|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiecień Kosmetyki- Biżuteria (niewiele zużyte)i
-Wysyłam listem poleconym w kopercie bąbelkowej
-Po wymianie adresów, umowę uważam za wiążącą -Mogę się umówić na mieście ale niestety z przyczyn zdrowotnych nie jadę przez pół miasta (wtedy wole wysłać pocztą )-Wszystkie Moje rzeczy są dokładnie opisane (a jeśli mają jakieś wady jest zdj. więcej abyś widziała jakie są to defekty -Nie odmieniam się -Odpisuję u Ciebie -Jestem tu całkiem nowa mogę się jeszcze nie orientować i gubić jeśli mam dużo próśb DOSTĘPNE REZERWACJA (PO WYMIANIE ADRESÓW) WYMIENIONE/NIEAKTUALNE Są to kosmetyki zarówno nowe jak i używane ale ich zużycie nie jest większe niż 25%. Zdjęcia obrazują faktyczną ilość produktu a ich daty przydatności są bardzo długie. Kolory mogą nieznacznie odbiegać niestety zdjęcia w sztucznym świetle . Oddaję ze względów iż niektóre kosmetyki mi po prostu nie pasują albo zwyczajnie mi się znudziły, nie jestem alergiczką więc żadem mi nie zaszkodził. Wymienię też biżuterie zaznaczam że jest to biżuteria sztuczna z wyjątkiem inaczej opisanych. Przed wysyłką biżuterie odkażam a kosmetyki kolorowe oczyszczam Na wszelkie pytania chętnie odpowiem. A wymienię się najchętniej za kosmetyki kolorowe firm -Hean, -Essence, -Paletka Sleek mogą być też innych firm np cienie, róże wypiekane. I na fajne ciuszki: bluzeczki typu long, sukienki.... Czekam na propozycje ![]() 1. Kolczyki Swarovski - oryginalny kryształek koloru ciemno różowego - bigle angielskie, bez niklowe - używane max. 2 razy 2. Różowe długie
- wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy - kolor tj. na 2 zdj. 3. Aniołki - wykonane z elementów bez niklowych - aniołki przypominają srebro rodowane -użyte max. kilka razy 4. Różowe kwadraciki - wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy 5. Białe kuleczki - wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:42 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień Kosmetyki- Biżuteria (niewiele zużyte)i
6. Złote
- wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy - kółeczka z masy perłowej - kolor kółeczka jest "mocno" perłowy 7.Fioletowe angielskie - wykonane z elementów bez niklowych - bigle angielskie - użyte max. 2 razy - wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy 9. Czarno-Różowe - wykonane z elementów bez niklowych - użyte max. kilka razy 9. Perły - długie, można dwa razy owinąć na szyi - kolor to jasne złoto w ciepłym odcieniu niestety nie udało mi się tego uchwycić na zdjęciach Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:44 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
10. Czarne korale
- kulki typu crackle - zapięcie z tyłu 11. Szminka Yves Rocher odcień Róża Damasceńska - ważna jeszcze ok. 6 m-cy (od otwarcia 12 m-cy) - użyta 3 razy, jednak to nie jest mój odcień - na zdj. szminka jest niewiele wysunięta z opakowania 12. SuperShock Vivid Avon odcień pink reflects - ładny metaliczny odcień różu, zostałam namówiona przez koleżankę u niej efekty były super niestety na moich powiekach się odbija - płynny cień - użyty raz, ważny ok. 8 m-cy (od otwarcia 12 m-cy) 13. Tusz Oriflame projektu Liselotte Watkins - użyty tylko raz - ważny 5 m-cy (od otwarcia 6 m-cy) Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:45 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
14. Błyszczyk Satin Satisfaction odcień Pleased Pink
- użyty kilka razy - ważny ok. 6 m-cy (od otwarcia 12 m-cy) - kolor bardziej różowy niż na zdjęciach 15. Paletka Jillian Dempsey by Avon - do jasnej karnacji - kremowa konsystencja - w zestawie pędzelek (dokładnie oczyszczony i odkażony) - użyte kilka razy, opakowanie trochę porysowane - ważne ok 18 m-cy (od otwarcia 24 m-ce) 16. Ujędrniający balsam do ciała Avon Care "Letni Blask" (CAŁY NIEUŻYWANY) - nowy wgl nie używany !!! - ważność 12 miesięcy - poj. 200ml !!! 17. Mgiełka do włosów Avon, Naturals Kwiat wiśni - zużyta ilość tyle ile na zdjęciu - ważność ok 6 m-cy (od otwarcia 12 m-cy) - poj. butelki 150ml Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:46 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
18. Perfumy Summer White Avon
- zużyte tyle ile widać na zdj. - na jednym ze zdj. widać że jest buteleczka na dole ma odpryśnięte szkło, jednak w niczym to nie przeszkadza jest to dosłownie odrobinka - poj. buteleczki 50ml 19. Perfumy Simple Elements - Meadow Dew Avon - zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 30ml 20. Perfumy Pur Blanca Avon w specjalnej edycji (bez atomizera) - zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 50ml 21. Perfumy Hawaiian Shores Avon - zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 50ml 22. Balsam Avon, Naturals, Arbuz !!! - użyty tylko raz, bardzo niewiele na próbę !!! - ilość balsamu zaczyna się tam gdzie znajduję się góra naklejki tyle od nowości było - poj. butelki 200ml Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 09:47 |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Znajdziesz cos za mgielke do wlosow i balsam arbuzowy?
