![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
różne różności do wymiany :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam wszystkich! Mam parę kosmetyków do wymiany. Niektóre całkiem nowe, inne z niewielkim ubytkiem. Dla zainteresowanych mogę przesłać dokładne zdjęcia każdego produktu. Jeśli Ty pytasz, a ja nic u Ciebie nie znajdę odpisuję w swoim wątku. Jeśli jestem czymś zainteresowana odpisuję w Twoim wątku i vice versa. Preferuję wysyłkę poleconym ekonomicznym. Życzę udanych transakcji ![]() wszystkie perfumy na wymianę zostały przeniesione TU DOKŁADKA: 11.07.2011 Zrób sobie Krem, D-Pantenol 75% w roztworze wodnym - 30ml minus troszkę, data ważności: 12.2012 22.02.2011 zdjęcia w poście nr 3 olejek zapachowy naturalny Vera - Nord 12ml Orzech nieużywany, data ważności: 15.06.2012 olejek zapachowy naturalny Vera - Nord 12ml Tobacco nieużywany, data ważności: 15.06.2012 wish lista: kosmetyki ekologiczne z certyfikatami EcoCert lub BDHI kosmetyki z Biochemii Urody, z Mazideł itp. pielęgnacja apteczna (Cetaphil, Avene, La Roche Posay, Bioderma) kremy do rąk kosmetyki do włosów kręconych balsamy do ciała perfumy niszowe (próbki, odlewki) Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2012-05-30 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różne różności do wymiany :)
Coś u mnie za zieloną herbatę i krem do rąk z Yves Rocher?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Yves Rocher, Fraicheur vegetale de the Vert - zielona herbata (psiknięty dwa razy, ubytek ok 5ml, widoczny na zdjęciu)
??? Odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Matrix, Biolage hydratherapie, Daily leave-in tonic - tonik nawilżający, odżywia i nawilża włosy suche i uwrażliwione, bez spłukiwania, butelka 400ml (użyty dwa razy na krótkie włosy, ubytek ok. 10ml) La Roche Posay, Toleriane, Fond de teint correcteur fluide - podkład do cery wrażliwej, kolor 10. ivory (użyty raz na próbę)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie za matriksa... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapachow VS nie ma w Polsce. Tu jest recenzja zapachu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9576 Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-05-14 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
jamestown aha, no tak wlasnie myslalam. patrzylam na allegro i myslalam ze ceny sa porownywalne. prosze o wyrozumialosc, jestem poczatkujaca dopiero sie ucze. no to trudno, dzieki, pozdrawiam
Gothic_Daisy niestety u Ciebie nic nie znalazłam olciawalczak przykro mi u Ciebie również nic Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-05-14 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
btw: jak komus odpowiadasz to kliknij cytuj. System dolaczy automatycznie wiadomosc na ktora odpowadasz i nie bedziesz musiala pisac do kogo sie zwracasz. Niektorzy maja dziwne i dlugie nicki wiec bedzie Ci latwiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Interesuje mnie Toleriane, masło Ziaji i może balsamik YR. Popatrz do mnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327038
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher, Fraicheur vegetale de the Vert - zielona herbata (psiknięty dwa razy, ubytek ok 5ml, widoczny na zdjęciu) coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Matrix, Biolage hydratherapie, Daily leave-in tonic - tonik nawilżający, odżywia i nawilża włosy suche i uwrażliwione, bez spłukiwania, butelka 400ml (użyty dwa razy na krótkie włosy, ubytek ok. 10ml) AA Expresso Slim, intensywne serum antycellulitowe w żelu - nowe! nigdy nieużywane! Yves Rocher, Spa vegetal, Hydratant confort - nawilżająco - odżywczy balsam do ciała dla skóry suchej (użyty dwa razy, ubytek widoczny na zdjęciu) Yves Rocher, Fraicheur vegetale de the Vert - zielona herbata (psiknięty dwa razy, ubytek ok 5ml, widoczny na zdjęciu) Ziaja, Masło kakaowe do ciała, lekka formuła - opakowanie 200ml, nowe! nieużywane! ze sreberkiem zabezpieczającym Yves Rocher, Arnica essentiel, creme quotidienne hydratante - krem nawilżający do rąk (ubytek jak na zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie tonik Matrix i ewentualnie jeszcze balsam YR.Znajdziesz coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- i zrobiłam dokładkę
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Arrachnee u Ciebie podoba mi się Clinique all about eye. masz go jeszcze? bo widzialam wiele chętnych
Violette_24 niestety nic nie znalazłam Marigold19 interesują mnie niektóre Twoje perfumy. jutro polece do sklepu popróbować Selllene u Ciebie również nic nie znalazłam, przykro mi Fanusia92 niestety u Ciebie nic nie znalazłam Esterie przykro mi nic nie znalazłam Zielona30 przykro mi ale nic nie znalazłam Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-05-14 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
mnie tez interesuje Matrix
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Zwierzun, Cashmeree, Ranka u was dziewczyny nic nie znalazłam
A1n2i3a u Ciebie podobają mi się dwa kremy z Clinique ale musze się zastanowić Agniesia666 u Ciebie również nic ![]() Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-05-15 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Yves Rocher, Fraicheur vegetale de the Vert - zielona herbata (psiknięty dwa razy, ubytek ok 5ml, widoczny na zdjęciu)]
La Roche Posay, Toleriane, Fond de teint correcteur fluide - podkład do cery wrażliwej, kolor 10. ivory (użyty raz na próbę) AA Expresso Slim, intensywne serum antycellulitowe w żelu - nowe! nigdy nieużywane! cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.