|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Meteoryty GUERLAIN *** MAC ***GEORGIO ARMANI - Diamonds GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU
Mam na wymianę:
1. Perfumy Giorgio Armani - Diamonds 100ml butelka jest niemal pełna. Psiknięte kilka razy. Więcej widać na zdjęciu ![]() Pojemnosc 100 ml Moge wrzucic zdjecia perfum od spodu (widoczny hologram i numery). ORYGINALNE! 2. cienie Everyday Minerals No 1: Boardwalk ciemny brąz No 2: In The Garden ciemny brąz No 3: Bird House jasny brzoskwiniowy Tu macie linki do cieni: No 1: http://www.everydayminerals.com/stor...boardwalk.html No 2: http://www.everydayminerals.com/stor...he-garden.html No 3: http://www.makeupalley.com/product/s...als/Eye_Shadow Wszystkie cienie użyłam kilka razy. Zużycie jest niewielkie, a same cienie bardzo, bardzo wydajne. 3. Róż Everyday Minerals Miniatura- próbka 1g. I tak starczy na długo ![]() Tea Time link: http://www.makeupalley.com/product/s...Minerals/Blush 4. Perfumy Be delicious DKNY 100ml EDP Końcówka perfum, oryginalne z USA, na wewnętrznej powierzchni szkła jest wytłoczony nr seryjny co gwarantuje oryginalność.. Ile zostało? Ciężko mi ocenić, dołączam zdjęcia. Myślę, że jest ok 1/3 - 1/4 butelki. Pojemność 100ml 5. Kredka do oczu Chicogo kolor: fioletowy Użyta kilka razy, zużycie niewielkie 6. La Roche Possay : Lipikar Baume Ap Miniaturka 15 ml Natłuszczający balsam do ciała. Nowy, nieużywany. 7. Szminka Joko Wet Lips Wypróbowana kilka razy w domu, to nie mój kolor. Zużycie minimalne. kolor: jagodowy J57 8. Perfmy Gucci - Envy EDT 100ml, używane bardzo krótko, co widać na zdjęciu ![]() NA CO WYMIENIAM?? Podkłady Szczególnie: * Helena Rubinstein - Color Clone * Make up For Ever - High Definition Pudry Perfumy Szczególnie: * Carolina Hererra - CH Minerały (podkłady) Szczególnie: * EDM Pielęgnacja twarzy to szczególnie, a co do reszty czekam na propozycje. Oferowane kosmetyki są produktami z górnej półki i tego samego oczekuję w zamian. Żadnych kosmetyków AVON/Ziaja etc. Już poszło: Meteotyty cienie MAC Edytowane przez Pepik Czas edycji: 2012-04-18 o 14:42 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty GUERLAIN *** MAC ***GEORGIO ARMANI - Diamonds
Coś u mnie za meteoryty?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie Gucci Envy - poza wątkiem mam jeszcze tester Color Clone subli-mat w kolorze 24 ( beige caramel) .
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty GUERLAIN *** MAC ***GEORGIO ARMANI - Diamonds GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGU
coś u mnie za meteorki?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty GUERLAIN *** MAC ***GEORGIO ARMANI - Diamonds GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGU
coś u mnie choćby za odsypkę meteorytków?
skoro masz taki zaapas
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Armani Diamonds i Gucci Envy? Jakie to pojemności?
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za envy ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? jakie nazwy cieni mac?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za meteorki?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Ok, pozdrawiam
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za meteorki?
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Poza wątkiem mam podkład EDM neutral fair , ok połowy opakowania
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, chętnie poczekam
.
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
co to za cienie maca?
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
.. za meteorki u mnie??
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Uff.....odpisane!
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
oddam wiele za meteorki!
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Może jednak ?
meteorki za diora ( nie mialam go w wątku) ? sypki matująco rozświetlający, testowany tak ze 3 razy
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
zatem czekam do poniedziałku! Napisz jeszcze co Ci wpadło w oko,żebym nie pośpieszyła się z wymiana!
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze moje inne propozycje w takiej kategorii cenowej to :
Zestaw cieni make up for ever smokey eyes- ubytek nieduży + dwa super pędzelki ( zestaw w sephorze kosztuje 199 zł , oczywiscie tam byl kupiony) Dkny be deliciouse - 100 ml ( to standardowe jabluszko zielone ) ubytek ok 10 ml ( kupione w seph za 289 zł ) Podklad lancome silky mat orginalny zafoliowany (cena sephora ok 195 ) swieży moge zapodać kod, moje KWC, btw kolor 01 ( mam zapas więc chętnie oddam)Korres zestawik kit - wild rose ( nowy nierozpakowany ) 4 produkty po 16 ml Korres zestaw maska jogurtowa + krem jogurtowy ( po 40 ml pełnowymiarowe) -+ mini krem do oczu 10 ml + żel do mycia twarzy - kupione za 119 zł nowe mam z guerlaina testerek różu rose fairs 02 Albo jeszcze z nowych nierozpakowanych zestaw zapachowy świeży spod choinki ;-) GAP STAY 50 ml edt + body lotionGAP - Stay Tak lekki jak zwiewna sukienka, która ześlizguje się z ramion, aby delikatnie spowić całe Twoje ciało. To rozkosz świeżej morskiej bryzy, która unosi Ci włosy i chłodzi skórę w ciepły, letni wieczór. To uczucie, które pragniesz zatrzymać na zawsze. STAY to zielony, kwiatowy zapach o niezwykle wyważonej kompozycji nut wysokich – subtelnej zielonej hortensji, w której musisz się zanurzyć aby jej w pełni posmakować, oraz lekko pikantnej frezji. Wodnym nutom średnim towarzyszy aromat niebieskiego lotosa oraz delikatnej białej piwonii. Nuty kwiatowe są równoważone przez dwie główne nuty podstawy : dyskretnie zmysłowe nuty bursztynowo – piżmowe oraz suchy aromat drewna dryfującego. 169zł / 50ml tyle kosztuje ,a tu jest w zestawiku ) mam yes to tomatoes - NOWY oczyszczajacy zel do mycia Twarzy- pelnowymiarowy - kosztowal 79 zł mam yes to tomatoes Body butter - 250 ml, tez nieotwierane NOWE kosztowalo 89 ZESTAW yes to cucumber - krem do twarzy, krem pod oczy i chusteczki do demakijazu - mam racuhnek 99 zł ( dobry dla cery mieszanej , ogolnie kojąco ogórkowy zestaw naturalna pielęgnacja;-) ) zależy mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaardzo ;-) Załaczam foto cieni , inne moge porobic, jesli tylko chcesz ![]() ![]() :pr osi:
today tomorrow always Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2011-12-31 o 11:02 |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Z powodu ogolnego Świąteczno-SYlwestrowego zamieszania niektóym z Was nie odpisałam - znaczy to tyle, że coś mi się podoba na Waszym wątku i jutro idę do perfumerii lukam, kukam i odpisauje
![]() Jutro tez wkleję zdjęcia MAC'a i ENVY pzdr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

skoro masz taki zaapas