|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
KWIECIEŃ - kolorówka na wymianę: HR,Estee Lauder,Dior,Peggy Sage i inneWitam serdecznie ![]() 1. Przesyłki zawsze wysyłam starannie zabezpieczone w kopercie bąbelkowej listem poleconym (ekonomiczny lub priorytet - do ustalenia). 2. Staram się odpisywać na wszystkie wiadomości,ale zdarza się kogoś ominąć za co z góry przepraszam - wówczas proszę przypomnieć mi o sobie a na pewno odpiszę. 3. Przesyłki wysyłam w ciągu 2 tygodni,nie mam możliwości biegać codziennie na pocztę - proszę to uwzględnić przy wymianie. 4. Za kosmetyki z Avon,Oriflame i drogeryjne (z niskiej półki) z góry dziękuję,nie jestem zainteresowana. 5. Wszystkie oferowane przeze mnie kosmetyki są oryginalne, świeże, z długim terminem ważności. KOLORÓWKA:
Wszystkie oferowane przeze mnie kosmetyki są w 100% oryginalne! Szukam: - Mac, Pro Longwear Concealer w odcieniu NC20 - Mac, pędzelek do cieni 217 - LancrOne, pędzel Flat Top Kabuki Brush F60 - Kryolan, fixier spray do utrwalania makijażu - A-Derma Sensiphase AR, żel micelarny - Urban Decay, baza pod cienie Na chwilę obecną potrzebuję tych rzeczy,mam wiele kosmetyków,dlatego też nie chcę wymieniać się na siłę. Edytowane przez blackangel88 Czas edycji: 2012-04-24 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ - kolorówka na wymianę: HR,Estee Lauder,Dior,Peggy Sage i inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
DIOR, Diorshow Mascara - kolor czarny, tylko przetestowana, produkt pełnowymiarowy ( 11,5 ml.) z kartonikiem- COŚ U MNIE ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witaj
![]() HELENA RUBINSTEIN, Magic Concealer - korektor pod oczy w odcieniu o2, mogę odlać połowę z 15 ml.do zastępczego opakowania. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=609742 <- wymianka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Akurat z wish nic nie mam, ale mam poza wątkiem trochę pędzli z Lancrone więc jeśli szukasz jakichś jeszcze to mogłabym się 'podzielić'.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Diorshow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za HELENA RUBINSTEIN, Magic Concealer - korektor pod oczy w odcieniu o2, mogę odlać połowę z 15 ml.do zastępczego opakowania.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za ESTEE LAUDER - sypki puder rozświetlający- pięknie rozświetla cerę,może służyć również jako róż do policzków - zużycie ok.30% z 4,5 g
http://makeupandbeauty.com/wp-conten...5/DSC02474.JPG PEGGY SAGE - puder mozaikowy,odcień ete indien.Pojemność 7 g, tylko testowany z kartonikiem. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- dla mnie super ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Dostałam je w prezencie. Wydaje mi się że są oryginalne, przynajmniej tak wyglądają i wątpię żeby nie były. Mogę zrobić więcej zdjęć jeśli chcesz się upewnić ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Niestety ten puder odpada bo po pierwsze cena tego pudru z tego co widzę jest w ogóle nie adekwatna do ceny różu a po drugie jednak za ten puder podziękuję bo spojrzałam teraz do neta na niego i to totalnie nie moje kolory
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-04-19 o 20:03 Powód: ok :) czekam na odpowiedz w takim razie :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za HELENA RUBINSTEIN, Magic Concealer?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś u mnie za tusz Dior'a i puder rozświetlający Estee Lauder? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam na stronie klik podany kod 1B74 i wyszło, że puderek był wyprodukowany w lutym zeszłego roku. Jest to jedyna strona, jaką znam, na której można sprawdzić ważność produktów, ale na ile jest ona wiarygodna, to nie wiem. Ponieważ jednakże mam pewne doświadczenie w rozróżnianiu jakości produktów
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=609483
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
chetnie przyjmę ten rozświetlacz za cienie
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
tu sa dokladniejsze fotki cieni
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
moja miala taki odklejany ale to sie odkleilo w czasie uzytkowania cieni. ale tak jak mowie... nie kupilam jej sama w sklepie wiec nie recze ich 100% oryginalnoscia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.