|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
*Incredible May* Zara, H&M, Victoria's Secret and more with RosieNIEAKTUALNE
Hej dziewczyny, zapraszam do wymiany Nie wymieniam się za byle co! Nie proponujcie mi znoszonych, bazarkowych, byle jakich ubrań! Noszę XXS, XS lub S, więc za większe rozmiary dziękuję! Moja wish lista : - Cukierkowo-różowy sukienkowy nietoperz -dam się pokroić - Spódniczki bandażowe, tulipany - Spodenki z wysokim stanem - Tzw. bluzek mgiełek - Koturny rozmiar 36/37 - Bluzki w grochy, drobne serduszka - Koszule, różne kolory, także w kratkę - Marynarki, chętnie pudrowe, koralowe, chabrowe - Sukienki nude, asos, zara, koralowe, H&M, asos - Kamizelki H&M falbanki, ze zdjęcia - Rajstopy w serduszka, w kropki, rozmiar 2, tylko nowe - staników 'bardotki' - kombinezonu - koronkowe rzeczy - Bluzki superman, guns n' roses, nirvana Kosmetyki : - Dobrego eyelinera, chętnie żelowego - Paletki : sleek, inglot, nyx, dior, wysokopółkowe - Mgiełek i kosmetyków Victoria's Secret - Pielęgnacja naturalna, np. mazidła - Nuxe, l'occitane, flos lek - Dobrej czarnej kredki do oczu - Dobrego korektora - Pielęgnacja włosów : biovax, kerastese, alterra, l'oreal, amla, john frieda, ogółem wszystkie dobre - Perfumy: Miss Dior, Burberry Body, Givenchy, Acqua di gioa, Parisienne - Pomadki/błyszczyku w tym kolorze ze zdjęcia
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-07-02 o 09:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *Incredible May* Zara, H&M, Victoria's Secret and more with Rosie
- Marynarka Zara Basic, rozmiar S, stan bdb-, za coś z wishlisty - Koronkowa bluzka Stradivarius, rozmiar S, stan bdb, za coś z wishlisty - Spódniczka floral Zara, rozmiar 36, stan bdb - Bluzeczka floral H&M, rozmiar 34-36, stan bdb - Mała czarna H&M, 34-36, obcisła, stan bdb - Koszula z żabotem Ravel Woman, XS-S, stan bdb - Czarna bluzeczka na ramiączkach divided H&M, 34-36, stan bdb - Śliczna tuba H&M, XS-S, może być jako sukienka, bluzka lub spódniczka, stan bdb
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-03 o 12:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
- Sukienka H&M, rozmiar 34, stan bdb
- Sukienka H&M, rozmiar 36, stan bdb - Śliczna little red dress, idealna na wesele i na inne okazje, rozmiar z metki 40, ale to 36-38, stan bdb - Sukienka koralowa Zara, S-M, stan bdb, ma rozwalony zamek - chwilowo nie ma, zaniosłam do krawca - Sukienka Cropp, S-M, idealna na lato, stan bdb - Śliczna pudrowo-różowa sukieneczka, mam z wymianki, rozmiar S-M, stan bdb, na mnie nie leży niestety - Sukienka letnia H&M, rozmiar XS-S, stan bdb - Szara sukieneczka, stan bdb - Sukienka H&M, 34-36-38, stan bdb - Sukienka cropp, stan bdb-, S
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
- Tuba New Yorker, 34-36, stan bdb - leci do misianki
- Śliczna sukienka Reserved, 36, stan bdb - Zielone rybaczki, idealne na lato, były drogie, S - Żółta wiązana bluzeczka Cropp, S, stan bdb - Śliczna wiązana bluzeczka na lato Reserved, XS-S, stan bdb - Jasnozielone bawełniane spodnie, S, stan bdb
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-07 o 16:57 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
- Śliczna biała tunika H&M, S-M, stan bdb-
- Bluzka 'Rouge D' Levres' Reserved, stan idealny, XS-S - Bluzka z szelkami Bershka, S-M, za coś wow - Oversize 34-36 H&M, stan bdb - Oversize Lovers by Terranova limited edition, z metki L, ale to M-S oversize, za coś wow - Śliczna lekka bluzka Orsay, stan bdb - Czarna wiązana bluzka Tally Weijl, XS-S, stan bdb- - Tuba H&M, XS-S, stan bdb - leci do misianki - Bluzka golf Diverse, stan bdb, S-M - leci do tompola - Bluzka Butik z metki L, ale to jest S-M, stan bdb-
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-07 o 16:58 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
- Bluzka New Yorker, S, stan bdb
- Bluzka Cropp, XS-S, stan bdb - leci do Wika28 - Bluzka H&M, rozmiarówka dziecięca, XS-S, stan bdb - Bluzka Tally Weijl, S-M, stan bdb- - Tunika Diverse, S, stan bdb - Tunika Orsay, S, stan db - Leci do tompola - Tunika kupiona we Włoszech, S, stan db - Bluzka House Marvel, S-M, stan bdb - Modna bluzka Fishbone w romby, stan bdb, S - Biała bluzka Tally Basic, idealna pod np. marynarkę, XS-S - leci do marylinda
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-03 o 12:55 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
- Śliczny sweterek Terranova, S-M, stan bdb
- Sweterek żółto-musztardowy Zara, XS-S - Bluzka Pull&Bear, hippie, może być jako spódniczka, stan bdb - Sweterek Camaieu, S, stan bdb - Biała bluzeczka, S, stan bdb - leci do misianki - Szary oversize, S-M, stan bdb- - Sweter H&M, XS-S, stan bdb - Sweterek Tally Weijl, XS-S, stan bdb- - Spódniczka C&A, XS-S, stan bdb - leci do Maalinkaaa