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za 19. Perfumy Simple Elements - Meadow Dew Avon
- zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 30ml i może jakies kolczyki?
|
#8 |
|
BAN stały
|
20. Perfumy Pur Blanca Avon w specjalnej edycji (bez atomizera)
- zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 50ml cos u mnie? |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Coś za mgiełkę do włosów wiśniową i perfumy Avon - Summer white?
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładka !!!! Ciuszki !!!
23. Biała sukienka rozm. XS-S bez ramiączek Raz założona!!! kolor bardziej mleczny stan idealny (tylko za coś ekstra) 24. Spódnica złoto-czarna w grochy rozm XS-S długa za kolano, tiul czarny w złote grochy pod spodem materiał nieprześwitujący koloru złotego, pas z elastycznej szerokiej gumy (uprzedzam w jednym miejscu wygląda jakby kolor zszedł ale to w niczym nie przeszkadza i nie widać tego przy użytkowaniu) stan dobry 25. Czarno-biała bluzka w grochy rozm. S, dół rozkloszowany, stan db-bdb 26. Morska Bluzeczka! (uprzedzam kolor faktyczny morski zdj. tego nie odzwierciedla!) rozm. S, prześwitująca 27. Ultra mini krótkie spodenki Jeansowe rozm. XS, stan dobry 28. Spódniczka Hause rozm. XS-S w kratkę , zwiewna, delikatna, w pasie gumka, stan dobry 29. Spódniczka rozm. XS-S biała w kratkę, stan idealny, raz tylko założona!! z tyłu zapinana na zameczek błyskawiczny Zdjęcia spódniczek w kratkę dodam jutro gdyż dziś już nie mam jak dobrych zdjęć zrobić, a nie weszły mi te co mam na stronę. Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-22 o 20:18 |
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
30. Bluzeczka różowa rozm.S, dół delikatnie rozkloszowany, stan dobry
31.Cieniutka prześwitująca pomarańczowa we wzory rozm. S z defektem na szwie (do podszycia) oprócz tego stan bardzo dobry 32. Kurteczka Jeansowa Ombre !!! rozm. XS, stan bardzo dobry!!! (tylko za coś ekstra) 33. Sukienka czerwona Ravel rozm S, stan idealny ani razu nie zakładana !!! ramiączka regulowane (zdj tragiczne kolor czerwieńszy pomidorowy niż pokazane) |
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie wypatrzyłam, pozdrawiam.
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
"Hey
Najbardziej podobają mi się u Ciebie seledynowe spodenki ale nie wiem czy chciałabyś się wymienić za Pur Blance Pozdrawiam" jestem chętna ![]() a znalazłabys coś jeszcze, bo podoba mi isę jeszcze u ciebie kilka rzeczy.. |
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładka Torebki I Buty !!!
34.Mała torebka koloru czarnego z kwiatuszkiem, idealna na wesele dosyć pojemna co widać na zdj. (mieści 3 mgiełki i kosmetyczkę wypchaną) na krótkich rączkach, materiał raczej cienki ale wytrzymała, stan Idealny !!! w środku trochę pobrudzona kredką do oczu 35. Buty Deichmann ze złotymi wstawkami (odcień złota ciepły) rozm. 37 stan jak na zdjęciach, bardzo ładnie się prezentują na nodze, wygodne niestety mam bardzo szeroką stopę i mam sił w nich ujść ani kroku więcej, mimo że są trochę porysowane to oddaję z bólem serca, słupek jeden jest troszkę bardziej starty niż to widać na zdj, podeszwa starta ale to w niczym nie przeszkadza 36. Buty Idealne na wesele założone tylko raz!!! rozm.37 Bardzo wysokie ok.13cm szpilka,długie paseczki zapinane na kostce, praktycznie nie widać śladów użytkowania jedynie koło podeszwy i koło szpilki pod spodem (tego nie widać malutkie ryski) szpilka metalowa nie do zdarcia !!! 37. Kozaczki wiosenne Deichmann rozm. 37, z boku zamek błyskawiczny, czubki zdarte ale z góry tego nie widać, zdarcie jest od spodu, stan materiału idealny! trochę porysowane szpilki i podeszwy 38. Zielona torebka wygląda coś na zasadzie rodowanej Kolejna dokładka wkrótce !!! |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za nr 15?
