![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
STYCZEŃ/LUTY -Clinique, ESTEE LAUDER,MAC,GIVENCHY i inneWitajcie Mam na wymianę sporo różnych kosmetyków wszystkie są zadbane i prawidłowo przechowywane ( tego samego oczekuję). Bardzo proszę o przemyślane propozycje gdyż sie nie odmieniam. Większość kosmetyków jest z wyższej półki więc w zamian oczekuję podobnych. Za Avon , Zieje, Oriflame Ubrania - serdecznie dziękuję szare - już wymienione czerwone - dokładki zielone - rezerwacja
Perfumy 1. GIVENCHY Amaeige Mariage 30ml - dostałam na gwiazdkę 2 razy psiknięte niestety nie moja bajka Pudry / Podkłady / korektory 2. REVLON Photo Ready 004 Nude - ubytek ok 1/3 zakupiony w Daglasie 3 miesiące temu 3. BOURJOIS Healthy mix nr53 Light biege zostało troszke więcej niz pół 4. Calvin Klein Infinite matte 201 soft beige oil -free z kartonikiem duża butla 29,6 ml zużycie jakieś 10% 5.Mxfactor - PAN STIK true beige 12 - zużycie jakieś 10% 6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebce ) 7. The Body Shop Fundation SPF 25 kolor 00 zużycie 5% 8. Sephora puder brazujący kolor clair light 1 zużycie nie więcej niż 5% 9.Smashbox high definition Concealer oil free kolor Light zużycie ok. 15% zakupiony w sephora 09.11 - jest pudełko 10. ESTEE LAUDER Chic to Cheek puder rozświetlający zuzycie ok 15% i sie powiększa -będę wybredna bo go bardzo lubię RÓŻE 11. MAC kolor fleur Power zużycie minimalne - zakupiony w Arkadii niecały rok temu CIENIE DO POWIEK 12. Paletka Essence I LOVE BERLIN - raz maźnięta - nie będę wybredna 13.INGLOT pomarańczowy - duży - zużycie jakies 5% 14. Paletka SEPHORA sherlock 08 - maźnięta raz - nie będę wybredna 15. AVON Aquadelic - raz maźnieta - nie bedę wybredna - jest pudełko 16. Cienie INGLOT do paletek FREEDOM SYSTEM - zużycie jak na zdjęciach oddam po 3 szt (wraz z paletką)
WŁOSY 17.GOT2B powder'ful - puder matujący zużycie ok 5% 18.GOT2B powder'ful - puder stylizujący dodający objętości zużycie ok 5% 19. GOT2B - ochrona przed wysoką temperaturą zużycie ok 10% 20. SYOSS farba do włosów 5-28 kasztanowy brąz - nowa KREMY I INNE MAZIDŁA 21.CLARINS - samoopalacz w musie zawiera olejek z mirabelek - użyty raz niestety mnie uczulił 22.IWOSTIN - Krem intensywnie nawilżający SPF25 - zużycie 10% 23.GARNIER Bio Aktiv - Organiczny krem przeciwzmarszczowy zakupiony w Niemczech zużycie ok 20% 24.VICHY Stress Resist - zakupiony w 2-paku jeden mogę oddać -nowy 25.Oriflame tonik Royal Velvet - kojący tonik- dostałam ale niestety nie używam - nowy Za te rzeczy nie będę wybredna w większości z wymianek oddam za drobiazgi najchętniej razem lub w większej ilości ( mydła żele pod prysznic i inne ...) 26.GUERLAIN - lip pencil Cupidon 00 - dostałam ale kolor nie mój 27.Essence 2 cienie do powiek - fiolety kolor 07 mix it, baby! zużycie niewielkie 28.Essence pędzel do różu - raz użyty ( oczywiście wyprany) z opakowaniem 29. NOUBA cienie do powiek brązy - odkleił sie od opakowania więc lata w pudełeczku /nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 30. Lancome złoty cień do powiek - nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 31.L'oreal color minerals - cień jasno niebieski -nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 32.Maybelline - szminka 310 plum sable 33.Maybelline - szminka F130 Copper penny 34. MORGAN body loton Psychedelice 100ml - raz użyty 35.Calvin Klein - szminka 210 nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 36.pędzel do różu chyba Everyday Minerals nie mam pojęcia gdzie kupiony i czy jest oryginalny - z wymianki 37. pędzelek różowy - z wymianki 38. pędzelek czarny duży języczkowy 39. Cień The body shop - zielony z brobinkami złotymi nr 02 40 SkinFood concealer Salmon kolor 1 zakupiony na e-bay na opakowaniu jest data 2011.03.22 ale nie wiem czy to data produkcji czy ważności. zakupiony w ok.04.2011. zużycie 15% Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2012-02-03 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ/LUTY -Clinique, ESTEE LAUDER,MAC,GIVENCHY i inne
Popatrz czy znajdziesz coś u mnie za
Pędzel podobno edm pedzelki essence puder g2b potrzebuje delikatnego pędzelka do mineralnego bronzera Ja się nieśmiało zapytam o CLARINS - samoopalacz w musie zawiera olejek z mirabelek - użyty raz niestety mnie uczulił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za Clinique redness solutions i ten różowy pedzel?
