![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń - wymiana u Zofii, Lancome, Chanel, HilfigerWĄTEK NIEAKTUALNY Witam, -mam na wymianę perfumy Tommy Hilfiger - Tommy Girl EDT 30 ml ubytek oceniam na ok. 5ml (jest kartonik) - krem Lancome, Genifique, Youth Activating Cream - Aktywator młodości ( 50ml, nowy, w pudełeczku, zafoliowany, kupiony w Sephorze) oddam najchętniej za perfumy ![]() - tusz do rzęs Chanel Inimitable Waterproof (kupiony trzy miesiące temu, użyty dosłownie ze cztery razy) - żel oczyszczający do twarzy, skóra tłusta i wrażliwa La Roche Posay(200ml, nowy, zafoliowany) kwc - próbki kremu Normaderm Vichy 1,5mlx5 w zamian, interesują mnie perfumy z serii Aqua Allegoria oraz Armani Diamonds EDP + inne zapachy o nutach owocowych poza perfumami szukam także kosmetyków z serii Yes To Carrots buty (uwaga, kolory są nieco "przekłamane", ponieważ zdjęcia robiłam wieczorem z lampą błyskową, jeśli ktoś będzie zainteresowany zrobię zdjęcia w świetle dziennym (wtedy wyglądają o wiele ładniej) ![]() - Zara r.39, skóra naturalna, założone jeden raz. zdjęcie1 zdjęcie2 - Head, mokasyny wykonane z zewnatrz ze skory naturalnej w kolorze brazu od wewnatrz skora naturalna czesciowo materiał r.39, nowe zdjęcie - sukienka Mango r.M stan bardzo dobry nie ma - płaszcz Mango S stan bardzo dobry * Uwaga, część rzeczy może zniknąć gdyż są wystawione na akcjach Edytowane przez Zofiaa Czas edycji: 2012-05-27 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Tommy Hilfiger STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU
coś za tommy'ego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - wymiana u Zofii, Lancome, Chanel, Hilfiger
Head, mokasyny wykonane z zewnatrz ze skory naturalnej w kolorze brazu od wewnatrz skora naturalna czesciowo materiał r.39, nowe
zdjęcie coś u ,mniee? ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- są cienkie ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zara r.39, skóra naturalna, założone jeden raz.
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
szorty to rozmiar z metki 27 (rozmiarówka taka jak przy dżinsach). Moim zdaniem będą dobre i na XS (ale wtedy trochę luźniejsze, na biodra) i na rozmiar S (wówczas bardziej dopasowane). Moim zdaniem są nieco bliżej rozmiaru S. Są one całkiem nowe, z metką (cena 199 zł). Chętnie oddałabym je też za krem Lancome. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej moge prosic o rezerwacje perfum ommy Hilfiger - Tommy Girl EDT ? Dzis bym poszla na testy i dala znac co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
- tusz do rzęs Chanel Inimitable Waterproof (kupiony trzy miesiące temu, użyty dosłownie ze cztery razy) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za sandałki z Zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
- krem Lancome, Genifique, Youth Activating Cream - Aktywator młodości - tusz do rzęs Chanel Inimitable Waterproof - żel oczyszczający do twarzy, skóra tłusta i wrażliwa La Roche Posay(200ml, nowy, zafoliowany) i obie pary butów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za krem?
- krem Lancome, Genifique, Youth Activating Cream - Aktywator młodości
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dzis postaram sie przetestowac zapach .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Tommy Hilfiger
cos u mnie za sukienkę?
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Wymiary sukienki: długość od środka dekoltu: 91 cm,długość z boku 97 cm, szerokość pod biustem 31 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja też poproszę o wymiary
![]() Jak wrócę do domu to sprawdzę czy ma jakieś metki,ale z tego co kojarzę to była szyta u krawcowej (dostałam ją w prezencie ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej jestem juz po testach. Niestety to nie moj zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej moja sukienka miała jednak jakieś metki ale zostały wycięte.Czy możesz mi podesłać wymiary Twojej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nie znalazlam niczego za aod
Pozdrawiam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie
- tusz do rzęs Chanel Inimitable Waterproof (kupiony trzy miesiące temu, użyty dosłownie ze cztery razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.