![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymiana u Agusi MAJKosmetyki, które tutaj wystawiam są czyste i zadbane. Jeśli były używane to są w miarę możliwości odkażone, nie mam chorób zakaźnych, ani opryszczki.Wysyłam listem poleconym w kopercie bąbelkowej i tego samego oczekuję od ciebie. DOKŁADKA!!! 20. TUSZ RIMMEL SCANDALEYES WATERPOOR - chętnie na inny tusz 21. TUSZ RIMMEL SCANDALEYES WATERPOOR 22. LAKIER RIMMEL 260 FUNTIME FUSCHIA Posiadam na wymianę: 1. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) 2. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) 3. Korektor Revlon Age Defying 1,18ml kolor 004 Medium Deep, kolor sprawdzony na ręce, dla mnie za ciemny 4. Anti-Redness Recovery Lotion, Sally Hansen, preparat na zaczerwienienia, do skóry naczynkowej. 32g nowy 5. Schwarzkopf Perfect Mousse, czekoladowy brąz 465, otwarty kartonik, farba nowa 6. Isana, peeling do ciała biała czekolada i wanilia, więcej niż 2/3 opakowania, raz użyty 7. Avon, uniwersalny balsam z woskiem pszczelim, nowy 8. Loreto, guma do włosów, raz użyta 9. Maybelline, Mineral Power, 4,5g bronzer, kolor Sunrise Bronze, uzyty raz 10. Cienie Avon Pink Sands, używane, zuzycie widać na zdjęciu 11. Maybelline, Cool Efect nr 37, kredka brązowa, raz użyta 12. Maybelline, Superstay, balsam do ust bezbarwny ze złotymi drobinkami, raz użyty 13. Avon, puder prasowany, Idealny Kolor, odcień fair jasny, nowy 14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa 16. Avon, Nawilżające mleczko do opalania do skóry wrażliwej, SPF 25 17. Avon, Eliksir na zniszczone włosy i rozdwojone końcówki, nowe 18. Avon, krem na dzień z granulkami koloryzującymi, nowy 19. Avon, mineralny krem do rąk Poszukuję: 1. transparentny puder sypki 2. korektor pod oczy 3. szampon Himalaya Herbals 4. kremy do rąk 5. odżywka do włosów bez spłukiwania 6. żel UV kamuflaż __________________ Edytowane przez Aagusia77 Czas edycji: 2012-05-31 o 23:18 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana u Agusi
cos za:
14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa i eliksir na rozdwojone końcówki? zajrzyj tez do ciuchowego. poza watkiem mam podklad pierre rene, bb cream garniera i bronzer maybellina
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
6. Isana, peeling do ciała biała czekolada i wanilia, więcej niż 2/3 opakowania, raz użyty 7. Avon, uniwersalny balsam z woskiem pszczelim, nowy 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa Avon, mineralny krem do rąk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś w moich wątkach za
10. Cienie Avon Pink Sands, używane, zuzycie widać na zdjęciu 11. Maybelline, Cool Efect nr 37, kredka brązowa, raz użyta 13. Avon, puder prasowany, Idealny Kolor, odcień fair jasny, nowy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) 4. Anti-Redness Recovery Lotion, Sally Hansen, preparat na zaczerwienienia, do skóry naczynkowej. 32g nowy 11. Maybelline, Cool Efect nr 37, kredka brązowa, raz użyta 12. Maybelline, Superstay, balsam do ust bezbarwny ze złotymi drobinkami, raz użyty 14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za Rimmel Lasting Finish?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) 7. Avon, uniwersalny balsam z woskiem pszczelim, nowy 14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Avon, Nawilżające mleczko do opalania do skóry wrażliwej, SPF 25
coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach ? Zainteresowało mnie u ciebie kilka rzeczy.
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Czy pasowałaby ci taka wymiana: Pomadka K. Moss + Peeling do ciała Isana + nawilżające mleczko do opalania spf 25 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Avon, puder prasowany, Idealny Kolor, odcień fair jasny, nowy
Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) Isana, peeling do ciała biała czekolada i wanilia, więcej niż 2/3 opakowania, raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
podoba mi się:
-1. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate Moss odcień 16 (ładny róż na co dzień) 14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa 18. Avon, krem na dzień z granulkami koloryzującymi, nowy 19. Avon, mineralny krem do rąk
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za 1, 11 i 13?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
wymieniłam na razie co mi się podoba- za co chciałabys się wymienić?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
tak, te 3 rzeczy mnie zainteresowały, a na czym Ci najbardziej zależy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Przykro mi, ale błyszczyk Revlon był już w trakcie negocjacji, o czym zapomniałam. Mój błąd, przepraszam za zamieszanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
coś za:
14. Avon, maseczka błotna Minerały Morza Martwego, Planet Spa, nowa 15. Śródziemnomorska kuracja parafinowa Avon, Planet Spa, nowa 16. Avon, Nawilżające mleczko do opalania do skóry wrażliwej, SPF 25 17. Avon, Eliksir na zniszczone włosy i rozdwojone końcówki, nowe 18. Avon, krem na dzień z granulkami koloryzującymi, nowy 19. Avon, mineralny krem do rąk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.