 5. Nie wysyłam za granicę. 6. Nie odmieniam się. 7. Kosmetyki (a zwłaszcza ich ewentualne wady i uszkodzenia) opisuję dokładnie, powinno to działać w obie strony. Wysyłam kosmetyki czyste. 8. Na szaro - wymienione 9. Dziewczyny z Rzeszowa - preferuję wymieniać kosmetyki osobiście ![]() 10. Coś może nagle zniknąć - czasami wystawiam kosmetyki na allegro WYMIENIĘ: OCZY * Inglot, wkłady 457 (nie ma na zdjęciu - brąz z drobinkami), 60amc, 84amc, 493ds, 490ds, 100amc, 463 double sp., 337 matte , 120 amc shine, ]501 double sp., 487 double sp. Zużycie minimalne. Trzy cienie mają lekkie uszkodzenia (mała dziurka od szpilki, powstała podczas próby wyjęcia wkładu z paletki ![]() * Paletka Sleek Curacao Zużycie niewielkie. Najchętniej za inną paletkę Sleeka! * Ingrid, Shimmer Sypkie cienie do powiek. Numery 7, 8, 12. Zużycie minimalne. * Joko, Virtual, baza pod cienie. Zużycie około 15-20% * Cień pojedynczy Inglot 456 double sp. Kolor beż z mnóstwem złotych drobinek. Zużycie niewielkie. TWARZ Podkłady, korektory * Revlon CS 300 Golden Beige Do cery tłustej/mieszanej. Wbrew wysokiej numeracji nie należy do ciemnych, powiedziałabym, że dla średnich karnacji. Zużycie minimalne. * Ingrid, Idealface fluid Zużycie minimalne. Kolor 16 brzoskwiniowy. * Artdeco, kamuflaż nr 3, rewelacyjny kosmetyk, niestety pani w Douglasie dobrała mi zły odcień, ma trochę różowego pigmentu, a ja jestem typowo żółta. Oczywiście używany higienicznie; czystym pędzelkiem. * Rimmel Match Perfection Gel Na przetestowanie, zostało ok 1/3 słoiczka. Kolor 103. Pudry, brązery, rozświetlacze * Eveline, Puder mineralny w kamieniu Odcień transparentny (nr 20). Zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu. * Inglot, Puder prasowany YSM w ciemnym kolorze (Y26), używany przeze mnie jako bronzer, zużycie niewielkie * Essence, Blossom, puder rozświetlający Zużycie trudno mi ocenić - ok 5-8%? Widoczne na zdjęciu. * Róż Inglot nr 85 Odcień koralowy (dość ciemny). Zużycie minimalne, róż jest bardzo mocno napigmentowany. Wymieniam, gdyż kupiłam przez pomyłkę, posiadam już ten kolor. USTA * KIKO, Pomadka kolor Rose Silk, wykończenie błyszczykowe. Zużycie 10-15%. PERFUMY * Thierry Mygler, Angel EDP Pierwotna pojemność 25ml. Zużycie niewielkie, na życzenie wyślę zdjęcie dokładnego zużycia. Wymienię tylko za inne perfumy, będę bardzo wybredna ![]() ![]() * Thierry Mugler Angel żel pod prysznic 25ml Był częścią zestawu z perfumami. Otworzyłam max miesiąc temu i wycisnęłam dosłownie kropelkę dla sprawdzenia zapachu. * Próbki perfum - L'Eau Par Kenzo oraz Valentino Rock'n Rose A raczej próbki z próbek ![]() * Perfumy Mohito With Love Woda perfumowana, pojemność początkowa 50ml. Posiadam kartonik. Zapach bardzo ładny i trwały, ale nie dla mnie (preferującej ciężkie słodziaki :P . Zużycie widoczne na zdjęciu. PIELĘGNACJA * Bioderma, Sebium, Krem nawilżający do skóry tłustej i trądzikowej pozostało około 50%, otworzony około 3 miesiące temu, ważny 9 miesięcy po otwarciu. * Dermedic, Hydrain2, krem intensywnie nawilżający zużycie widoczne na zdjęciu, około 20-25%. Świeży, data produkcji 09.2011. Otworzony około 2 miesiące temu, niestety jest dla mnie za ciężki (cera mieszana). * Avene Triacneal Pozostało około 1/3 tubki. Uwaga! Termin ważności: sierpień 2012. INNE * LANCRONE LARGE POWDER - F217 PĘDZEL DO PUDRU Z serii LancrOne Professional. Użyty dwa razy, z naturalnego włosia. * Pędzle do cieni H&M * Pędzel do różu Essence stara wersja, napis trochę starty * Got2b, Powder' ful, Puder unoszący włosy u nasady Użyłam kilka razy, została dokładnie połowa opakowania. * Collistar, pachnący puder do ciała z drobinkami Ubytek widoczny na zdjęciu. Wkłady Inglota najchętniej wymienię na wkłady ![]() Jeśli zdecydujesz się na pięć dowolnych wkładów; wysyłam w kasetce _________________________ Co mnie interesuje? * WISH D&G Light Blue ! pędzle Maestro, Hakuro, Ecotools paletka Sleek PPQ odlewka Bvlgari Mon Jasmin Noir podkład Bourjois Healthy Mix nr 53 *cienie do powiek Inglot (i inne), róże do policzków (chętnie wkłady Inglot), rozświetlacze, brązery * chętnie wymienię większą ilość moich kosmetyków na jeden kosmetyk o wyższej wartości * nie interesują mnie ubrania oraz pielęgnacja (wyjątek - Avene Cicalfate) Ale generalnie - co wpadnie mi w oko ![]()
