złoty włoski łańcuszek z wisiorkiem - sercem 3 próby wymienię na kosmetyki - czekam - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 21:28   #1
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

złoty włoski łańcuszek z wisiorkiem - sercem 3 próby wymienię na kosmetyki - czekam

złoty łańcuszek włoski 3 próba złota z sercem wymienię na kosmetyki
jubiler wycenił go na 300 zł - jeśli byłby polskiej firmy - ale jako że jest to włoska firma co jest dwukrotnie napisane na nim łańcuszku jak i sercu (łącznie czterokrotnie jest to na nich wygrawerowane) więc może być wart nawet więcej
nie mam zdjęć "własnych" tego złota (brak aparatu cyfrowego) ale wygląda ono dokładnie identycznie jak to na prezentowanych zdjęciach - stąd wkleiłam Wam - byście wiedziały jak ono dokładnie wygląda

czekam na propozycje wymian

od razu mówię że rozpatrzę każdą i postaram się odpisać każdej osobie ( w miarę mozliwości czasowych ) a już napewno tym którzy mnie zainteresują

od razu zastrzegam że za "byle co" napewno złota nie wymienię (nie muszę go wymieniać - choć sie na to zdecydowałam - ale od razu też mówię że trzeba mnie będzie barzdo przekonać czymś naprawdę dobrym i wartościowym - czymś co mnie zainteresuje i czego naprawdę potrzebuję - najlepiej z mojej wishlisty lub kosmetykami podobnego rodzaju)

od razu tez mówię że absolutnie żadna kolorówka mnie nie interesuje !!! poza kilkoma wymienionymi na wishliście błyszczykami w odcieniu Nude oraz karmelowym kremowym beżowym ecru i to tylko firm!!! i serii kosmetycznych które wymienie na wishliście!!! - za reszte kolorówki "serdecznie " dziękuję - nie bedę zwracała uwagi na tego typu propozycje i je od razu z góry odrzucę - po prostu się nie maluję i tego rozdaju kosmetykó nie potrzebuję

od razu powiem że jest wielu chętnych na to złoto naprawdę duza liczba osób jeszcze z moich poprzednich ubraniowych wątków - i niektórzy chcą za nie naprawdę barzdo! wiele oddać

od razu zaznaczę że chcę je wymienić na rzeczy o podobnej jesli nie wyższej wartosci (zależy co to będzie) - i oczywiście najłatwiej jest mnie przekonać kosmetykami - stąd ten wątek : )
a już najbardziej tymi z mojej wishlisty : ) lub podobnymi : )
czyli po prostu takimi jakich naprawdę ! potrzebuję : )

dziekuję : )

czekam na propozycje: ) )
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ZL-SZ-6a.jpg
Wyświetleń: 210
Rozmiar:  41,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ZW-CH-136a.jpg
Wyświetleń: 87
Rozmiar:  37,3 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
kwiatuszek8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 22:02   #2
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Dot.: złoty włoski łańcuszek z wisiorkiem - sercem 3 próby wymienię na kosmetyki - c

wishlista kosmetyków za złoto:

