|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pierwszy lot samolotem samemu.
Witam drogie Forumowiczki !
Mam dopiero 14 lat i w wakacje (lipiec) lecę do Hiszpanii do siostry. Jestem w kompletnej kropce, bo nie boję się samego lotu, tylko pobytu na lotnisku. Gdzie iść, co jak zgubią bagaż? jak go rozpoznam? skąd będę wiedzieć gdzie iść? Dodam, że lecę linią WizzAir. Słyszałam o złym traktowaniu bagaży z ich strony. Mógłby ktoś mi pomóc uspokoić obawy? ![]() z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy lot samolotem samemu.
Nie ma jakiejś szczególnej troski o bagaż w żadnych liniach... więc tym się nie martw. Najczęściej bagaże gubią się jak człowiek ma jakieś przesiadki. Na pewno będzie leciało mnóstwo Polaków, więc tym bardziej się nie zgubisz. Idź za wszystkimi jak wysiądziesz... zresztą na pewno kogoś poznasz w samolocie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Katowice do Madrytu i na szczęście bez przesiadek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tutaj masz dłuuugi wątek poświęcony lataniu samolotem, są w nim chyba odpowiedzi na wszystkie pytania jakie tylko mogą być
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56171 A tu wątek o lotach Wizz Air: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=521676 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo i już biorę się za czytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a jeżeli urodziłam się w 98 r. to moge lecieć w tym linią wizzair ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.