|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wrześniowe poszukiwaniaPoszukuję: *bluz, jedynie przez głowę bez kaptura i kieszeni na środku*bejsbolówki *koturn, kopytek wedges, rozm.39 *bielizny, firmowej bo tak umiem określić rozmiar, miseczka C, obwody różne, zależy od firmy, dół S/M *swetrów oversize *koszuli dżinsowej z bufkami *ubrań Dill, Endorfina, Femi Pleasure, PLNY *parki/płaszcza, niekoniecznie mega eleganckiego Na moment obecny to zaprząta mi głowę ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniowe poszukiwania
posiadam bluze bottle ganja rozmiar m (meska), byla droga wiec nie wiem czy wymienie czy nie sprzedam na innym portalu
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hop, szukam jeszcze legginsów ze wstawkami skórzanymi!
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
spodni w rozm. 38
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Interesowała by mnie taka wymiana:
Moje kopytka za Twoją koszulkę + dres (co Ty na to?) Widzę, że szukasz bluzy przez głowę bez kaptura i kieszonek. Mam bluzę bershka szarą w takie wężowe wzory z zipem na plecach r.L taka sama jak na załączonym obrazku (zdjęcia nie moje, znalazłam na necie) Jeżeli by Ci się spodobała ta bluza to chętnie widzę za nią tą: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1336575935 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.