podam przykłady: collagen beauty (tylko ten i inne oryginalne)
atw collagen cat's clow
krem z masy perłowej, z macicy perłowej - noscar
krem ze śluzu ślimaka az medica
kosmetyki avon planet spa zwłaszcza z morza martwego
kosmetyki z dead sea (naturalne)
inne naturalne kosmetyki oraz bardzo dobrej jakości z pereł, perły, wyciągiem z perły
kosmetyki z galerii soli i mydeł (sklep internetowy) oraz marokańskie naturalne kosmetyki
sole naturalne oraz naturalne olejki eteryczne, zwłaszcza z róży i maku oraz wanilii
perfumy tesori d'oriente oraz wody i wszelkie perfumy różane, jak i różane kosmetyki, poza tym: waniliowe (głównie seria healling heaven) oraz makowe, kakaowe, czekoladowe i z zielonej harbaty
mając na myśli różę - mówię o wszelkich jej odmianach - od czerwonej po dziką
jeśli chodzi o perfumy to tylko lepsze i z wyższej, jak i średniej półki, np.: gosh, avon, oriflame, yves rocher, faberlic, mary kay, pollena ewa, pollena uroda, kenzo, coty, yves saint laurent, jean paul gaultier, lolita lempicka, stella mc'cartney, english garden, nina ricci - ale tylko oryginały etc.
z niskiej półki jedynie: missy green tea, masło kakaowe ziaja i vittorio bellucci: flower of beauty czyli podróba makowych kenzo
żadne typu: fm, tanie polskie rynkowe, straganowe mnie nie interesują
polskie owszem, ale eleganckie, ekskluzywne i z lepszej półki, średniej - tak
balsam ujędrniający nb. avon
kosmetyki wyszczuplające, ujędrniające, antycellulitowe, antyrozstępowe
olejek różany 100 ml dr. apotheker scheller
preparaty algowe kolagenowe z pereł z macicy perłowej śluzu ślimaka z konopii z błota z morza martwego
ziemia wulkaniczna
glinka wulkaniczna
proszek puder do włosów po którym nastepuje ich porost i ustanie wypadania daje efekt złudzenie optycznej większej ich ilosci i kosztuje około 100 zł

poza tym:

różne peelingi do twarzy ciała i maseczki oraz balsamy do ciała kremy do twarzy żele i pianki do twarzy toniki do twarzy mgiełki do twarzy i ciała wody termiczne i termalne odświeżające żele chłodzace i odświerzające pod oczy krem "mak polski" seria kwiaty polskie pod oczy żele pod oczy ze świetlikiem płyny i zele pianki do kapieli i pod prysznic sole do stóp i kąpieli do peelingów różnych antyperspiranty do ciała i stóp spray'e do stóp kule perełki pastylki olejki do masażu i kąpieli maści i kremy od pryszczy różne tabletki i pastylki witaminy do włosów paznokci ciała od trądziku odchudzania ujędrniające do biustu do twarzy od urody i młodości odżywki do rzęs i bezbarwne tusze do rzęs różne oleje do pielęgnacji całego ciała np. kokosowy ze słodkich migdałów wiesiołkowy konopny konopiany z maku itp. zioła alveo kamiwazę i tonik chiński firmy phytochi oraz guaranę do picia i w prozsku jak i tabletkach tak samo i żeń szeń oraz aloes i preparaty typu: plussh sesja i tabletki sesja oraz lecytynę w proszku i w płynie jak i w tabletkach oraz tak samo i lecytyne sojową i magnez oraz tran i inne preparaty z olejem np z wieloryba z wiesiołka itp. w różnych postaciach i szampony do włosów tłustych cienkich delikatnych z łupiezem z łojotokiem przetłuszczających się wypadających zniszczonych połamanych z rozdwojonymi końcówkami wrażliwych podatnych na środowisko jego wpływy alergicznej i delikatnej skóry głowy łamliwych do włosów blond szampony rumiankowe i inne naturalnie rozjaśniające i mało chemiczne naturalne z naturalnymi ekstraktami do ciała balsamy różne w tym ujędrniające i wyszczuplające antycellulitowe i od rozstępów i tego typu różne wszelkie inne kosmetyki różne odżywki i preparaty do paznokci zwłaszcza sally hansen oraz różne maseczki do włosów w tym wax do blondu i inne spray'e i odzywki w spray'u i nabłyszczacze spray'u do włosów typ włosów opisałam oraz do włosów blond i serie do włosów prostych i kręconych np. nivea strait and easy oraz podkreślające cieniowanie włosów np. seria pantene pro vi "podkreślone cieniowanie" pasty wybielające różne do zębów zwłaszcza hollywood smile bielsze zęby w 3 tygodnie i z paskami oraz paski wybielające do zębów ziołowy preparat naturalny do trwałej ondulacji delia lub celia venita kremy do depilacji typu veet tanita itp. - tego szukam
jeśli chodzi o rodzaje kosmetyków to:
- cera mieszana i tłusta cera przetłuszczająca się łojotokowa trądzikowa wrażliwa alergiczna delikatna podatna na środowisko i jego wpływy na czynniki zewnętrzne i wewnętrzne oraz do każdego typu cery - jeśli chodzi o twarz

