|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Playboy VIP na Playboy Play it rock
Wymienię Playboy VIP dla niej 30 ml na Playboy Play it rock - nie trafiłam z zapachem, ubytek minimalny, wymienię nawet na połowę buteleczki Play it rock, ewentualnie na Play it sexy. Posiadam oryginalne pudełeczko od perfum.
Ewentualnie mogę wymienić na jakiś inny kosmetyk, jeśli ktoś będzie poważnie zainteresowany ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Update: oprócz tego mam jeszcze kilka kosmetyków, których nie używam, więc zapraszam: Bourjois róż Rose Eclat - zużycie ok. 1/4, dodatkowo róż wypada ze środka, ale myślę, że można przykleić bez problemu. Podkład Jedwabisty AA rozświetlający do cery suchej i normalnej, nr 1 kość słoniowa - użyty dwa razy Astor Skin Match puder nr 100 Ivory - zużycie ok. 1/3, nawet mniej. Podkład Pierre Rene Skin Balance nr 30, użyty trzy razy. Cetaphil Moisturising Lotion 250 ml, została ponad połowa
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2012-08-20 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Playboy VIP na Playboy Play it rock
ja mam play it sexi i jeszcze mogę dorzucić taką firmowa kosmetyczko - torebeczkę playboy jaka była do kompletu
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2012-08-17 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za Playboy vip?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za stora , crthapil i playboy lub którekolwiek z tych ?
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
A.
|
cos za Playboy vip?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
A.
|
a pokażesz fotkę tych perfum? no i nie wiem co masz na myśli pisząc żebyśmy się dogadały. Ja bym miała coś dobrać? Czy jak?
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Nie widzę nic żeby dobrać może jakieś ciuszki masz? lub jakieś lakiery do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
akurat puder podoba mi się najmniej, do tego nie wymieniam się z reguły 1:1, chyba że na czymś mi zależy bardzo, w tym przypadku tak nie jest więc podziękuję.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
A.
|
a moze masz zwykla czarna bokserke poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.