|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
okulary muchy, torebka, słuchawki KWIECIEŃ
nieaktualne
Hey! *Możliwy odbiór osobisty w WARSZAWIE. *Osoby z mniej niż 20 przekupkami i negatywami proszę o wysłanie jako pierwsze. Szukam: * torebka(tylko w idealnym stanie, bez wad, nie sportowa, raczej mała lub sredniej wielkości) *słuchawki do telefonu Diva Samsung S7070, w bardzo dobrym/ idealnym stanie, interesują mnie słuchawki TYLKO do tego modelu, jest on dość nietypowy i inny typy słuchawki do komórek Samsung niestety nie pasują * książka A.Cukierman, Nadmiar pamięci Zanim zaproponujesz wymianę, sprawdź, czy znajdziesz coś dla siebie w moim wątku. Nie mam rzeczy na wymianę poza wątkiem! Na wymianę mam: Imprezowa lub letnia bluzka- top Najmodniejszy motyw pantery Young Style UPS! Odkryte plecy Wymiary podane na drugim zdjęciu Rozmiar S (z metki) jak dla mnie XS/S Materiał baaardzo rozciągliwy, szczególnie w biuście, gdzie jest wszyta gumka Stan: idealny, dosłownie raz ubrana Świetnie podkreśla figurę! Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-30 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: okulary muchy, torebka, słuchawki KWIECIEŃ
Bluzka Reserved z motywem floral
Przewiązana w talii paskiem Rozmiar S (z metki) jak dla mnie będzie też dobre na małe M Wymiary: Długość 56cm Szerokość pod pachami 40 cm Szerokość w talii 35 cm Materiał mocno się rozciąga Stan: bardzo dobry była trochę noszona ale nie ma wad Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tunika lub mini sukienka Megi Collection
Czarna z czerwonymi różami Najmodniejszy motyw floral Rękawki z bufkami, nadają uroku Świetnie wygląda z czarnymi legginsami lub kryjącymi rajstopami Stan: bardzo dobry/ idealny Wymiary (nie ma metki z romiarem ale jak dla mnie to XS, S lub małe M): Długość 74 cm Szerokość pod pachami czyli w biuście 41 cm Szerokość w talii 36 cm Materiał jest bardzo rozciągliwy, rozciąga się zarówno na szerokość jak i na długość. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
do samsunga mam takie, ale nie wiem czy to do divy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sandały marki L.K.B
W najmodniejszym pastelowym kolorze W stylu RETRO lata ‘60 Rozmiar 38 Długość wkładki całkowita: 24, 5 cm Wysokość obcasa: 4, 5 cm Przód buta zrobiony z zamszu, wkładka skórzana Stan butów: fleki w stanie idealnym, buty oceniam na bardzo dobry, jedyne ślady używania to rysy na podeszwie od wewnętrznej strony i lekkie przykurzenie zamszu pod palcami. zgrabne i wygodne buty w kobiecym stylu. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria i dodatki:
1. Korale drewniane szaro-czarne, NOWE, firma HF, długość: 65cm 2. dwie pary kolczyków a'la kostki do gry, jak NOWE, szerokość i wysokość 0,5 cm 3 .Oryginalny brelok Alphonse Mucha w stylu RETRO, secesja, przywieziony z Pragi, NOWY, wymiary: 4cm/4cm 4. Eleganckie etui na pióra, długopisy, w środku szary aksamit stan: bardzo dobry, wymiary: 20/7cm 5. Kolczyk z kulką do piercingu, 1 para, tytan, więc nie uczula, stan: idealny 6. Aniołek-diabełek, hand-made z kordonka, ok 12 cm, stan: b.db, ma zawieszke, może być brelokiem lub ozdobą Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Szpilki sandały George
rozmiar 37 (4), wkładka: 24 cm obcas: ok 7-8cm W najmodniejszym pastelowym odcieniu. stan: bardzo dobry, były 2-3 razy założone, bez wad, fleki w idealnym stanie Sexowne i efektowne szpilki na zgrabnym obcasie, który wyeksponuje nogi! Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.