Dzis otworzyłam oczy... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-09, 00:41   #1
tygrysek1105
Raczkowanie

Dzis otworzyłam oczy...

Hej,
nie wiem po co to pisze, powinnam iść spać, nie powinnam o tym myśleć, ale same wiecie jak to jest jak ciąży coś na sercu, to jak się wygadasz to zawsze jest lepiej... mam nadzieje ze mi się też polepszy, dziś mija pół roku jak nie jestem z chłopakiem . byliśmy 7 lat... kawał czasu.... no i byłam u znajomych trochę wypiłam, jak wracałam do domu to zadzwoniłam do niego, było późno koło północy z godzinę temu... chciałam żeby zszedł do mnie, w ogóle wiem ze sie z kimś spotyka z jakaś małolata... no i jak zadzwoniłam to ja usłyszałam spali razem... powiedział że nie zejdzie.... i powiem wam ze strasznie mnie to zabolało.... wiem, czego mogłam sie spodziewać, to ja go zostawiłam, ale mimo to boli... ja nie mam nikogo... jest mi trochę ciężko.... mam teraz doła, dopiero teraz tak naprawde przezywam to rozstanie, gdy on sie z kims zwiazał zdałam sobie sprawe ze mi zależy, kocham go, ale nie mozemy byc razem,,,, to porabane, ja wiem, nawet nie wiem czego oczekuje, jaka rade mozna mi dac, musze poprostu uzmysłowic sobie ze to koniec, wybrał ja..
tygrysek1105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 00:53   #2
Mileva_
Zakorzenienie

Dot.: Dzis otworzyłam oczy...

Skoro już się rozstałaś, i to pół roku temu, to od tego czasu ten chłopak jest wolnym człowiekiem i może się i spotykać, i sypiać z kim chce; nie bądź psem ogrodnika. Jeżeli go zostawiłaś, to widocznie coś było nie tak. Odpuść.
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 06:04   #3
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysek1105 Pokaż wiadomość
Hej,
nie wiem po co to pisze, powinnam iść spać, nie powinnam o tym myśleć, ale same wiecie jak to jest jak ciąży coś na sercu, to jak się wygadasz to zawsze jest lepiej... mam nadzieje ze mi się też polepszy, dziś mija pół roku jak nie jestem z chłopakiem . byliśmy 7 lat... kawał czasu.... no i byłam u znajomych trochę wypiłam, jak wracałam do domu to zadzwoniłam do niego, było późno koło północy z godzinę temu... chciałam żeby zszedł do mnie, w ogóle wiem ze sie z kimś spotyka z jakaś małolata... no i jak zadzwoniłam to ja usłyszałam spali razem... powiedział że nie zejdzie.... i powiem wam ze strasznie mnie to zabolało.... wiem, czego mogłam sie spodziewać, to ja go zostawiłam, ale mimo to boli... ja nie mam nikogo... jest mi trochę ciężko.... mam teraz doła, dopiero teraz tak naprawde przezywam to rozstanie, gdy on sie z kims zwiazał zdałam sobie sprawe ze mi zależy, kocham go, ale nie mozemy byc razem,,,, to porabane, ja wiem, nawet nie wiem czego oczekuje, jaka rade mozna mi dac, musze poprostu uzmysłowic sobie ze to koniec, wybrał ja..

Daj chłopu spokój. Rozstaliście się, ten etap życia skończony. On sobie zycie układa od nowa i już- normalna rzecz. Weź się w garść i przestań faceta nachodzić, bo niczym dobrym to się nie skończy.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 06:18   #4
201803290936
Konto usunięte

Z tego, co napisałaś można wnioskować, że Ciebie bardziej boli samotność, to że nikogo sobie nie znalazłaś, a on tak, a nie wielka tęsknota za nim. Zajmij się czymś - po prostu. Najwidoczniej masz za dużo czasu, skoro możesz poświęcać tej sprawie tyle myśli.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 07:30   #5
melka 1
Raczkowanie

Też tak miałam, też byłam z poprzednim 7 lat w związku, były wzloty i upadki (tych drugich było zdecydowanie więcej), dawałam mu kilka szans na poprawe bo mnie zdradzał a ja głupia wierzyłam ze już nie bedzie po tych jego zapewnieniach, aż w końcu powiedziałam dość, było ciężko ale to zrobiłam
Od tego czasu mineło 2 lata i dużo sobie przez ten czas przemyslałam. Czasami myśle o nim, jaby to było gdybyśmy nadal byli razem, penie już jako małżenstwo bo mi się oswiadczył po kilku miesiącach bycia razem. Może i byłam głupia i zaślepiona miłością do niego a może chciałam się zbuntować - sama nie wiem dlaczego przyjełam jego oświadczyny bo nie był mnie wart o czym się później wielokrotnie przekonywałam.
Mimo że czasami miałam doła to nie zadzwoniłam do niego, on natomiast nadal chce zebym do niego wróciła, ale ja tego nie zrobie, nie po tym co on mi zrobił, jak bardzo mnie ranił swoim postepowaniem.
I obiecałam sobie od tego czasu nie wracać do byłych facetów nawet jakby obiecywali złote góry/jaja czy cokolwiek innego.
Znajomi byli zaskoczeni moja decyzją o rozstaniu bo uwazali nas za swietną parę, ale tak tylko wygladało z zewnątrz, natomiast w środku było jedno wielkie bagno, którego on był sprawcą.
Wspomnienia zostają zarówno te piękne jak i okrutne - budują u człowieka doświadczenie i nowe spojrzenie na przyszłość.
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 08:23   #6
Michunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melka 1 Pokaż wiadomość
Też tak miałam, też byłam z poprzednim 7 lat w związku, były wzloty i upadki (tych drugich było zdecydowanie więcej), dawałam mu kilka szans na poprawe bo mnie zdradzał a ja głupia wierzyłam ze już nie bedzie po tych jego zapewnieniach, aż w końcu powiedziałam dość, było ciężko ale to zrobiłam
Od tego czasu mineło 2 lata i dużo sobie przez ten czas przemyslałam. Czasami myśle o nim, jaby to było gdybyśmy nadal byli razem, penie już jako małżenstwo bo mi się oswiadczył po kilku miesiącach bycia razem. Może i byłam głupia i zaślepiona miłością do niego a może chciałam się zbuntować - sama nie wiem dlaczego przyjełam jego oświadczyny bo nie był mnie wart o czym się później wielokrotnie przekonywałam.
Mimo że czasami miałam doła to nie zadzwoniłam do niego, on natomiast nadal chce zebym do niego wróciła, ale ja tego nie zrobie, nie po tym co on mi zrobił, jak bardzo mnie ranił swoim postepowaniem.
I obiecałam sobie od tego czasu nie wracać do byłych facetów nawet jakby obiecywali złote góry/jaja czy cokolwiek innego.
Znajomi byli zaskoczeni moja decyzją o rozstaniu bo uwazali nas za swietną parę, ale tak tylko wygladało z zewnątrz, natomiast w środku było jedno wielkie bagno, którego on był sprawcą.
Wspomnienia zostają zarówno te piękne jak i okrutne - budują u człowieka doświadczenie i nowe spojrzenie na przyszłość.
pięknie powiedziane, podziwiam Cię za to kobietko. Musiało Cię to wiele kosztować.
Michunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 08:52   #7
jola0078
Rozeznanie

