|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dla faceta balsamy, dezodoranty, kosmetyczka, ok 120zł, wszystko za jeną rzecz
Nieaktualne
Wymienię pilnie i szybko świetny zestaw, super na prezent dla TŻta ![]() Wymienię cały zestaw nawet za jedną rzecz, która mnie zainteresuje. SZUKAM Guerlain, Meteorites, chcę wypróbować kultowe meteory , przyjmę kilka kuleczek tusz max factor 2000 calorie Cetaphil emulsja do twarzy i ciała lakier do włosów odżywki do włosów - jakieś lepsze: matrix, l'oreal, henna wax, goldwell ale można kusić wszystkim ![]() WYMIENIĘ: Balsam po goleniu Nivea for men 100ml Balsam po goleniu Oriflame South for man 50ml Balsam po goleniu Oriflame Architect 50ml Dezodorant STR8 Original 150ml Dezodorant Playboy Malibu 200ml Dezodorant Playboy Malibu 200ml - psiknięty kilka razy, pozostało 3/4 zawartości Do całego zestawu dołączam męską kosmetyczkę nivea, bardzo pojemna.
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2012-09-04 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla faceta balsamy, dezodoranty, kosmetyczka, ok 120zł, wszystko za jeną rzecz
Hej, jestem zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Dla faceta balsamy, dezodoranty, kosmetyczka, ok 120zł, wszystko za jeną rzecz
cos u mnie za :
Balsam po goleniu Oriflame South for man 50ml Balsam po goleniu Oriflame Architect 50ml Dezodorant STR8 Original 150ml Dezodorant Playboy Malibu 200ml Dezodorant Playboy Malibu 200ml - psiknięty kilka razy, pozostało 3/4 zawartości Do całego zestawu dołączam męską kosmetyczkę nivea, bardzo pojemna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Dezodorant STR8 Original 150ml
Dezodorant Playboy Malibu 200ml oraz kosmetyczkę?? ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za ten zestaw?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To całości nie chcę, ale dzięki za propozycję
![]()
![]() |
#9 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za część lub chociaż jeden z kosmetyków?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie niekoniecznie za wszystko?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie przygarnę..
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- revlon- to lakiery do paznokci..niestety zstaw jest juz niepelny.. były trzy kolory zostaly tylko dwa.. czerwien i zloty.. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- " Ruby "
![]() zapraszam do wymiany - kosmetycznie -https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1091741 Ciuchowo - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post52676396 PROSZĘ, ZAWSZE ODPISUJ U MNIE.. ![]() Edytowane przez yellowjelly Czas edycji: 2012-09-03 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
z kostek lusha zostanie mi tylko połowa wiccy magic muscles, nie była używana, daty brak, ale kupiona ok. rok temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
A.
|
ok mozesz dorzucic
Dezodorant Playboy Malibu 200ml tylko ten nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.