![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() W październiku H&M, DUNNES STORES, RESERVED glównie NOWE RZECZY XS-L(większość S/M)Witam serdecznie wszystkie wizażanki Oprócz innych bardziej znanych firm dominują u mnie rzeczy z firmy RCC FASHION, to nie jest żadna chińska odzież, tylko nasza polska! Noszę rozmiar S/raczej mniejsze M WISH Wszystkie swoje rzeczy wymieniam JEDYNIE na:
Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-23 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: W październiku H&M, DUNNES STORES, RESERVED glównie NOWE RZECZY XS-L(większość
Wątek zaczyna się począwszy od 11 postu!! Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-16 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W październiku H&M, DUNNES STORES, RESERVED glównie NOWE RZECZY XS-L(większość
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318445699 cos u mnie ??
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() może coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318445699 ???
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() Dokładka 9.11.11r Bandażowa sukienka Bon Prix roz. 38/40 ( na metce jest rozmiar 36/38, ale rozmiarówka jest zaniżona) NOWA Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-12-19 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Sweterki
1. Sweterek HOLLISTER, roz. S, stan bdb 2. Narzutka NEW LOOK, roz. S/M, stan jak NOWA 3. Krótki sweterek kimono/nietoperz RCC FASHION roz. uniwersalny NOWY z metką 4. Czerwony sweterek TOMMY HILFIGER, założony 2-3 razy, stan bdb+ 5. Sweterek w paski z kokardką JACKPOT, roz. M/L stan bdb 6. Sweterek kopertowy PAPAYA roz. 14, ale na M/L/XL będzie dobry z racji, że szerokość można regulować. Kupiłam go dla siebie i wymiarowo jest na mnie dobry,a przeważnie noszę "S", ale rękawek jest na 3/4 i nie chciał pozostać na ręce, tak jak go ułożyłam tylko się zsuwał, stan założony 1 raz, jak NOWY 7. Sweterek/ bolerko ICHI, roz. S/M stan bdb 8. Biały bliźniak RCC FASHION, roz. S, stan NOWY z metką 9. Niebieski dopasowany sweterek roz. S, stan NOWY bez metki 10. Sweterek B.YOUNG, roz. M, stan NOWY (uprałam go dla odświeżenia, więc nie ma papierowej metki,ale nadal posiada grubą sznurkową plombę z logo) Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-12-19 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
[B]bluzki
1. Fuksjowa bluzeczka RCC FASHION, roz. S/M ( z metki M/L ale jest zawyżony), stan NOWA z metką 2. Czarna bluzeczka z cyrkoniami RCC FASHION, roz. S/M (z metki M/L ale jest zawyżony) stan NOWA z metką 3. Bladoróżowa bluzeczka ze srebrną aplikacją, roz. S/M, stan bdb 4. Bluzeczka we wzorki CARRY, roz. M (z metki S,ale jest większa), stan: założona 1 raz, jak NOWA 5. Bluzeczka w pepitkę TAMMY, roz. S, stan: bdb+ 6. Satynowa morska bluzeczka RCC FASHION, roz. S/M, stan: NOWA z metką Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-11-18 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
tuniki:
1. Czarna tunika z cyrkoniami RCC FASHION, roz. S/M/małe L (na metce M/L, ale mam taką tylko brązową i dobrze leży) stan: NOWA z metką 2,3 Biała lub fuksjowa tunika o kroju nietoperza O&S, roz. M/L z metki, ale na troszkę większe S też będzie ( mam taką czarną i dobrze leży) stan: biała- NOWA bez metki, fuksjowa- NOWA z metką 4. Mgiełka MB21, roz. uniwersalny S/M/L stan, NOWA bez metki 5. Bluza- tunika z kangurkiem ONLY YOU, roz. M, stan NOWA z metką 6. Tunika/ minisukienka z cyrkoniami roz. S/M, stan bdb 7. Czerwona tunika/ mini sukienka kupiona w UPS, roz. S/M, stan bdb 8. Tunika mgiełka H&M roz. 34, ale w rzeczywistości to S, stan: NOWA bez metki- mam ją z wymiany, ale na mnie źle leży 9. Malinowa tunika/sukienka, roz. S/M, założona 1-2 razy, jest na prawdę świetna,ale przefarbowałam włosy na ostry rudy kolor i nie do twarzy mi w takich odcieniach, stan idealny 10. Turkusowa tunika, zamówiona z katalogu BON PRIX, roz. 36/38 NOWA Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-24 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Topy
1. Różowy top BYE, roz. S/M, stan bdb+ 2. Kupiony w outlecie top-bombka RIVER ISLAND (metki wycięte) roz. M/L, stan bdb Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-11-18 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Sukienki:
1. Urocza sukienka wiązana na szyi, roz. S, stan: NOWA z metką 2. Dłuższa sukienka z push-upem, roz. S/M, stan NOWA bez metki 3. Sukienka maxi AMISU, roz. S, stan: NOWA z metką (kupiona na przecenie z 130zł na 79,95zł0) 4,5,6 Mała czarna GREY WOLF, roz. M, stan: NOWA z metką 7. Czarna śliczna sukienka kupiona w Bon Prix-ie z obecnej kolekcji dostępnej na stronie roz. S (chętnie podeślę link dla zainteresowanych) za cenę 129,99zł. Kupiłam ją na wesele,ale się rozchorowałam i ostatecznie nie byłam, więc szkoda by się marnowała w szafie. W rzeczywistości o wiele ładniejsza. Wymiary: Dlugosc od pachy:84 Szer. pod pachami:42,5 Szer.w pasie:34 8. Kolejna sukieneczka kupiona w BON PRIX-ie roz. S już niedostępna w sklepie, kupiona za 119zł, niestety nie leży na mnie zbyt dobrze, a szkoda bo na prawdę jest śliczna ![]() Wymiary: Długość od pachy:69 Szer. pod pachami:36 Szer.w pasie:32 Szer. w biodrach:44 Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-11-15 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Spodnie
1. Czarne proste spodnie TOP SECRET, roz. M, stan: założone może ze 2 razy, ale mają maleńkie przetarcie z tyłu powyżej końca nogawki, po zszyciu będzie praktycznie niewidoczne- zdjęcie dla chętnych. 2. Jeansy BERSHKA roz. S, stan: NOWE bez metki (mam z wymiany,ale troszkę są na mnie za bardzo dopasowane) 3. Spodnie 3/4 H&M, roz. 34, ale będą dobre na S, stan: NOWE z metką 4. Spodnie sztruksowe SOUTH roz. 40/42, stan NOWE z metką Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-16 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cd.