tyle : ) ) )

jedyna akceptowana kolorówka:

błyszczyki avon: NUDE i Sally Hansen NUDE oraz Pierre RENE "MOODY"
I inne w odcieniu NUDE ewentualnie Kremowe Beżowe Ecru Cieliste
ORAZ pistacjowy odcień i miętowy jasno - delikatny

przykładowe interesujące mnie serie kosmetyczne:

bielenda - powitanie z afryką sexy look seria z błota z morza martwego seria vegetal eco ta z naturalnych składników

dax cosmetics - seria ideal body perfecta no problem

barwa - seria siarkowa moc

kolastyna - seria nastolatki

oriflame - seria tea tree i aloe

avon - seria body ta niebieska gdzie jest niebieski balsam do ciała avon firming i balsamy do ust

faberlic - seria z pomidorem oraz od trądziku

herbal - seria z tea tree w składzie od trądziku

inne serie innych firm - 17 - seventeen 18 - stka na topie

kosmetyki apis - cała seria z morza martwego

saito spa - cała seria z morza martwego

nivea - cała jasno zielona seria do pielęgnacji cery mieszanej

glinki dermaglin i argiletz

różne maseczki w saszetkach i peelingi do twarzy

balsamy: z kolagenem - st.ives i lander oraz inne z dodatkiem kolagenu

i algami i aloesem

seria masło kakaowe i waniliowe ewentualnie kokosowe ziaja

seria body fresh coty

serie the healing garden

serie yves rocher bio specific regulation zielona do cery mieszanej i trądzikowej oraz mat T i camomille oraz inne tej firmy do cery mieszanej i trądzikowej

serie the body shop

niektóre kosmetyki lander oraz lavera oraz dr. hauschka

maść kailas z serii kosmetyków ajurvedyjskich

inne naturalne kosmetyki wegańskie wegetariańskie z naturalnych składników biologicznych nie chemicznych innych niż lander i lavera firm

kosmetyki firmy ziołolek oraz sanoflore

wybrane kosmetyki marki miraculum głównie ekskluzywne serie typu spa

wybrane kosmetyki oraz musy do ciała firmy dermica

wybrane kosmetyki firmy aa oceanic oraz herbe i herbal

kosmetyki karite

wybrane naturalne kosmetyki marokańskie i glinki marokańskie oraz afrykańskie i indiańskie w tym indiański szampon do włosów

oliwki do ciała bambino lander parafina ciekła i różne nafty
maść cynkowa krzemowa z wit. a i e silicol skin

naturalna wazelina do ciała lander lub unilever pure petroleum jelly

seria kosmetyków z konopii indyjskich

serie kosmetyczne z lawendy cytryny róży grejpfruta ananasa jabłka

olejki do masażu

serie kosmetyczne spa oraz ajurwedyjskie

tanie szampony do włosów z rumianku

preparaty na porost włosów i paznokci

szampony do włosów dermaglin i seboradin radical

wody do włosów ze spirytusem i naturalne

plastry wyszczuplajace antycellulitowe od rozstępów korygujące

jeszcze:

sauna belt
taśma dyna band
przyrządy do cwiczeń i masażu
bielizna korygująca i wyszczuplająca
staniki push up 70b
książki o jodze pilates tańcu capoeira
karate itp. i filmy cd dvd
mata do cwiczeń i pika do pilates

Edytowane przez kwiatuszek8888
Czas edycji: 2008-08-10 o 22:42
Stary 2008-08-10, 22:13   #3
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18
Dot.: złoty włoski łańcuszek z wisiorkiem - sercem 3 próby wymienię na kosmetyki - c

moze cos u mnie??
mam maske błotna do cijała spa avon
i inne rzeczy w wtaku
Stary 2008-08-10, 22:42   #4
kwiatuszek8888
Raczkowanie

proponujcie co macie czekam!!!