![]() |
#7 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za amarige mariage?
pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie?podoba mi sie kilka rzerczy
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
29. NOUBA cienie do powiek brązy - odkleił sie od opakowania więc lata w pudełeczku /nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 36.pędzel do różu chyba Everyday Minerals nie mam pojęcia gdzie kupiony i czy jest oryginalny - z wymianki 40 SkinFood concealer Salmon kolor 1 zakupiony na e-bay na opakowaniu jest data 2011.03.22 ale nie wiem czy to data produkcji czy ważności. zakupiony w ok.04.2011. zużycie 15%
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie w obu wątkach za: MAC kolor fleur Power zużycie minimalne - zakupiony w Arkadii niecały rok temu 9.Smashbox high definition Concealer oil free kolor Light zużycie ok. 10% zakupiony w sephora 09.11 i ewentualnie: 6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebce ) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za te mniej kosztowne
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
8.Essence pędzel do różu - raz użyty ( oczywiście wyprany) z opakowaniem
SkinFood concealer Salmon kolor 1 zakupiony na e-bay na opakowaniu jest data 2011.03.22 ale nie wiem czy to data produkcji czy ważności. zakupiony w ok.04.2011. zużycie 15% coś za to?
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
VICHY Stress Resist - zakupiony w 2-paku jeden mogę oddać -nowy Clinique redness solutions Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 10. ESTEE LAUDER Chic to Cheek puder rozświetlający zuzycie ok 15% i sie powiększa -będę wybredna bo go bardzo lubię i pedzelek do pudru essence?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz coś u mnie za coś z poniższych"
*Korektor SkinFood * paletkę Inglota - tę z beżowym i fioletowym cieniem... albo sam bezow wkład * pędzel EDM Odpisz u mnie, zajrzyj do obu moich wątków... link w podpisie ![]() EDIT: Mam chyba cien Anna Karenina z EDM jak byś była zainteresowana ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2012-01-21 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
BOURJOIS Healthy mix nr53 i 3 cienie inglot? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie w watkach za
429 PEARL 493 DOUBLE SP. 110 AMC SHINE I NUMERKI 20., 29, 30, 36,37,38,40
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie ?
![]() 11. MAC kolor fleur Power zużycie minimalne - zakupiony w Arkadii niecały rok temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za
cos za 6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebce ) 9.Smashbox high definition Concealer oil free kolor Light zużycie ok. 10% zakupiony w sephora 09.11 - jest pudełko 11. MAC kolor fleur Power zużycie minimalne - zakupiony w Arkadii niecały rok temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Znajdziesz coś u mnie za: 36.pędzel do różu chyba Everyday Minerals nie mam pojęcia gdzie kupiony i czy jest oryginalny - z wymianki 37. pędzelek różowy - z wymianki 38. pędzelek czarny duży języczkowy
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, może coś u mnie za któreś z wymienionych:
-Inglot: 110 AMC SHINE - jasny beż / złoty 306 Matrix - średni brąz 493 DOUBLE SP- jasny fiolet -Essence pędzel do różu -pędzel do różu chyba Everyday Minerals - Sephora puder brazujący kolor clair light 1 zużycie nie więcej niż 5% ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do mojego wątku proszę, może wypatrzysz coś za:
2. REVLON Photo Ready 004 Nude - ubytek ok 1/3 zakupiony w Daglasie 3 miesiące temu oddam dużo za podkład Chętnie też przygarnęłabym: 3. BOURJOIS Healthy mix nr53 Light biege zostało troszke więcej niz pół 8. Sephora puder brazujący kolor clair light 1 zużycie nie więcej niż 5
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mI SIE PODOBA
Z TYCH RZECZY KTORE oddasz za drobiazgi(poza watkiem powinnam miec jakies szampony czy zele pod prysznic zobacze popludniu jutro|) 28.Essence pędzel do różu - raz użyty ( oczywiście wyprany) z opakowaniem 29. NOUBA cienie do powiek brązy - odkleił sie od opakowania więc lata w pudełeczku /nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 30. Lancome złoty cień do powiek - nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki 36.pędzel do różu chyba Everyday Minerals nie mam pojęcia gdzie kupiony i czy jest oryginalny - z wymianki 37. pędzelek różowy - z wymianki 38. pędzelek czarny duży języczkowy 40 SkinFood concealer Salmon kolor 1 zakupiony na e-bay na opakowaniu jest data 2011.03.22 ale nie wiem czy to data produkcji czy ważności. zakupiony w ok.04.2011. zużycie 15% no i mam ten cien EDM anna k.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Healthy mix nr53 Light biege zostało troszke więcej niz pół lub REVLON Photo Ready 004 Nude - ubytek ok 1/3 zakupiony w Daglasie 3 miesiące temu róż Mac NOUBA cienie do powiek brązy - odkleił sie od opakowania więc lata w pudełeczku /nie mam pojęcia gdzie kupiony ani jaka jest jego data uzytkowania - z wymianki
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
BOURJOIS Healthy mix nr53 Light biege zostało troszke więcej niz pół
4. Calvin Klein Infinite matte 201 soft beige oil -free z kartonikiem duża butla 29,6 ml zużycie jakieś 10% i cos za revlona podklad? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.