1,2,3. Legginsy CALLIOPE, roz. S/mniejsze M, stan NOWE z plombą i metkami (kolor najbardziej oddaje 2 zdjęcie) kupione na przecenie za 39zł 4. Spodnie rurki CAMAIEU, roz. S/M, stan: założone 1 raz, ale to niestety nie mój kolor, stan jak NOWE Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-20 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Marynarki i narzutki
1,2. Marynarka BLEND SHE, roz. 36, stan NOWA z metką (kupiona za 149zł) 3. Marynarka RESERVED, roz. 36, NOWA z metką (kupiona za 129zł) 4. Żakiecik/narzutka GINA TRICOT roz. M, stan bdb+ Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-15 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Kurtki i płaszcze
1,2. Czarny płaszczyk na podszewce, roz. 36, stan bdb+ 3. Fuksjowa kurteczka RCC FASHION, roz. M,ale na S też będzie pasować stan: NOWA z metką 4. Beżowa militarna kurteczka DUNNES STORES, roz. M, stan NOWA bez metki (został plastyk po metce) 5. Kurteczka z futerkiem BIG STAR, roz. M, stan bdb- 6. Czerwona kurteczka QUISAQUE roz. S, stan bdb+ 7. Dłuższa kurteczka idealna na jesień MB21, roz. M, stan: NOWA z metką Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-20 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Bluzy
1,2. Bluza na futerku, roz. S, stan: NOWA z metką 3. Niebieska welurowa bluza, roz. M, stan: NOWA z metką 4. Bluza w moro, roz. M, stan: NOWA z metką 5. Męska bluza w kratę, roz. XL, stan: NOWA z metką 6. Seledynowo-zielona bluza ocieplana meszkiem L/XL, stan: NOWA z metką Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-15 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Bluzki koszulkowe i bielizna
1. Biała bluzeczka z żabotem, roz. M, stan: NOWA z metką 2. Koralowa dłuższa bluzeczka CROPP, roz. M, stan idealny- założona 1 raz 3. Biała bluzeczka roz. S, stan idealny 4. Czerwona bluzeczka z paskiem w postaci wstążeczki STRADIVARIUS, roz. M, stan: idealny 5.6. Biustonosz bardotka B75, stan: NOWY z metką 7,8. Szorty z wstawką na pupie, roz. S, stan: NOWE 9. Koszulka nocna miseczka B roz. S/M, stan: NOWA bez metki Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-11-18 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Sandałki
1,2. Różowe sandałki na koturnie, roz. 38 dł. wkładki 24cm, stan: NOWE (kupione za 59zł) 3,4. Czarne sandałki roz.38, dł.wkładki 25cm, stan: NOWE (kupione za ok 65 zł z przesyłka) 5,6. Szare gladiatorki roz. 38, dł. wkładki 25,5cm, stan NOWE (cena z przesyłką to ok.100zł) 7,8,9 Kremowe zkoralikami, roz. 38, dł. wkładki 25cm, stan: NOWE 10. Koralowe sandałki roz. 38, dł. wkładki 25cm, stan: założone ze 2 razy-bdb Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-16 o 01:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Czółenka
1,2,3. w panterkę, roz. 39, dł. wkładki25,5cm, stan bdb+- założone 1 raz 4,5. z nitami w kolorze fuksji, roz. 38, dł wkładki 25cm, stan db+ 6,7. Musztardowe czółenka, roz. 39, dł. wkładki 25,5cm, stan: NOWE 8. Sandałki w kolorze fuksji, roz. 38, dł. wkładki 24,8, stan: mam je z wymiany, według wizażanki są NOWE,ale mają lekko przytarte fleki Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-16 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Botki
1,2,3. Botki KVOLL, roz. 39, dł. wkładki 25,5cm, obcas 10,5cm, platforma 2cm, stan- założone 1 raz 4,5. Granatowe botki z nitami/ćwiekami roz. 39, dł. wkładki 25,5cm, stan NOWE 6,7.8. Różowe botki KVOLL, roz. 38, dł. wkładki 24,5cm, obcas 10,5cm, platforma 2cm, stan NOWE Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-18 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Biżuteria i akcesoria
1,2 Aksamitne kule z cyrkoniami, NOWE brak chabrowych 3. Kolczyki CUBUS, NOWE - rezerwacja 4. Kolczyki GLITTERY, NOWE 5. Naszyjnik ORSAY, NOWY 6. Rękawiczki w kolorze butelkowym, roz. 8.5, NOWE 7. Czapka z daszkiem, kupiona w TERRANOWIE, NOWA 8. Czarna torebeczka koktajlowa NOWA Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2011-10-23 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.