|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiecień:]
NIEAKTUALNY
Witam kochane ZASADY: 1.Nie odmieniam się.2. Osoba z mniejszą ilością przekupek, bądź negatywem wysyła jako pierwsza. 3. Wysyłka raz lub dwa razy w tygodniu. 4 Oszustki zgłaszam na Policję ![]() 5. Nie lubię jak mnie ktoś ignoruje, mam dobrą pamięć. Wtedy kiedy komuś będzie na czymś zależało- ja nie będę odpisywać. Szukam:
Telefonu! Dotykowego- jestem w stanie oddać bardzo dużo ![]() Jak zwykle falbanek sukienek, tunik, bluzek![]() Zwiewnych sukienek pudrowy róż,lila, chaber Marynarki! Dobrze taliowane, wszystkie kolorki Mgiełek, tuniczek odciętych pod biustem To wszystko rozmiar M/L małe XL Czarnych rurek, haremek rozm. l/xl Bucików roz. 37, baletki, platformy, sandałki. UBRANIA SĄ DO POSTU 29!;] ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-21 o 16:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień:]
Rurki jeansowe, fabrycznie przecierane. Stan bdb. Rozmiar 36/38 . Wymiary dla zainteresowanych
![]() Jeansowe szorty rozmiar 40 ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-18 o 16:57 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Klasyczny czarny blezer, rozmiar z metki M,zdecydowanie zaniżony. Zwężałam ją, teraz będzie pasować na M/ L
![]() Najchętniej za inną marynarkę. Sukienka! Rozmiar z metki M Identyczna jak na zdjęciu tylko kolor NIEBIESKI! Dla zainteresowanych real zdjęcie Brak! Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-19 o 09:42 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna ramoneska rozm z metki XL, z wymiarów pasuje na L. Wymienię tylko na inną ramoneskę dobrze taliowaną rozmiar L!
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-04 o 17:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna sukienka w kolorze nude, beżowym. Góra falbankowa pięknie układa się na biuście, w pasie guma dzięki której kiecka staje się uniwersalna. Rozmiar z metki s/m na małe l też będzie ok , idealna na wesela i inne imprezy
Moje drogie sukienka jest nowa z metką kupiłam na wesele ale jednak nie wystąpię w niej ![]() Szukam za nią koronkowych tulipanowych sukienek góra gorsetowa dół odcinany tiulowy , rozmiar L może większe M , no i małe XL, ogólnie takich kiecek jakie można znaleźć w sklepach,nie interesują mnie inne rzeczy! Ps. Wstawiam fotkę sukienki której szukam w pierwszej kolejności ostatnie foto.Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-02 o 14:02 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam
![]() Koszula w kratę , dłuższa , rozmiar z metki 42 ( zawyżony) na M/L będzie ok. Regulacja rękawów i długości Fajnie wygląda wsadzona do spodni ![]() Nude bokserka H&M rozmiar 40 Jeansowe szorty rozmiar 40 Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-18 o 16:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:Czarna tunika rozmiar 40 świetna do leginsów, rurek , wyszczupla na rękawach ma delikatne cekiny. Polecam -poszła na innym portalu Męski zapach Blue form men ,kilka razy psiknięty około 95 % - poszedł na innym portalu. Biała bokserka z metki 36 , bokserka jest oversize i będzie pasować do malej 40 Na dole lekko rozkloszowanaMa wadę maluteńka dziurka , da się zacerować Klasyczny blazer rozmiar 40 BRAKEdytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-15 o 11:50 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam!
![]() Boyfriendy rozm 40 C&A Stan bdb! Świetne, jednak ja uwielbiam tylko czarne rurki i charemki Narzutka marynarska rozm 40 - Nie wiem czy oddam... Spódniczka jasny róż, falbanki- rozmiar uniwersalny od s do l (ma wadę- do zrobienia! dla zainteresowanych) Szkatułka na biżuterię Duża wyklinowa szkatułka na biżuterie Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-01 o 10:54 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek z bufkami H&M rozmiar z metki M, pasuje na L ![]() Wymiary: Dł. całkowita: 56 cm Biust około 50 cm Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-25 o 19:39 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Suszarko-lokówka ,świetna z kilkoma nakładkami.
Mam z wzmianki, raz użyta do wysuszenia włosów. Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-16 o 15:59 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka falbanki, New Look rozmiar 38, stan idealny, sporo kosztowała ,biust maksymalnie miseczka C, oddam tylko za jakiś telefon dotykowy!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka brązowa z dekoltem w kształcie v rozkloszowana, delikatne brązowe paseczki rozmiar 38
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-08 o 09:48 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-01 o 10:54 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
zakochałam sie w tej kiecce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1333375910 znajdziesz cos u mnie za nia?? lub za podkładke pod laptopa?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Jeansowa TOP SHOP rozmiar 36/38. Idealna z białą bokserką
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna sukienka góra kopertowa ,uwydatnia biust , wyszczupla ,rozmiar uniwersalny.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuteria
Kosmetyczka nie jest duża szerokość 13cm, wysokość 11cm BRAK MOTYLKÓW Brak pawia i kolczyków piórek,kolorowego pierścionka Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-12 o 10:20 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika znanej marki House, rozmiar M, piękne ciepłe kolorki, idealna do leginsów i katanki
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Brak
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-12 o 10:22 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny trencz rozmiar z metki 42 , moim zdaniem będziedobry również na 40
Idealny w zestawie z paskiem i na nadchodzącą wiosnę, chętnie wymienię na inne okrycie wierzchnie, bądź na coś co wpadnie mi w oko![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-16 o 21:27 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-05-12 o 10:35 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Biały body rozmiar L/XL
Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-02 o 16:41 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Sportowa Torba Snopy, idealna do szkoły na zakupy.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Marynarska Tuba rozm 40/42 stan idealny , kupiona w jednej z sieciówek, nie pamiętam której ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-28 o 10:09 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Biały sweterek, kardigan, rozm. L/XL
Liliowy waterfall , rozmiar uniwersalny. Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-28 o 10:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie części H.Potter
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
|
|
|
|
#30 |
|
A.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

sukienek, tunik, bluzek

Brak! 

Dokładam: