|  2012-05-10, 19:06 | #1 | 
| Rozeznanie | MAJ wymienię sukienki, torebkę, bluzki, buty

DOKŁADKA NA 2 STRONIE Mam na wymianę kilka drobiagów, wynik przeprowadzki  przepraszam, ze ubrania nie są wyprasowane, ale w tych warunkach cięzko jest to wszystko ogarnąć  Ubrania są noszone góra raz, niektóre wcale. Pozdrawiam i zapraszam do wymianki : 1. Sukienka Warehouse rozmiar 6 czyli 34, piekny kolor turkusu, nie noszona, na mnie niestety za mała  2. Bluzeczka biała H&M, raz ubrana, na zdjeciach nie wygląda może fanomenalnie (żelzko  ) jest podszyta takim przyjemnym w noszeniu leciutkim i delikatnym materiałem 3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce  4. Tunika, tulipan rozmiar 34, na ramiączkach z miseczkami na biust wiec nie trzeba juz stanika, nowa. Podszewka gladka, a wierzch to siateczka. 5. Luzna tuniczka granatowa "plisowana" kilka razy zalozona. 6. Szpilki H&M ubrane raz, rozm 39, stan bardzo dobry, nie moj kolor 7. Ciekawe szpilki open toe ze sznurowaniami firmu Fiore, rozm 39, używane raz, bardzo oryginalne Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-24 o 19:34 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:18 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: MAJ wymienię sukienki, torebkę, bluzki, buty

4. Czarno biała sukienka H&M noszona raz, bardzo ładnie prezentuje sylwetkę   rozm 34 5. Czarny jedwabny niedoperz, w rozm M, oversize, ma wadę, podszewka (bardzo delikatna) jest lekko odpruta wewnątrz, co nie zmienia efektu wizulanego na zawnątrz  6. Torebka Dorothy Perkins, jasny beż, jestem pewna, ze do oryginal, lekko używana posiada normalne ślady noszenia Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-24 o 19:36 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:21 | #3 | 
| Rozeznanie | 

10. Szara torebka cropp, w srodku rozowa, kieszonka na telefon, jedna zapinana na suwak, na zewnatrz rowniez kieszonka na zameczek stan bdb

Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-12 o 16:38 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:26 | #4 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie za torebkę?

__________________ ciuszki <3 Książkowy  odpisujcie u mnie,nawet jeśli nic nie znajdziecie,proszę o nieignorowanie mnie.  | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:32 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za 1 i 6 ?   
				__________________ MOJE CIUSZKI  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=829444 MOJE KSIĄŻKI  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402033 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:37 | #6 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie za torebkę?

__________________  ...truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości;D ;** | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:45 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

cos za torebke   
				__________________ Życie jest jak sen... Czasami piękne,a czasami koszmarne...  Nowy,jesienny wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 19:54 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

cos za torebke?

__________________ ADAS 08.10.2013 12;01    Wszystko wątek  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47446600 | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 20:21 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś u mnie za : 3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce   ??????? | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 20:38 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   cos za torebkę?    
				__________________ Poison Girl edp | 
|     |   | 
|  2012-05-10, 20:59 | #11 | 
| Rozeznanie | 

Dziekuję dziewczyny za propozycje, ale nie ukrywam, ze najbardziej zalezy mi na zapachach   Natomiast za torebke, ktora calkiem niedawno byla w ofercie biedronki  a kolorze karmelu, jasnego brazu oddalabym wiele  Z ubran mozna mnie skusic jedynie dopasowanymi sukienkami, a przede wszystkim butami lub tregginsami  A, i puder sypki transparentny lub roźwietlający vipery jest dla mnie bardzo ważny   Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-10 o 21:02 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-05-10, 23:23 | #12 | 
| Rozeznanie | 

Nikt nie posiada wspomnianej torebki z biedronki? Choruje na nia od dawna i nie sposob juzj jej dostac   No i te pudry vipery, koncza sie szybciutko  Buzka   | 
|     |   | 
|  2012-05-11, 11:47 | #14 | 
| Wtajemniczenie | 

coś za torebkę?

| 
|     |   | 
|  2012-05-11, 13:29 | #16 | 
| Rozeznanie | 

danutam U Ciebie podobają mi się: Torba XXL brązowa z koniakowymi wstawkami stan bdb wys. 40 cm szer. 34 cm 3. żakiet reserved 36 50% poliester + 50% wełna stan bdb czarny ze srebrną nitką 2. Koturny czarne rozm. 38 stan bdb Torwbka jest cudna   Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-11 o 13:31 | 
|     |   | 
|  2012-05-11, 13:54 | #17 | 
| Wtajemniczenie | 

może coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336670212 zerknij na nowy i stary wątek też   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post44111225 | 
|     |   | 
|  2012-05-11, 18:17 | #20 | 
| Rozeznanie | 

Podbijam, nikt chetny?    | 
|     |   | 
|  2012-05-11, 21:01 | #21 | 
| Wtajemniczenie | 

chętnie wymienię torebkę lub buty na Twoją torebkę

| 
|     |   | 
|  2012-05-12, 12:01 | #24 | 
| Rozeznanie | 

3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce  Leci do Lencia00  ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------   | 
|     |   | 
|  2012-05-12, 14:15 | #25 | 
| Rozeznanie | 

Do Lencia00 leci: 3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce oraz 2. Bluzeczka biała H&M, raz ubrana, na zdjeciach nie wygląda może fanomenalnie (żelzko ) jest podszyta takim przyjemnym w noszeniu leciutkim i delikatnym materiałem | 
|     |   | 
|  2012-05-12, 17:11 | #26 | 
| Wtajemniczenie | 

niestety nic

__________________ Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci  instagram: emwuwu wymiana | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

zapraszam
zapraszam