![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwietniowe porządki:)
Hej Dziewczyny
![]() Nazbierało mi się sporo kosmetyków, które może dla którejś z Was będą przydatne. To moja pierwsza wymianka, więc na początek kilka zasad: 1. Nie odmieniam się, wszystko opisuję jak najdokładniej, odpowiem na Wasze wszystkie pytania (real foto każdego kosmetyku na życzenie). 2. Preferuję duże wymianki ze względów czysto ekonomicznych (powyżej 5 kosmetyków, dorzucam jakiś miły gratis). 3. Wysyłam tylko poleconym, do uzgodnienia czy ekonomiczny czy priorytet. 4. Zadawajcie jak najwięcej pytań unikniemy wtedy niezadowolenia stron z wymiany. 5. Odpisujcie na moim wątku, ja zrobię to samo Czarny- dostępne Zielony- dokładka Różowy- rezerwacja Szary- wymienione DOKŁADKA!!! Kolorówka E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Max Factor podkład nawilżający Smooth Effect creamy ivory 45, 30ml, zużycie ok. 20%; Max Factor Creme Puff kolor truly fair 81, bez gąbeczki, użyty raz Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy Essence kredka do oczu long lasting 01 black fever, użyta 2 razy Essence eyebrow stylist set; jasny odcień zużyty w 40%, ciemny minimalnie; porysowane i pęknięte opakowanie zewnętrzne Essence błyszczyk stay with me 03 candy bar, użyty kilka razy lakiery do paznokci (Maybelline, Rimmel, Essence, Wibo) zużycie do 40% Vipera puder w kulkach rozświetlający, użyty raz Guerlain Perles de Nuit odsypka 10 Meteorytow - tylko za coś SUUUPER!!! Bell cień do powiek PASTEL palette kolor jasno-limonkowy, użyty 3 razy (ledwie zarysowany) Bell korektor Multi-mineral odcień nr 1 zużycie ok 30% Yves Rocher korektor rozświetlający couleurs nature użyty kilka razy Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Wibo brązowy eye liner w pędzelku , użyty raz Wibo Extreme lashes volume mascara, użyta kilka razy Lovely Spectacular Me volume mascara, użyta kilka razy Eveline Big Volume Lash, użyta kilka razy Maybelline mascara Colossal 100% black użyta 4-5 razy Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% Pielęgnacja włosów: The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Dabur Vatika krem do stylizacji włosów (lemon tea tree, almond) 140ml zużycie ok 20%, data ważności 10/2013 Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Sesa mydełko do włosów, użyte raz Timotei Organic Delight szampon i odżywka do włosów suchych, 180 i 150ml, użyte dwa razy Goldwell gel w sprayu 30ml (zyżycie na zdjęciu) Pielęgnacja ciała: Tołpa Body Pro kreator gładkiej skóry ujędrniający balsam wygładzający 200 ml, zużycie ok 30% Soraya mleczko do ciała sceniczne silnie ujędrniające 25+ 400ml, zużycie ok 40% Soraya lactissima active kremowa emulsja ginekologiczna do higieny intymnej 300ml, data ważności 06/2015, zużycie ok 20% Joanna balsam do ciała regenerujący (bez) 500ml, data ważności 06/2013, zużycie ok 35% Delia Dermo System ekskluzywny jedwab do ciała 200ml, użyty 2-3 razy Lirene body arabica balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji 250ml, użyty raz Flos-Lek Sun Care balsam delikatnie brązujący 200ml, użyty 3-4 razy Pielęgnacja twarzy: Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu Bielenda ALOES delikatny żel do mycia twarzy 150g, 08/2014, zużycie ok 50% Farmona Dermacos żel głęboko oczyszczający, data ważności 06/2014 zużycie ok 45% Corine de farme tonik oczyszczający 200ml, data ważności 07/2012, zużycie jak na zdjęciu Corine de farme mleczko do demakijażu twarzy i oczu 200ml, zużycie ok 50% Celia tonik do oczyszczania i odświeżenia skóry 200ml, data ważności 04/2014 Oczar żel łagodząco-kojący doskonale wzmacnia ścianki kruchych naczyń 50ml, data ważności 07/2013, nowy nieużywany Jadwiga polska papka do cery trądzikowej, zostało się grubo ponad połowa Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Nawilżająco - rozjaśniający krem pod oczy, na zgrzewce wybite jest 0511091, kupiłam go w tym roku, użyty kilka razy; Flos Lek, Naturalne Piękno, Krem wzmacniający naczynka Rozświetlenie ze szpatułką, użyty kilka razy, data ważności 05.2014 Mazidła, olejki z orzecha laskowego, włoskiego, zużycie 30-40% Bioderma Sebium serum złuszczające nowe w kartoniku 40ml, data ważności 02.2014 Gal, rybki twist off odżywka keratynowa- pół blistra Mydełka Aleppo (laur 24%, ze złotem) próbki Nowa szara chanelka Botki beżowe roz. 38 włożone raz WISH LISTA: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33473652 WYMAINAK ZAKOŃCZONA Edytowane przez ista89 Czas edycji: 2014-01-08 o 08:20 Powód: Wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniowe porządki:)
cos u mnie za E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy;
Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu Farmona Dermacos żel głęboko oczyszczający, data ważności 06/2014 zużycie ok 45% Corine de farme tonik oczyszczający 200ml, data ważności 07/2012, zużycie jak na zdjęciu????
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj, zapraszam do mnie, wstepnie interesuje mnie: (niekoniecznie wszystko ) opcjonalnie Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Sesa olejek i mydelko Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-04-11 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Jadwigę, olej kokosowy i MF? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnei za:
![]() Kolorówka Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy Pielęgnacja włosów: The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Timotei Organic Delight szampon i odżywka do włosów suchych, 180 i 150ml, użyte dwa razy Pielęgnacja ciała: Lirene body arabica balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji 250ml, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Tołpa Body Pro kreator gładkiej skóry ujędrniający balsam wygładzający 200 ml, zużycie ok 30%
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś za
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; Max Factor podkład nawilżający Smooth Effect creamy ivory 45, 30ml, zużycie ok. 20%; Eveline Big Volume Lash, użyta kilka razy ewentualnie Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy bądz wszystkie?
1.Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu 2.E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; 3. E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz 4. Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 5. Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy 6. Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy
Essence kredka do oczu long lasting 01 black fever, użyta 2 razy Bell cień do powiek PASTEL palette kolor jasno-limonkowy, użyty 3 razy (ledwie zarysowany) ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu oddam wiele ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% ![]() E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu,
Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności Timotei Organic Delight szampon i odżywka do włosów suchych, 180 i 150ml, użyte dwa razy Soraya mleczko do ciała sceniczne silnie ujędrniające 25+ 400ml, zużycie ok 40% Lirene body arabica balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji 250ml, użyty raz cos u mnie za te rzeczy albo któreś z nich? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś za:
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu, Flos-Lek Sun Care balsam delikatnie brązujący 200ml, użyty 3-4 razy Celia tonik do oczyszczania i odświeżenia skóry 200ml, data ważności 04/2014 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012
Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Sesa mydełko do włosów, użyte raz cos u mnie?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop odżywka bananowa 250ml, zużycie jak na zdjęciu,
Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Lily Lolo podkład mineralny kolor blondie, 10g, zużycie ok 15-20% Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Max Factor podkład nawilżający Smooth Effect creamy ivory 45 Essence kredka do oczu long lasting 01 black fever |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.