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Reszta zdjęć
Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 20:59 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za perfumy summer white,kolczyki swarowski mgiełkę do włosów,buty ze złotymi wstawkami ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
20. Perfumy Pur Blanca Avon w specjalnej edycji (bez atomizera)
- zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 50ml 19. Perfumy Simple Elements - Meadow Dew Avon - zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 30ml 22. Balsam Avon, Naturals, Arbuz !!! - użyty tylko raz, bardzo niewiele na próbę !!! - ilość balsamu zaczyna się tam gdzie znajduję się góra naklejki tyle od nowości było - poj. butelki 200ml za: seledynowe spodenki i koszulkę ze stworkiem jak ci pasuje, to czekam na adres na PW
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
14. Błyszczyk Satin Satisfaction odcień Pleased Pink
- użyty kilka razy - ważny ok. 6 m-cy (od otwarcia 12 m-cy) - kolor bardziej różowy niż na zdjęciach 15. Paletka Jillian Dempsey by Avon - do jasnej karnacji - kremowa konsystencja - w zestawie pędzelek (dokładnie oczyszczony i odkażony) - użyte kilka razy, opakowanie trochę porysowane - ważne ok 18 m-cy (od otwarcia 24 m-ce) 16. Ujędrniający balsam do ciała Avon Care "Letni Blask" (CAŁY NIEUŻYWANY) - nowy wgl nie używany !!! - ważność 12 miesięcy - poj. 200ml !!! 18. Perfumy Summer White Avon - zużyte tyle ile widać na zdj. - na jednym ze zdj. widać że jest buteleczka na dole ma odpryśnięte szkło, jednak w niczym to nie przeszkadza jest to dosłownie odrobinka - poj. buteleczki 50ml 19. Perfumy Simple Elements - Meadow Dew Avon - zużyte tyle ile widać na zdj. - poj. buteleczki 30ml cos za?
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
39. Portfel Believe Avon Nowy wgl nie używany, stan idealny !!!
Oddaję nie mój kolor 40. Torebka Believe Avon z odpinanymi paskiem, kolor elementów metalowy-złoty, stan idealny nieużywana wgl !!! 41. Dziecięcy kombinezonik firmy CHEROKKE na zimę rozm. 50-62 (0-3m-ce) stan idealny użyty tylko raz!!! kolor delikatny róż 42. Spódniczka kolor beżu, stan dobry rozm XS-S 43. Bluzka rozm. XS-S stan db-bdb zapinana na guziczki, materiał nie rozciągliwy, tam gdzie kratka wszyte gumeczki które ściągają, bardzo ładnie się układa, kolor faktycznie jest mocno czarny (na zdj wychodzi jak sprany ale tak nie jest) 44. Bluzka idealna na wieczorne wyjścia rozm. XS-S, posiada 2 zaciągnięcia (wygląda na dziabnięte) stan dobry 45. 2 Bluzka wieczorna, rozm. M kolor szary ciemny melanż, pod biustem ściągacz, na biuście cekiny (wkładka, nie potrzebny biustonosz) wiązana na szyi, stan bdb 46. Spódnica biało-brązowa rozm S-M, stan dobry, rozkloszowana 47. Półprześwitująca niebieska bluzeczka z tych krótszych, rozm XS-S, stan dobry 48. Asymetryczna beżowo-brązowa bluzeczka prześwitująca (pod spodem coś w stylu halki) stan dobry 49. Białe spodnie rozm.S firmy Pretty Girl z wysokim stanem, stan idealny wgl nie ubierane, jedynie mogły się przykurzyć oczywiście będą wyprane!!! |
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjęcia reszty rzeczy dodam później, niestety nie chcą mi się wgrać i wyskakują błędy
Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-23 o 21:12 |
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy tak wolno ale po prostu pogubiłam się w wątku
zakładam nowy a ci chętni za rzeczy (wstępne rezerwacje) z którymi pisałam oczywiście pamiętamzapraszam na nowy wątek a jeśli to możliwe zamknąć ten ZAPRASZAM TU WYMIANKA
Edytowane przez Lencia00 Czas edycji: 2012-04-24 o 00:06 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

)

zakładam nowy a ci chętni za rzeczy (wstępne rezerwacje) z którymi pisałam oczywiście pamiętam