![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marzec
zamknięte
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2012-06-10 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
Coś u mnie za:
Essence Blossom etc. Multi Color Powder limitowany, niedostępny już puder rozświetlający, zużycie niewielkie ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
Zainteresowała mnie u Ciebie baza Too Faced Insurance.
A czemu ją oddajesz, na necie i blogach tak ją chwalą, ze lepsza niż UD ![]()
![]() |
#5 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No spoko, przeciez nic na siłę
![]() A ciekawe, ze w S. czeskiej ta baza jest, a w naszej nie, ja nie wiem co za polityka ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Mac Pro Longwear Concealer NW 20
długotrwały korektor, 9ml, ubytek kilku testów, jasny odcień Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit Zestaw korektora z pudrem utrwalającym, odcień Sand, świetnie kamufluje cienie pod oczami, ubytek jakieś 5% E.L.F. Eyes Lips Face Stipple brush "skunks" z serii studio, do nakładania podkładu, pudru, różu czy bronzera. http://www.eyeslipsface.co.uk/images...4015_large.jpg miniatury guerline obie wersje? Jesli znajdziesz cos u mnie za cokolwiek to prosze daj mi znac ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ustawiam się w kolejce po bazę Too Faced - zapraszam na mój wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za GUERLAIN
meteoryty Mythic miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu meteoryty Pink Fresh miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
-cień mineralny mac Illusionary Burning Ambition (idealne duo beżowego złota i ślicznego brązu, minimalny ubytek, można używać na mokro) GUERLAIN meteoryty Mythic miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu meteoryty Pink Fresh miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit Zestaw korektora z pudrem utrwalającym, odcień Sand, świetnie kamufluje cienie pod oczami, ubytek jakieś 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
A akurat tak się składa, że do mnie już meteorki lecą, Teint Rose akurat więc za Mythic akurat podziękuję : ) A nie oddałabyś mi np. Mac Conjure Up za Benefita?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za : 1 Ginvera Marvel Gel 2 E.L.F. Eyes Lips Face pędzel nakładania cieni w załamaniu powieki Defining Brush 3 Stojak na biżuterię w kształcie manekina w sukience Marylin Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej, coś u mnie za:
mac nocturnelle (ciemny fiolet, zużycie jakieś 4%) zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za meteoryty?
![]() odpisz prosze w moim wątku ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Ja jestem zainteresowana tym: Lady Cup w kolorze Green Meadow To S czy L? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Nie mam nic na wymianę poza wątkiem, niestety ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;33034681]Chętnie zaopiekuje sie bazą Too Faced
![]() nadal mam, ale za baze to nie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ja maczkowe szminy bardzo chętnie, już te twoje sprawdziłam wcześniej, nie moje kolory niestety, zdecydowanie za jasne, za bardzo nudziakowe : ) Ale jeśli chowasz jakieś poza wątkiem... ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za stojak na bizu lub/i kubeczek menstruacyjny?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za miniaturę Meteorytów Pink Fresh i Próbki CdG?
(Nie pytam o Zagorsk bo nie mam CDG na wymianę- ale może cudem coś znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.