|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W sierpniu nowy dres Adidas, kurtka Campri dla chłopca
Dres Adidas
Olympics Team GB 3 najnowsza kolekcja olimpijska (niedostępny w PL) rozmiar 38/40 moim zdaniem bardziej 38 spodnie rozmiar z metki 12M cena długość całkowita 100cm szerokość w pasie: 2x39cm bluza rozmiar z metki 14L cena długość rękawa: 64cm długość całkowita: 62cm szerokość pod pachami: 2x47cm dres jest absolutnie oryginalny bez żadnych uszkodzeń czy wad - produkt pełnowartościowy!!! zakupiony w sklepie sportowym w UK wartość dresu to 440zł. Campri Fairisle Apress Ski rozmiar 13 lat idealna na jesienno-zimowe chłody super na narty wymiary: długość rękawa 60 cm (zakończony żebrowanym ściągaczem) długość całkowita 59cm szerokość pod pachami: 45cmx2 na zamek, dwie boczne kieszenie. Lekka, ciepła i wygodna - wykonana z wysokiej jakości materiałów. Absolutnie oryginalna zakupiona w sklepie sportowym w UK. Produkt pełnowartościowy, bez wad i uszkodzeń! Wartość kurtki to 300zł. perfumy, buty rozm. 40, ubrania rozm. 42-44 jedynie nowe, może coś do domu? Bardzo chętnie srebro szczególnie beads... Edytowane przez peonies Czas edycji: 2012-08-14 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: W sierpniu nowy dres Adidas, kurtka Campri dla chłopca
cos za dres posukam poza watkieam
mam duzo butow w Twoim rozmiarze poza watkiem
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post35707981 Ciuszki ![]() Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=636449 ![]() Edytowane przez Myz Czas edycji: 2012-08-12 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za spodnie od dresu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
cos u mnie za komplet dresowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj, jakie perfumy interesuja Cie za dres?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za dres?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za dres?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie mam sprecyzowanych zachcianek perfumowych raczej co mi wpadnie w oko ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- L niestety jest nie dla mnie ja z tych gruubbych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.