|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gwałciciele polują na kobiety w zachodniej Polsce.
"Cała Polska żyje kolejnym atakiem zimy i wycofaniem się Donalda Tuska z wyścigu o prezydenturę. Tymczasem w Zielonej Górze - jeśli wierzyć lokalnym mediom - nie mówi się o niczym innym, tylko o sprawcach brutalnych napadów na kobiety. Mężczyźni - "Gazeta Lubuska" powołując się na policjantów donosi, że było ich dwóch - w ubiegłym tygodniu zaatakowali trzy razy. Jedna z ofiar została zgwałcona, druga - według nieoficjalnych informacji - również. Jeden z napastników pociął twarz napadniętej brzytwą lub żyletką, inną brutalnie pobito.
Dziennikarze "Lubuskiej" z wypiekami na twarzy relacjonują narastającą w mieście psychozę strachu: To jest straszne. Boję się wyjść na ulice teraz, a tym bardziej po tym, że kiedyś już byłam zaatakowana na ulicy - pisze internautka. (...) - Dzisiaj stałam na przystanku Jaskółcza-Głowackiego (koło Netto) i kręcił się jakiś typ i raz stawał za mną raz koło mnie. W sumie postura pasował do niego i wygląd, ale twarzy nie za bardzo widziałam... Trochę dziwnie się zachowywał. Nie powiem, bałam się, bo akurat dowiedziałam się o tych napadach od koleżanki. Jeden z użytkowników naszego portalu w mailu na donosy@pardon.pl pisze z Zielonej Góry: To co się obecnie dzieje w tym mieście jest nie do zniesienia. Kobiety boją się wychodzić z domu, a mężczyźni poprzysięgają zemstę na tym osobniku... " Uważajcie !!! Policja opublikowała portret pamięciowy i rysopis sprawcy jednego z napadów. Mężczyzna wygląda tak: http://i46.tinypic.com/27zvt5g.jpg
Zły postępek czasem okazuje się jedynym słusznym. Edytowane przez lilijkowa Czas edycji: 2010-01-29 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwałciciele polują na kobiety w zachodniej Polsce.
temat juz jest poruszany w innym wątku ,wystarczylo skorzystac z wyszukiwarki lub z watku dziewczyn z zielonej góry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Rany co za zakapior.....Sama bym się takiego bała
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
już było..
ogólnie? paranoja ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak specjalnie zalozylam ten watek na Plotkowym. Tutaj troszke wiecej osob zaglada niz na Spolecznosci ze wskazaniem watku Zielona Gora (z calym szacunkiem ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa skąd taki tytuł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.