|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
MARCOWO wiosennie! szukam kilku najpotrzebniejszych rzeczy!
witam dziewczyny, szukam na wiosne kilku rzeczy. bardziej szczegolowe wish sa w podpisie.
aha: prosze, piszcie tylko, jak cos u mnie znajdziecie. mam sporo poza watkiem, bo nie wystawiam wszystkiego ![]() BEZOWY/NUDE trencz rozmiar XXS/ male XS, lub dzieciecy na 152/58 cm. nie za dlugi, mam 160 cm wrostu, chce zeby byl przed kolano. bardzo mi zalezy, oddam sporo! sukienka rozkloszowana jak na zdjeciu, niekoniecznie h&m, rozmiar XXS/XS, kazdy kolor. rowniez pilne ![]() kazdej ilosci perfum rumeur lanvin, moje sie koncza a uwielbiam je! oddam sporo. gumki do wlosow h&m ze zlotym elementem! perfum naomi campbell sunset, wycofane ze sprzedazy pare lat temu, ale moze ktoras z was ma jakies resztki? ![]() sluchawki monster beats by dre, douszne, nie musza byc oryginalne, ale niech maja dobra jakosc. udalo mi sie takie dorwac, ale mi sie rozwalily ![]() i jak zwykle: czarnych, ciemnogranatowych rurek marki cubus, rozmiar XXS. Edytowane przez adele_ Czas edycji: 2012-03-30 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.