Czy Ciebie przypadkiem bardziej nie boli fakt, że on już kogoś ma, układa sobie życie na nowo, a ty wciąż sama? Daj spokój chłopakowi, nie dzwoń. Ty sobie tymi rozmyślaniami nakręcasz podły nastrój i nic dobrego z tego nie wyniknie.
jola0078 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 09:45   #8
Martka72
Zadomowienie

..oj po alkoholu tymbardziej smutno....ale Tobie po prostu brakuje uczucia a nie koniecznie tego akurat faceta...głowa do góry...pomyśl ile fajnych facetów śmiga po świecie...

Rudzielec o farbowaniu i pielęgnacji skóry wrażliwej...

Początkująca włosomaniaczka

www.red-head-rules.blogspot.com
Martka72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 13:13   #9
melka 1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Michunka Pokaż wiadomość
pięknie powiedziane, podziwiam Cię za to kobietko. Musiało Cię to wiele kosztować.
oj kosztowało mnie to sporo przepłakanych dni i nocy, ale sie nie załamałam, wciągnełam się w wir pracy, a jak jestem wkurzona to zaczynam sprzatać w domu, w tamtym roku robiłam przemeblowanie w jednym z pokojów i to mi dużo pomogło, wywaliłam wszystkie pamiątki od byłych facetów i otaczają mnie teraz rzeczy które sama sobie kupiłam nawet tak bez okazji takie praktyczne - bo takie lubie a nie jakieś misie, słoniki i inne kurzołapki które nie wiadomo jak czyścić

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Martka72 Pokaż wiadomość
..oj po alkoholu tymbardziej smutno....ale Tobie po prostu brakuje uczucia a nie koniecznie tego akurat faceta...głowa do góry...pomyśl ile fajnych facetów śmiga po świecie...
facetów jest naprawde dużo na świecie, czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego że obok nas mieszka naprawde fajny osobnik, wystarczy poszukać a nie siedzieć w czterech ścianach i czekac na wymarzonego królewicza, dziewczyny troche inicjatywy z waszej strony i bedzie dobrze - jak to mówią każda zmora znajdzie swego amatora
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 18:05   #10
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

pół roku to już trochę czasu, więc zakładam, że tęsknotę powinnaś mieć za sobą. Myślę, że nie otworzyłaś oczu, ale zwyczajnie byłaś pijana i naszedł Cię taki kaprys.
Zrobiłabym tak samo na miejscu chłopaka, a Ty powinnaś dać sobie spokój.
Stary 2012-05-09, 18:43   #11
kalincia
BAN stały

Po pijaku zadzwoniłaś, po pijaku napisałaś, dzisiaj już pewnie się tego wstydzisz?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 19:09   #12
anyanka
Raczkowanie

Bardzo dobrze, że chłopak nie zszedł do Ciebie. Brakowałoby, aby zostawił dziewczynę, z którą się spotyka i sypia bo jego była po pijaku do niego wydzwania...

Twoje zachowanie ma swoją nazwę. I bynajmniej nie nazywa się to przejrzeniem na oczy czy też otworzeniem oczu a po prostu syndromem psa ogrodnika.
anyanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 22:13   #13
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez tygrysek1105 Pokaż wiadomość
Hej,
ja bym nastepnym razem bardziej uwazala na ilosc alkoholu jaka pije. wyszlo naprawde nikogo nie obrazajac zalosnie;( reklamy sobie tym nie zrobilas ojjj nie

Edytowane przez olkie
Czas edycji: 2012-05-09 o 22:16
olkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-09, 23:02   #14
elsene
Zadomowienie

Skoro otworzyły Ci się oczy gdy byłaś pijana, to nie jest to żadna wielka miłość. Gdyby to była miłość, to zauważyłabyś to wcześniej.

Po prostu czujesz się samotna, tęsknisz za byciem z kimś i włączyło Ci się to po alkoholu.
Nie dziwię się facetowi, że nie zszedł do Ciebie.
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości