|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Wymiana, czerwiec 2012.RZECZY DO WYMIANY: *Cień do powiek firmy Oriflame, kolor Wicked- użyty max. 5 razy. *Paletka cieni (pomarańczowy, fioletowy, niebieski, różowy), no name- użyta raz. *Puder firmy Very Me, kolor Matte Light- naturalne ślady użytkowania. *Błyszczyk Hello Kitty firmy H&M- pozostało 90 %. *Balsam do ust firmy H&M, zapach Vanilla cream- pozostało 85 %. *Błyszczyk Very Me, kolor Baby Pink- użyty raz. *Błyszczyk firmy KappAhl- użyty raz. *Wazelina kosmetyczna firmy Bielenda- bez większych śladów użytkowania. *Kredka do oczu firmy Miss Sporty, kolor 013- praktycznie nowa. *Gliterowy eyeliner w pędzelku firmy H&M, kolor Silver- użyty max. 3 razy. *Krem Nivea, 50 ml- otwarty, ale nigdy nieużywany. *Żel do układania mocnych włosów firmy Joanna- pozostało 99 %. *Antybakteryjny żel do mycia twarzy firmy Perfecta No Problem- pozostało 25-30 %. *Sypki brokat- tylko otwarty, nowy. *Perfumy ''Snow White''- pozostało 80 %. Rzeczy niedostępne są zaznaczone na szaro.
Edytowane przez juliaolimpia Czas edycji: 2012-06-11 o 21:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana, czerwiec 2012.
co to za woda snow white?
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
te błyszczyki H&M to cupcake? jeśli tak, to jestem chętna
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Coś za blyszczyk HK i H&M vanilla?
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Odpowiedź.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Tak, nadal aktualne Prócz tego podoba mi się jeszcze błyszczyk z Hello Kitty ![]() Znalazłabyś coś u mnie ? ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lux Mundi
|
Mogę oddać Revlon, Bali Bliss i pierścionek z panterką, który Ci się podobał za :
Błyszczyk Hello Kitty firmy H&M- pozostało 90 %. Gliterowy eyeliner w pędzelku firmy H&M, kolor Silver- użyty max. 3 razy. Perfumy ''Snow White''- pozostało 80 %. ![]()
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Odpowiedź.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Hej co do Twojej wiadomości
Ja jestem za wymianą o ile Ci pasuje ![]() w dodatku mogę wymienić się bezpośrednio w Poznaniu. może masz coś jeszcze na oku? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.