|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czerwcowe polowanie na Toma Forda, L'Heure Bleue, NR, Eaudemoiselle
NIEAKTUALNE
Witajcie, szukam uporczywie następujących zapachów: - Tom Ford White Patchouli - Tom Ford Black Orchid - Guerlain L'Heure Bleue - Guerlain AA Flora Nerolia - Armani Prive Rose d'Alexandrie - Montale Aoud Queen Roses - Dior Addict2 - Dior Miss Dior Cherie (w starej wersji) - Dior Dioressence (tylko sprzed reformulacji) - Narciso Rodriquez EDT/EDP - Givenchy Eaudemoiselle - Givenchy Eau de Givenchy - Aramis Tuscany Per Donna - Chanel Chance na wymianę: Dior Dune EDT 30 ml Dior Dolce Vita EDT 30 ml Lalique Perles 23/50 ml Cartier Delices Eau Fruitee EDT, 48/50 ml Karl Lagerfeld KL EDT, ok 48/50 ml, tester bez korka, absolutny unikat Nina Ricci L'Air du Temps EDT, ok. 30/50 ml (limitowana buteleczka) Gres Fleur de Cabotine EDT, ok 45/50 ml Clarins, Eau Dynamissante woda toaletowa relaksujaca, 55/100 ml Loewe Aura woda toaletowa, 28/30 ml (zapach trudnodostepny i wyjatkowy) Elizabeth Arden – Green Tea Scent Spray 100 ml, zafoliowane Body Shop Satsuma olejek perfumowany, 14/15 ml Harajuku Lovers Lil Angel 10 ml (- jeden psik) Demeter Wet Garden, splash 15 ml z ubytkiem testowym Yves Rocher Plaisirs Nature, Mandarine de Noel (limitowana), EDT, 99/100 ml ![]() Wysyłka w Polsce ok 18go czerwca lub pozniej z Niemiec niestety... Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-06-30 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe polowanie na Toma Forda, L'Heure Bleue, NR, Eaudemoiselle
hej...mam EauDemoiselle 55/100ml ale z twoich zapachow nic nie wyszukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
poza wątkiem mam:
miss dior cherie edt ok 20 ml w atomku i tom ford black orchid ok 5 ml w atomku BAAAAARDZO SZUKAM DV zapraszam do mojego watku i daj znać czy mozemy cos ponegocjować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja z Tobą to zawsze chetna na wymiane ;-) Tyle, ze absolutnie nic a nic nie mam u siebie z Twoich wishow ;-) Wiec pewnie innym razem ;-) ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
no ja na wymiane szukam perfum w oryginalnych flakonach i o podobnej pojemnosci. DV nowa, wiec raczej nic nie wymyslimy tutaj ;-) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Dune?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624427 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.