|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
marzec pilnie KOSZULI JEANSOWEJ ORAZ BIAŁEJ ZA PUPĘ oddam co chcecie i ile chcecie
hej wiem ze mam b.skromny watek wymianowy wiec piszcie nawet jak nic nie widzicie w zamian, bede szukała poza watkiem z Waszych wish
![]() Interesuja mnie koszule JEANS ORAZ BIAŁA KOSZULA najlepiej długa np za pupę. Noszę xs / s chociaż m też chętnie przygarnę piszcie błagam ![]() ![]() ![]() ![]() oddam duzo a jak nic nie znajdziecie poszukam ostro poza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec pilnie KOSZULI JEANSOWEJ ORAZ BIAŁEJ ZA PUPĘ oddam co chcecie i ile chce
ja tak z innej beczki, w jednym miesiacu mozna miec dwa watki a to jest hmm 3 czy 4?
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: marzec pilnie KOSZULI JEANSOWEJ ORAZ BIAŁEJ ZA PUPĘ oddam co chcecie i ile chce
zapomniałam, że nowych osób nie obowiązuje regulamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
mam białą koszulę dłuższą odcinaną pod biustem poza wątkiem
![]() tylko muszę porobić zdjęcia ![]() dokładniej taka Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-03-24 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w wątku mam białą tunikę h&m rozmiar xs mogę zrobić lepsze zdjęcia , ale jest z krótkim rękawkiem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600147 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej u mnie jeansowa koszula ale nie siega za pupe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.