|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oddam na dziewczynkę 11-12lat/ wymienię
Żeby było trochę inaczej ja mam kilka rzeczy do oddania,z różnych przyczyn nie spodobały się lub nie pasowały mojej rodzinie, a nie znam nikogo kto by ich potrzebował. Miło byłoby gdybyście zapłaciły za przesyłkę, ale nie wykluczam zorganizowania jej ze swojej strony. Będę tu systematycznie dodawała rzeczy których chcę się pozbyć w ten czy inny sposób.
Chciałabym żeby rzeczy trafiły do osób które ich potrzebują a nie do tych u których będą stanowić element kolekcji, także apeluję do Waszego zdrowego rozsądku i dobrej woli ![]() Na początek mam 2 pary butów ze zdjęć, butki kupione niedawno, tylko przymierzone, nienoszone ani razu. Pomarańczowe są w rozmiarze 38, czarne 39, standardowa rozmiarówka, ale mogę zmierzyć wkładkę jeśli potrzeba. Nie są to wypasione markowe buty, ale zgodne z obowiązującymi trendami, wygodne i dobre jakościowo. Mam nowe czarne, dżinsowe spodnie - rurki w rozmiarze XS z Terranovy( na bardzo szczupłą dziewczynkę- moja siostra 12letnia się nie zmieściła), myślę że na codzień do szkoły albo nawet na luźniejsze uroczystości szkolne jak najbardziej. Zdjęcie i wymiary spodenek podam jutro. \ Mam też "szkolną" biała koszulę krótki rękaw w rozmiarze M, dla osoby z małym biustem/nastolatki, nowa z metką ze sklepu Terranova, też do oddania, zdjęcia jutro wieczorkiem, jak wrócę do domu ![]() Z rzeczy które chciałabym zamienić mam spódniczkę w damskim rozmiarze M, jest nowiutka, kupiona niedawno w sklepie internetowym BB&B, myślałam że będzie miała inny kolor (ten na moim zdjęciu jest taki jak w rzeczywistości), plus jest na mnie za krótka (bo jestem bardzo wysoka, na dziewczyny 'normalnego' wzrostu bedzie ok). Chętnie przygarnę w zamian za nią jakiś T-shirt, kosmetyk albo wazonik na kwiatki ![]() http://www.bbnb.eu/product/121/tuba.html To ta spódniczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam na dziewczynkę 11-12lat/ wymienię
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, wiem że może tekstu jest dużo ale ja te buciki chcę ODDAĆ, najchętniej jakiejś dziewczynce, która nie ma/nie stać jej. Jeśli nikt taki się nie znajdzie to oczywiście polecą do Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
szczerze mowiac jesli masz wieksza ilosc to ja bym byla sklonna podac adres i oplacic wysylke, pracuje charytatywnie w pogotowiu opiekunczym i mysle ze dzieciaki by sie bardzo ucieszyly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie przekażę je komuś, w takim wypadku mogę sama opłacić przesyłkę, ale w sumie nie mam wiele tych rzeczy, jeszcze kilka koszulek, może jakieś spodnie, czy kurtkę, więc nie wiem czy jest sens, jak sądzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
moze cos u mnie znajdziesz za spodniczké ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.