![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowa pielęgnacja, perfumy, Esprit - czerwiec - Wawa
Nieaktualne - wątek zamknięty
Witam po długiej przerwie, Do wymiany oferuję zapasy, które posiadam. W zamian szukam konkretnych rzeczy. Za rzeczy przeterminowane lub które zbliżają się do końca daty ważności oraz poobklejane/brudne z góry dziękuję. Zdj.1 V&R Antidote 40ml, nowe Zdj.2 Garnier mleczko z brzoskwinią, 400ml, nowe Garnier mleczko z aloesem, 400ml, nowe Garnier mleczko z masłem kakaowym, 400ml, nowe Zdj. 3 Oriflame Giordani Gold, używana, poj. pocz. 30ml Avon Be Kissable, używana, poj.pocz. 50ml TBS Aztique, używana, poj. pocz. 30ml Zdj. 4 Suplement diety: Błonnik z ananasem BioOgrody, 100 tabletek, nowe Suplement diety: Błonnik z ananasem + chrom, 100 tabletek, nowe Garnier deo mineral, kulka (nie pozostawia białych śladów - niebieska), raz odkręcona, nieużywana Garnier deo mineral, kulka (na stres, sport, upał - fioletowa), 3 x użyta Zdj. 5 Elseve Szampon wypełniający, 400ml, nowy Elseve szampon odbudowujący, 400ml, nowy Zdj. 6 Davidoff Cool Water poj. pocz. 50ml Gucci Envy Me, poj. pocz. 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu CK Secret Obsession 15ml (vapo), kartonik od nowości nie posiadał folii Jil Sander Jil, ok. 28/30ml Zdj. 7 Ultra Doux szampon dla dzieci (morela), 250ml, nowy Ultra Doux szampon do wlosów normalnych (ekstrakt z pomelo), 250ml, nowy Ultra Doux szampon dla dzieci (jabłko + kiwi), 250ml, nowy Zdj. 8 Garnier żel Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier tonik Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier Tonik na niedoskonalości 200ml, nowy Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy, 200ml, nowy Garnier mleczko do cery mieszanej i tłustej, 200ml, nowe Zdj. 9 Ultra Doux szampon z żurawiną do włosów farbowanych, 250ml, nowy Ultra Doux odżywka z żurawiną do włosów farbowanych, 200ml, nowa Ultra Doux odżywka z awokado i masłem karite do włosów suchych i zniszczonych, 200ml, nowa Ultra Doux szampon z aloesem do włosów normalnych, 250ml, nowy Zdj. 10 Christophe Felder żel pod prysznic - kwiat pomarańczy http://www.femmeactuelle.fr/beaute/n...e-beaute-01920 Ambre Solaire Mleczko po opalaniu, używane, początkowo 400ml Garnier żel do mycia twarzy, poj. pocz. 200ml, używany Garnier mleczko do demakijażu twarzy i oczu, nowe Garnier Mleczko z syropem z klonu, 400ml, raz użyte do nawilżenia dłoni Zdj. 11 (następny post) V&R Flowerbomb edp 30ml, nowe TM Angel 25ml, rozkręcana gwiazdka, nowe Odlewki z własnych flakonów: Kashmina Touch, DKNY Delicious Night (bez zdj.) Wish List: - Cristobal Balenciaga Homme oraz Nature Millenaire YR - Athelios XL 50+ do twarzy - bibułki matujące - Sally Hansen złota odżywka do paznokci - Kryolan puder matujący - wosk miodowy w plastrach Tanita - Perfumowany talk do ciała (np. Oriflame) - scruby/peelingi do stóp/ciała - kredki do paznokci, nici dentystyczne (markowe) - Aquolina żel czekolada z pieprzem - Elmex zielony - L’Oreal Excellence nr 7 - odlewki: Prada Rose i Tubereuse, Noa Summer, Noa Gold, Innocent, Ange ou Demon edp, AoD Le Secret - Oriflame Milk&Honey mydło w płynie z pompką, Evidence żel - Pupa błyszczyk w pędzelku nr 07 - Nizoral, Floragyn (nowe) - balsam/krem zmiękczający po depilacji, np. Bielenda, Veet - No-Scar krem z masą perłową - Lipton piramidki - waciki kosmetyczne - kwasy, np. migdałowy - Neostrata, Effaklar K - pianki, lakiery do włosów - maseczki kaolinowe Perfumy wymienię na poszukiwane perfumy (V&R i Angel wymienię na Nature Millenaire lub Balenciage). Poza wątkiem posiadam więcej rzeczy, ale tylko za najpilniej poszukiwane. Ciężką pielęgnację wymienię osobiście (W-wa) Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-07-08 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, perfumy, Esprit - czerwiec - Wawa
Esprit "L" srebrna bluzka ze ściągaczem, nowa z metką
Esprit "L" zielona bluzka w cekiny (tylko z przodu), nowa z metką Czarne szpilki r. 38 Deichmann Graceland, tylko przymierzane (1. zdj. przekłamuje kolory) Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-06-19 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za Cool Water lub Bombke???aha poza watkiem mam pudry sypkie Kryolana