a i ten zegarek - bronzoleta ARMANDO dla kobiet tez chetnie oddam za kosmetyki metalowy
dodam że mam jeszcze inny firmy OMAX damski piękny bronzoleta z serduszek!!! cała w serduszkach cudo!!! metalowy

mam jeszcze kolczyki wkręty srebrne z górskim czarnym minerałem kupione w górach kształt serduszek

oraz oryginalny prawdziwy indiański wisiorek kupiony w INDIACH

wymienię też kilka kosmetyków widoczne na zdjeciach wszystko nowe i nieużywane!!!

kolor tuszu gosh czarny

poza watkiem mam nowa pomadke fioletowa yves rocher plaisirs nature blyszczaca i mieniaca sie drobinkami brokatu jak diamenciki piekny i mocny odcien!!!

3 razy uzyta ale prawie cala!!!

odcien violet
Załączone zdjęcia

Stary 2008-08-10, 23:53   #5
kwiatuszek8888
Raczkowanie

mam tez złote serce 5 próby angielskiej barzdo drogiej ! firmy sygnowanej przez samą Elżbietę II The Royal Company prezent ślubny rodziców ale moge wymienić
jest to dosyć duże średniej wielkości powiedziałabym naewt że duze jak na zote serce! serduszko które ma taki kształt jak to poniżej tyle że nie ma żadnych kolorowych namalowań ale ma za to złoty grawer złotych - kwiatki na prawym jego boku
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3061498_1.jpg
Wyświetleń: 28
Rozmiar:  10,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2008-08-11, 20:51   #6
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.

Napisze narazie co mam

nowe

Balsam do ciala pozegnanie z afryka
Peeling do ciala myjacy Lirene
Woda gosh less 15ml nowa tylko otwarta
Woda Eva poleny White ,nowa ,kartonik taki sobie
Krem nawlzajacy AA Night krem z woda arktuczna i algami morskimi nowy
Blyszczyki nowe bezbarwny leeko cielisty przezroczysty w tubie Rimmla
Blyszczyk manhattanu cielisty nowy ,bardzo dobrej jakosci
Najnowsza ozywka do wlosow wzamacnjaca Frutisl
Nowy krem do stop Polena Eva

Cos by sie jeszcze znalazlo ale mniej z twojej listy bo sie nie malujesz a mnie tylko zloty lancuszek przydalby sie ale czy ja nazbieram rzeczy za 300zl?bo tak wycenilas lancuszek a tak wogole ile on wazy i jaka proba 14?b od tego zalezy jego cena,jak widzisz wycenilam kosmetyki po cenie sklepowej podobnie jak ty bo inaczej pozniej trudno policzyc wartosc w razie wymiany .

I niestety bez wagi lanuszka i zdjecia trudno wogole wymieniac sie z toba w ciemno tym bardziej ,ze to nie mala suma za niego .
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 15:32   #7
kwiatuszek8888
Raczkowanie

[quote=ewapawliszyn;855546 8]Napisze narazie co mam

nowe

Balsam do ciala pozegnanie z afryka
Peeling do ciala myjacy Lirene
Woda gosh less 15ml nowa tylko otwarta
Woda Eva poleny White ,nowa ,kartonik taki sobie
Krem nawlzajacy AA Night krem z woda arktuczna i algami morskimi nowy
Blyszczyki nowe bezbarwny leeko cielisty przezroczysty w tubie Rimmla
Blyszczyk manhattanu cielisty nowy ,bardzo dobrej jakosci
Najnowsza ozywka do wlosow wzamacnjaca Frutisl
Nowy krem do stop Polena Eva

Cos by sie jeszcze znalazlo ale mniej z twojej listy bo sie nie malujesz a mnie tylko zloty lancuszek przydalby sie ale czy ja nazbieram rzeczy za 300zl?bo tak wycenilas lancuszek a tak wogole ile on wazy i jaka proba 14?b od tego zalezy jego cena,jak widzisz wycenilam kosmetyki po cenie sklepowej podobnie jak ty bo inaczej pozniej trudno policzyc wartosc w razie wymiany .