-> wymieniam kosmetyki Edytowane przez desporadka Czas edycji: 2012-04-22 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trochę Inglota, trochę zapachu i inne ;)
hej , coś u mnie za
* Perfumy Mohito With Love Woda perfumowana, pojemność początkowa 50ml. Posiadam kartonik. Zapach bardzo ładny i trwały, ale nie dla mnie (preferującej ciężkie słodziaki :P . Zużycie widoczne na zdjęciu. * Avene Triacneal Pozostało około 1/3 tubki. Uwaga! Termin ważności: sierpień 2012. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
* Paletka pięciu cieni Inglot 60amc, 84amc, 493ds, 490ds, 100amc
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pojedynczy cień inglot, róż oraz triacneal?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pojedynczy cień inglota i blossom essence ?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
* Paletka pięciu cieni Inglot 60amc, 84amc, 493ds, 490ds, 100amc
Zużycie minimalne. Trzy cienie mają lekkie uszkodzenia (mała dziurka od szpilki, powstała podczas próby wyjęcia wkładu z paletki ![]() * Cień pojedynczy Inglot 456 double sp. Kolor beż z mnóstwem złotych drobinek. Zużycie niewielkie. * Essence, Blossom, puder rozświetlający Zużycie trudno mi ocenić - ok 5-8%? Widoczne na zdjęciu. * Avene Triacneal Pozostało około 1/3 tubki. Uwaga! Termin ważności: sierpień 2012. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za róż Inglota?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za moshino?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Róż Inglot nr 85 Odcień koralowy (dość ciemny) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cienie Inglota i Triacneal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599809 ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za zainteresowanie
![]() Obiecuję, że jutro dokładnie poprzeglądam Wasze kosmetyki i odpiszę ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś za Paletka pięciu cieni Inglot?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
* Róż Inglot nr 85 Odcień koralowy (dość ciemny). Zużycie minimalne, róż jest bardzo mocno napigmentowany. Wymieniam, gdyż kupiłam przez pomyłkę, posiadam już ten kolor.
* Perfumy Mohito With Love Woda perfumowana, pojemność początkowa 50ml. Posiadam kartonik. Zapach bardzo ładny i trwały, ale nie dla mnie (preferującej ciężkie słodziaki :P . Zużycie widoczne na zdjęciu. wymiana za coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Róż Inglot nr 85 Odcień koralowy (dość ciemny). Zużycie minimalne, róż jest bardzo mocno napigmentowany. Wymieniam, gdyż kupiłam przez pomyłkę, posiadam już ten kolor.
Essence, Blossom, puder rozświetlający Zużycie trudno mi ocenić - ok 5-8%? Widoczne na zdjęciu. odpisz proszę u mnie ![]()
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-03-12 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za pojedyńczy cień inlot? proszę odp u mnie jeśli coś znajdziesz
![]() pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Essence, Blossom, puder rozświetlający Zużycie trudno mi ocenić - ok 5-8%? Widoczne na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
* Róż Inglot nr 85 Odcień koralowy (dość ciemny). Zużycie minimalne, róż jest bardzo mocno napigmentowany. Wymieniam, gdyż kupiłam przez pomyłkę, posiadam już ten kolor.
* Perfumy Mohito With Love Woda perfumowana, pojemność początkowa 50ml. Posiadam kartonik. Zapach bardzo ładny i trwały, ale nie dla mnie (preferującej ciężkie słodziaki :P . Zużycie widoczne na zdjęciu. u mnie cos?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Odpisane wszystkim
![]() W tym miejscu przypominam, że nie wymieniam się za pojedyncze kosmetyki typu 1 cień do powiek - jest to dla mnie nie zbyt opłacalne ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za essence blossom
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post32946929
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.