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-07 o 16:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
- Spódniczka Cropp, XS, stan bdb
- Spódniczka H&M, 34-36, stan bdb - Spódniczka Cropp 34-36, stan bdb - Biała spódniczka z wysokim stanem Camaieu, 36 małe 38, stan bdb - Szorty Cropp, M, stan bdb, na mnie duże - Haremki Funk N' Soul, S-M, na mnie duże - Jeansy H&M L.O.G.G, M, na mbie duże - Legginsy Butik, XS
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
- Białe spodnie Diverse, S-M, stan bdb - lecą do Wika28
- Białe spodnie Confortif Denim, S-M, stan bdb - Białe rurki Pull&Bear, S-M, stan bdb - Fioletowe jasne spodnie House, S-M, mają wadę, nie będę wybredna - Białe rybaczki Terranova, S-M, stan bdb
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-02 o 16:12 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
- Czerwony trencz, z metki M, pasuję na S, stan bdb
- Biała marynarka S, stan bdb - Jasna marynarka pierro, stan bdb, S-M - Brązowa marynarka S-M, stan bdb - Płaszczyk nude Escandelle, 36, stan bdb - leci do tompola - Żółta kurteczka Reporter, S, stan bdb - Czarny płaszcz Tally Weijl, 36, stan bdb- - Bluza z kapturem i długim rękawem Puma, M, stan bdb - Biało-kremowa kurtka Diverse, S-M, stan bdb
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-02 o 16:12 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Kosmetyki :
- Puder transparentny Vipera, użyty kilka razy - Krem Nuxe, użyty kilka razy - Armani Code Summer, zostało tyle co na zdjęciu - tompola - Victoria's Secret So Sexy spray do włosów, używany - Victoria's Secret Lip Lacquer French Kiss, użyty na sprawdzenie, mam pudełko Dla kolekcjonerów mam puste flakony po perfumach wysokopółkowych - pytać
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-02 o 16:13 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
- Buty Emu H&M 36/37, stan db
- Śliczne nowe szpilki Jennifer&Jennifer CCC duże 35/36 - Torebka Nike idealna na siłownię, stan bdb- - Śliczna pastelowo fioletowa torebka, stan bdb - Torebka z Zary bodajże, stan bdb - Piękna karmelowa torebka H&M stan bdb - Biżuteria - o szczegóły pytać - Mp4 Sony stan bdb, za coś o podobnej wartości
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka
![]() - Oversize H&M, z metki 34, stan bdb - Kamizelka Dromedar, XS-S, stan bdb - Stanik 75B, ma ramiączka, stan bdb
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-03 o 00:13 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka
1. Czarne Skinny H&M, XXS-XS-S, mam z wymianki, na mnie za krótkie. stan bdb. 2. Sweterek H&M XS-S-M, stan bdb ale ma dziurkę z tyłu.
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-05-17 o 14:43 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, niedawno pytałas o wymianę za mgiełkę i sweter
Podoba mi się:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1335873866 Czy to typowy rozmiar 34?
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Bluzeczka floral H&M, rozmiar 34-36, stan bdb
spódniczka cropp xs coś u mnie?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
to moze powiedz co ci sie u nie podoba?
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1335876635 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335873457
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
a moglabys mi podac wymiary tej sukienki, zebym wiedziala czy bylaby dobra ?
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mi wpadły w oko Haremki jeansowe s/m i Code Summer.U mnie Lancome Miracle już nie ma od dawna- jest odznaczony
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Spodobała mi się koszulka Reserved z czerwonymi ustami (jaki to rozmiar?).
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2012-05-01 o 18:05 |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
tej spódniczki niestety już nie ma zapomniałam usunąć i tego stanika w panterkę z brazem też
, już je kasuje, póki pamiętam..
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
pisałaś mi jakoś chyba z tydzien temu że już nie ma tej spódniczki ale jestem nią zainteresowana nadal skoro jest
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1335873070 podoba mi się także https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335878148 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1335873866 odpisz u mnie proszę podobały Ci się spodenki i paletka sleek i jakieś inne też
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, podaj mi prosze wymiary tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1335876635 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335873457 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1335874960
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

, już je kasuje, póki pamiętam..