proba zlota 3 tak na nim napisane tak czytalam w zrodlach bo nie wiedzialam wczesniej ktora i jak to sie poznaje tak powiezdial jubiler nie jeden i inni ktorym pookazywalam
wiem ze nie mala ale on jest dokladnei tyle wart u jubilera nie jednego pyatlam ogladalam takie same komplety i takie same wagowo i tak samo 3 prroby zlota oczywiscie i identycznie wygladajace! moze innych firm polskich francuskich itd. byly roznych ale ceny takei same wiec skoro wiekszosci byly polskich firm a tym barzdiej innych to wloski tez napewno nie jest wart mniej jubiler nie pyatla czy wlsoki nie interesowalo go to - jedynie ktora proba i waga i kazdy wycenil ze jest wart 300 zl i identyzcne wszedzie tyle kosztuja - przynajmniej u nas w okolicy
podobnie jest w necie tam ceny nawet drozsze pewnie to zalezy od rangi i nazwy sklepu netowego jego renomy i azufania opinii oraz tej firmy ktorej jest to takie samo zloto

wiem ze nie malo ale on jest tyle wart a poza tym to zloto i tak zawsze szkoda oddawac teraz jest modne to jest nieuzywane i nienoszonego nigdy nie uzywanego nie odadm za mniej niz jest warte bo szkoda - jak ktos zechce to sie i tak wymieni mi jak zalzey na jakiejs rzeczy to tez robie wszystko by ja miec i nawet proponuje rzeczy ponad jej wartosc oczywiscie o to mi nie chodzi by dawac rzeczy ponad wartosc - ale to byla tylko interpretacja moja

a kosmetyki jak nowe i nieuzywane to ja zawsze licze po cenie sklepowej jak moje rzeczy za nie wymieniam to tez

wiadomo nie uzywane nowe ma taka sama wartosc

to nie ubrania znoszone czy uzywane czy nawet chocby raz zalozone

wiadomo ze sa wyprzedaze ale tak samo sa i ubran i kosmetykow jak jest sezon to wyprzedaja wszystko - lgiczne : 0 - ale potem i tak ceny wracaja do norm i tak az do nastepnej wyprzedazy reguly rynku
: )
ale jesli komus zalezy to i tak sie wymieni i bedzie wolal takla forme niz nawet mniej ale jednak placic

ps jak chcesz to moge ci wage podac ale nie mam takiej wagi wazyl jubiler ale nie zapisalam to co mowie to ile powiedzial ze w jego sklepie i w innych kosztuje ten model zlota tak samo podobnie nawet w necie
wiec musisz poczekac
a wyglad jest dokladnie taki sam identyko jak na zdjeciu ktore tu wkleilam chcesz jeszcze wymairy i dlugosci szerokosci wage wszystkiego i calsoci osobno?
w kazdym razie identyko !!! jak ten ze zdjecia!!! identyko!!!
wiezr mi ze gdyby tak nie bylo to bym nie szukala w necie i nie wklajala tego zdjecia!!!
chcialam znalzec identyzcny a przynajmniej zblizony look a jzu najlepiej identyczny autentyczny!!! i to mi sie udalo!!!
zrezsta to chyba najpopularniejszy od lat model a pzrynajmniej jeden z najpopualrniejszych na calym swiecie w kwestii wzorow klasyczny i prosty "zwykly"
taki sam blyszczacy warkoczykowy splo - tak powiezdial jubiler ze to sie tak okresla stad takiego samego splotu - zdjecia szukalam w necie najbarzdiej odpowiadajacego oryginalowi i udalo mi sie zanllzec autentyczny!!! : )

jak mowie jest identyczny wyglad jak na zdjeciu : )
co do realnego zdjecia dopiero jak bede miala cyfrowy aparat - terza nie mam choc bym chciala wierz mi ze lepiej i latwiej by mi bylo wklejac autentyzcne fotki zwlaszcza ze mam zalozony awtek ubraniowy i ani jednej foty bo nie mam cyfrowki...
stad dopiero powklejam jak pozycze czy kupie sobie cyfrowke