![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-06-07 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Oszust internetowy
|
hej cos u mnie za flowerbomb? poza watkiem mam bibułki nowe z deborah face perfect oraz nowa pianka dodająca objętośći MATRIX VAVOOM W sprayu nówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie Flowerbomb oraz Jil Sander
![]() zaparszam do mojego watlu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kulkę z garniera, szampony ultra doux - oba dla dzieci i z żurawiną, odżywkę z żurawiną i płyn dwufazowy z garniera?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zainteresowały mnie:
Garnier tonik na niedoskonalości 200ml, nowy oraz używane żele do mycia twarzy zielony Ultra Doux szampon do włosów normalnych (wyciąg z pomelo) może coś jeszcze u mnie znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie skusiłabyś się na Baby Doll zamiast FlowerBomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Christophe Felder żel pod prysznic - kwiat pomarańczy http://www.femmeactuelle.fr/beaute/n...e-beaute-01920
Suplement diety: Błonnik z ananasem BioOgrody, 100 tabletek, nowe Suplement diety: Błonnik z ananasem + chrom, 100 tabletek, nowe Garnier tonik i żel Czysta Skóra, 200ml, nowe oraz tonik na niedoskonalości 200ml, nowy oraz używane żele do mycia twarzy niebieski i zielony, zużycie widoczne na zdjeciu Garnier mleczko z: masłem kakaowym/brzoskwinią/aloesem, 400ml, nowe Garnier Mleczko z syropem z klonu, 400ml, raz użyte do nawilżenia dłoni Ultra Doux odżywka do włosów: awokado i masło karite (włosy suche i zniszczone) oraz z żurawiną do włosów farbowanych, 200ml, nowe Ultra Doux szampon z aloesem (wł. normalne) i z żurawiną (wł. farbowane), do włosów normalnych (wyciąg z pomelo) oraz 2 x dla dzieci (jabłko-kiwi lub morela) , 250ml, nowe cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
-dezodorant Garnier -mleczko do ciała Garnier -żel do mycia twarzy Garnier - Ultra Doux szampon z aloesem (wł. normalne) do włosów normalnych (wyciąg z pomelo)
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za flowerbomb?
![]() |
![]() |
#21 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety Cytat:
lawendowa, mieszkasz w Wawie lub okolicach? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
tonik na niedoskonalości 200ml, nowy Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy, 200ml, nowy Garnier mleczko do cery mieszanej i tłustej, 200ml, nowe Ambre Solaire Mleczko po opalaniu, początkowo 400ml Garnier deo mineral, kulka fioletowa (stres, sport, upał) 3 x użyta Ultra Doux szampon z aloesem (wł. normalne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Cos za Angel?
![]() Pozdrawiam ![]()
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2012-06-07 o 22:25 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
nie, nie mieszkam w okolicach Warszawy ani w niej:/
ale jeśli chodzi Ci o wagę przesyłek to możesz ode mnie dobrać sobie więcej wartościowo, żeby pokryć np. większe koszty wysyłki.
Moja wymiana kosmetyczna!! ![]() ![]() Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim! ![]() Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2012-06-07 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Ultra Doux odżywka do włosów: awokado i masło karite (włosy suche i zniszczone) oraz z żurawiną do włosów farbowanych, 200ml, nowe Ultra Doux szampon z aloesem (wł. normalne) i z żurawiną (wł. farbowane), do włosów normalnych (wyciąg z pomelo) oraz 2 x dla dzieci (jabłko-kiwi lub morela) , 250ml, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej hej
![]() ![]() Może znajdziesz cos u mnie za Garnier deo mineral, kulka (nie pozostawia białych śladów na odzieży), raz odkręcona, ale nie była używana oraz fioletowa (stres, sport, upał) 3 x użyta' Suplement diety: Błonnik z ananasem BioOgrody, 100 tabletek, nowe Suplement diety: Błonnik z ananasem + chrom, 100 tabletek, nowe nowy zel garnier czytsa skóra
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a za Cool Water nie interesuje cie nic???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.