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 15:51   #8
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
moze cos u mnie??
mam maske błotna do cijała spa avon
i inne rzeczy w wtaku

sluchaj mam sporo rzeczy u ciebie i ajk narazie jestes faworytka
ale nie ma opisow dokladnych stad kilka pyatn by wyjasnic niejasnosci :
1.czy ta mikrodermabrazja avon to z serii anew clinical?
2. do jakiego typu cery jest tonik i zel oczyszczajacy artistry?
czy do mieszanej tez?
3. gdzie mozna poczyatc i zobaczyc ceny produktow artistry? bo na ich stronie nic nie ma...
4. jakiej firmy i marki jest zel pod prysznic pure? jaka jesgo cena? i gdzie mozna o nim poczytac?
5. jaki to dokladnie tonik avon solutions? ten bezalkoholowy? czy jaki?
6. to zielone avon naturals to maseczka i jaka? czy zel i tonik w jednym?
7. to z wanilia avon naturals to zel pod prysznic?
8. to rozowe to avon skin so soft co to? zel pod prysznic czy krem do rak?
9.te perfumy avon by cynthia rowley to woda perfumowana czy toaletowa?
10. ten krem do szybkiego pedicure avon jest do stop? i czy to foot works?
11.jakiej firmy i nazwa tych pastylek z ananasa?
12. czy te smackersy sa uzywane ile? i czy to blyszczyki tylko? czy tak jak ochronne bezbarwne biale lub o konsystencji wazeliny lub perlowe jak bell pomadki ochronne do ust? jak np. bebe czy aloe oriflame? czy dobrze nawilzaja usta? czy to barzdiej blyszczyki i maja funkcje blyszczenia czy ochronne pomadki?
13. ten blyszczyk l'oreal rozowy glam shine jaki numer ?
14.a te perfumy anglomania sa napewno oryginalne?
15.i czy kenzo oraz reszta markowych ktorych mozezs robic odlewki sa napewno oryginalne?
16. czy blyszczyki mac masz z usa sprowadzone?
17. jak rozumiem wszystkie kosmetyki sa swieze maja dluga jeszcze date waznosci? (bo tak by bylo lepiej chca robic zapasy wymieniajac sie na kilka zeli czy balsamow) i nieuzywane? oprocz tych o ktorych piszesz ze sa uzyte iles razy?
18. czy bedziesz jeszcze miala jakies dokladki? i czy moze masz cos do wymianki poza watkiem ? np sally hansen tanie balsamy avon te firming niebieskie? mgielki itp? lub maslo kakaowe ziaja lub tanie perfumy flower of beauty/
19. dodam ze mam tze sporo z wishlisty twej i poza watkiem tez rzeczy gdybys jeszce za wiecej sie chciala wymienic ze mna np.:
rozne stare monety w tym 2 zl
monety z pilkarzami
stare powojenne znaczki pocztowki i plyty winylowe
serie znaczkow droga krzyzowa
buty 39
torby sportowe
ksiazki z przepisami
koraliki i polfabrykanty
ciuchy l i xl
oraz romans wielki gatsby i najpiekniejsze historie milosne XX wieku
duzo powiesci w tym dla kobiet poradnikow i ksiazek roznych
filmy dvd
rzeczy do domu w tym narzuty za 100 zl i rozne firanki
nowe lub prawie nowe modne wzory
prosze o odpis bo chce rozwiac watpliwosci oraz musze to wiezdiec by wymienic sie do dobre dostosowane do mej skory kosmetyki i ich potem nie wyrzucac
podaje ci linki do 2 watkow innych moich tam sa np ksiazki itd:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...zek8888&page=3

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...49#post8563449

ps2 czy to zloto 5 proby angielskiej warte 60 - 70 zl tak wycenil jubiler tez cie interesuje?
Stary 2008-08-12, 19:12   #9
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

jest przykładowo na wizazu artistry ale do cery suchej tylko opisany

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14104

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14103

to dałam linki do kremu oczyszczajacego i toniku ale do suchej - niema na wizazu do tłustej i meiszanej ale ceny sa takie same-ja mam zielone własnie tez czyli do suchej i mieszanej jeden produkt kosztuje 70-80zł

mikrodermabrazja ta z clinical

5. jaki to dokladnie tonik avon solutions? ten bezalkoholowy? czy jaki?
bezalkocholowy

6. to zielone avon naturals to maseczka i jaka? czy zel i tonik w jednym?
7. to z wanilia avon naturals to zel pod prysznic?
8. to rozowe to avon skin so soft co to? zel pod prysznic czy krem do rak?

od 6 do 8 juz niema

9.te perfumy avon by cynthia rowley to woda perfumowana czy toaletowa?
woda perfumowana

wszytskie perfumy w moim watku sa ORYGINALNE

do błyszczyjków glamshine mam numerki i nazwy w opisach

błyszczyki mac dostałam z Kandy od wujka,oryginalne na 100%

wszytskie kosmetyki sa swieze z długim terminem waznosci

napisze ci zaraz co by mnie interesowało przegladne watki twoje
Stary 2008-08-12, 19:18   #10
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

nastolatki gotują

preety man

gofrownica-jaka firma??

a z tego co masz z mojej listy:
monety z piłakarzami?-jakie? 2zł ? jakie?z tych nowych złotych od ok 1995roku??

jakiew torby sportowe??
jakie koraliki i półfabrykanty??

jeszcze interesuje mnie zegarek omax damski

ale musiałabym foto

monet
toreb
koralików
zegarka
Stary 2008-08-13, 19:35   #11
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Cytat:
nastolatki gotują

preety man

gofrownica-jaka firma??

jakiew torby sportowe??

ale musiałabym foto

monet
toreb
koralików
zegarka

a buty?
nie wiem czy sie dasz przekonac ale ja mam nowe kozaki nie noszone! raz przymierzone 40 jak te twoje na obcasie z klamerka tylko krotkie i ladniejsze
39 nowe raz zalozone na 2 godziny! niecalE! ZAMSZ sandalki letnie modne na korkowej podeszwie i z koralikami
39 explorer z katalogu quelle z twardej masywnej ale b. wygodneij pianki np na wedrowki spacery biegi pielgrzymki piesze wycieczki walking wyprawy i dla turystow jak nowe czarne
39 z naturalnej skory sznurowane mokasyny a'la meski lecz kobiecy styl taki glamour inspirowany meskim stylem acz kobiecy np do garniturow kompletow zakiet spodnie krawatow kamizelek spodni materialowych itp uzywane ale jak sie je wypucuje pasta jak nowe!
39 sandalki nb malo uzywane letnie jak nowe
39 mokasyny czarne blyszczace 39 jak nowe
39 mokasyny a'la baleriny na obcasiku malym zamsz z klamerka jak nowe malo uzywane kilka razy raptem
mam tez torbe nowa plazowa ale avon nie wiem bo masz go i tak duzo...
te 2 to taki sportowy glamour
a tego zegarka nie chcesz armando? tego co mam jego foto? tylko tamten z sercami?
Stary 2008-08-13, 19:58   #12
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Cytat:
nastolatki gotują

preety man

gofrownica-jaka firma??

jakiew torby sportowe??

ale musiałabym foto

monet
toreb
koralików
zegarka
mam tez taki sam nowy oryginalny film moje wielkie greckie wesele tylko zapomnialam dac fote na wizaz chcesz?
bo reszta to z gazet
oprocz skok zycia i przyjaciol

a te monety to takie z pilkarzami ze specjalnej serii na mundial 2002 mam dudka zewlakowa i majdana po prawej str. ich podobizna a lewej wyryte godlo pzpn
sa b ciezkie nie wiem czy to srebro? chyba to metal?
a 2 zl nie mam pomylilo mi sie mam inne 10000 wydane na 10 lat solidarnosci srebrne podobno
i inne wydane z okazji specjalnych rocznic
mam tez taka 1 74 roku z rybakiem jak zarzuca sieci
i dolarowke funta centa i monety slowackie wszystkie stare

czyli nie chcesz przygody kulinarnej k. pospieszalskeij? tam sa przepisy z calego swiata rozne! z panstw o jakich nie slyszals wczesniej sa narocdowe i inne kojarzone z tymi karjami sa i dietetyczne jest dzial od zup po surowki czy desery
bo w naastolatki gotuja jest tylko polska tlusta jak wiezs kuchnia i wszsytko co co polskie staropolskie tylko ...

i mam tez reszte bliny cepeliny kolduny
100 potraw na rozne sposoby
gulasze i potrawki
desery zimne
dieta rozdzielna tam jest mnostwo przepisow mozna stosowac nie tylko na diecie na diecie dopiero wtedy kiedy sie zastosujezs do wszsytkich innych regul z tej ksiazki bo tak to jest normalna kucharska ksiazka po prostu
a ta hamburgery i hot dogi co na watku to ja mam takie samo polskie wydanie
i inne ksiazki
w poradniku pani domu - oprocz porad dla pan domu z polowe roznych przepisow
Stary 2008-08-13, 20:22   #13
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Cytat:
nastolatki gotują

preety man

gofrownica-jaka firma??

jakiew torby sportowe??

ale musiałabym foto

monet
toreb
koralików
zegarka

czy to zlote serce angielskie 5 proby tez chcesz?
i czy ten tonik i zel artistry jest tez do mieszanej cery? czy sa oba do cery miezsanej takze?
bo cera tlusta to nie mieszana rozni sie i trzeba dobrze dobrac kosmetyki
co jest na nich napisane ze sa do jakiej cery? czy tez do mieszanej?
Stary 2008-08-13, 21:07   #14
kwiatuszek8888
Raczkowanie

Cytat:
nastolatki gotują

preety man

gofrownica-jaka firma??

jakiew torby sportowe??

ale musiałabym foto

monet
toreb
koralików
zegarka
gofrownica ravanson kosztowala prawie 90 zl - 88 , a w necie od 78 do ponad 90 - 92 ceny dobra niemiecka firma
tylko wiesz mam na nia duzo chetnych...i to ch.....ciezkie! wiec chce ja za cos specjalnego musze sie liczyc z tym ze slono zaplace za jej wysylke - i chce ja wymienic na cos specjalnego i oprocz tegop by mi sei koszty tez wysylki zwrocily
napisze cie co mnie wstepnie by interesowalo z czego bym najbarzdiej wybierala przy wymianie na zloto:
i czy ten spray yves r. plaisirs nature truskawka jest 100 ml? i czy nowy czy psikany z ubytkami?
tak samo i ten borowkowy jaka pojemnosc? i firma? czy as ubytki?
peeling st ives
balsam soraya
maska detoksykujaca
oliwkowa
sss balsam avon
zel atw antycellulit
tonik i zel artistry
krem, do pedicure jaka on ma konsystecje? jest tylko jak krem czy jak peeling i da sie tez go uzywac do cozdiennej kapieli stop jako zwyklego peelingu do ciala ?
w sensie do kapieli stop
krem do biustu
cellu sculpt avon
zel white tea
blyszczyk ping icening
2 blyszczyki w kompakcie
kolczyki czerwone i z koronka
deo lyrical
celebre
little black dress
fire me
flower by cynthia rowley
chcialabym wiedziec co z tego ci zostalo by wiezdiec na co moge liczyc przy wymaince na zloto

i czy za buty kilka par w tym nowych - oddasz flower by kenzo?
bo to mojjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
zapach

a nie mam perfum na wymianke

a za zloto niee chce sie wymieniac na te perfumy

jednak barzdo je chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i z wishlisty oprocz tego co wiezs mam jeszcze buty kilka par...

i czy moge brac pod uwage perfumy z avonu i yves rocher przy wymiance na zloto - bo piszezs w watku ze tylko perfumy wymienisz na perfumy
chyba ze mialas na mysli tylko te z wysokiej polki
Stary 2012-04-22, 11:34   #15
kokolino00
Raczkowanie

Przekupka: 6 pkt / 88% pozyt.

jak aktualne to moze cos u mnie moge poszukac poza watkiem pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post33704700
kokolino00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości