![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik - Wszystkowątek, dużo nowości! Ciuchy buty kosmetyki książki płyty i inneZależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy. Mam jednak mało czasu na Wizaż/wysyłki/odpowiadanie/mierzenie/dodatkowe zdjęcia itp, więc jeśli nie chcesz czekać, nie proponuj mi wymiany!!!! Witam serdecznie po długiej przerwie ![]() Jak wspomniałam, mam mało czasu na wymianki, ale milion niepotrzebnych rzeczy w domu i chcę się ich pozbyć w miarę szybko. 19 zasad udanej wymianki ![]() 1. nie odmieniam się i NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE - nie mam na to czasu 2. proszę dobrze czytać opisy, pytać, sprawdzać wymiary, pytać o dokładny kolor itp żeby wszystko było jasne ![]() 3. preferuję wymianki większe ze względu na niemałe koszty wysyłki 4. pierwsza mogę wysłać osobie, która ma znacznie więcej przekupek niż ja - tak około 10 więcej 5. pierwsze do mnie wysyłają osoby, które mają mniej niż 10 przekupek lub więcej niż jednego negatywa 6. posiadam konto również na innym portalu, więc coś może po prostu nagle stąd "zniknąć" 7. rzeczy wymienione usuwam 8. nawet, jeśli coś Ci się nie spodoba, napisz chociażby to "nic" - nie ignoruj mnie... 9. preferuję kulturalne wymianki, negocjacje itp ![]() 10. nie siedzę na wizażu 24/7, a ostatnio mam mało czasu na Wizaż, więc proszę o wyrozumiałość 11. niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np dużo kosztowały i w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, bo wizja oszustwa mnie przeraża... Ale jeśli mimo wszystko ktoś mnie oszuka - ZGŁASZAM NA POLICJĘ!!! nie będę tolerować żadnych oszustw....bądźmy uczciwe ![]() 12. Jeśli rezygnujesz - NAPISZ!!! Ja szanuję Twój czas - Ty szanuj mój!!! 13. w związku z obserwowanymi tutaj zachowaniami, wprowadzam nową zasadę:P też będę wredna:P nie lubię jak mnie ktoś ignoruje, lub jeśli z kimś piszę, staram się, poświęcam swój czas, żeby zrobić dodatkowe zdjęcie lub coś pomierzyć, po czym ktoś się nawet nie odezwie!!! takie osoby, jeśli później coś im się u mnie spodoba - BĘDĘ TRAKTOWAĆ TAK SAMO JAK MNIE POTRAKTOWAŁY WCZEŚNIEJ! :P 14. Odpisuję każdemu - jeśli Ci nie odpisałam, przepraszam, musiałam to przeoczyć ![]() 15. Dziewczyny błagam Was, jeśli pytacie o jakąś rzecz, zwłaszcza, żebym poszukała czegoś poza wątkiem ( ![]() ![]() 16. osoby do 15 przekupek wysyłają pierwsze, tj najpierw przesyłka dojdzie do mnie, później ja wysyłam swoją. Nie, że "wkleję dowód nadania i ty mi wyślij", bo ważne jest co przyjdzie.... 17. Nie robię dodatkowych zdjęć i nie robię dodatkowych pomiarów, bo wszystko mam pochowane w szafie i w pudełkach i nie będę szukać jednej rzeczy tylko po to, bo mam zbyt dużo rzeczy.... Ahaa i bardzo ważne na sam koniec: 18. jeśli się z kimś już wstępnie umówię lub wymienię, a dopiero wtedy zobaczę (lub co gorsza nie zobaczę i wyślę i dopiero Ty zobaczysz) jakąś wadę, proszę poinformuj mnie o tym, nie wystawiaj pochopnie negatywnej opinii! Staram się zawsze solidnie wszystko przejrzeć, ale jestem tylko człowiekiem, może się zdarzyć, że coś przeoczę ![]() Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ![]() Tym razem nie mam sprecyzowanej wish listy. Nie ukrywam jednak, że najchętniej przygarnę: - rzeczy do domu (wystrój, rzeczy funkcjonalne, np tabletki do zmywarki, proszki do prania, suszarkę na naczynia taką chowaną itp) - perfumy oryginalne - rzeczy nadające się na prezent dla bliskich - rower ![]() ![]() - gry na PS3 - buty 35/36 mam wąską stópkę Poza tym odsyłam na "starą" wish ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - Wszystkowątek, dużo nowości! Ciuchy buty kosmetyki książki płyty
Bluzki - bokserki/topy
- bokserka Bershka S ma małe wady, pytać - biała bokserka Marks&Spencer dł od pachy/całkowita - 42cm/64cm szer - 39cm bardzo rozciągliwa do odmechacenia, mogę to zrobić maszynką nie ma - bokserka Bay dł - 54,5cm szer - min. 33cm lekko starty napis nie ma - bokserka w jabłka XXS/XS ma małe wady, pytać - boskerka Atmo S - fioletowy top S - żółta bokserka S/M (z metki L, ale zawyżone) - bokserka nude ma małą plamkę, pytać S/M materiał sztywny, kolor an zdjęciu nieco przekłamany - top z kokardą moim zdaniem S - top fitness Adidas nieco poszarzały XS/S - oddam łatwo/gratis Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - Wszystkowątek, dużo nowości! Ciuchy buty kosmetyki książki płyty
Koszulki/bluzki - krótki rękaw
-koszulka Adidas trochę wyblakła dł -56,5cm szer -43cm - oddam łatwo/gratis -koszulka American Eagle S niestety nie pamiętam czy te literki tak maja wyglądać czy po prostu część z nich odpadła ![]() - granatowa bluzeczka z kołnierzykiem S - śliczna bombka A wear stan bdb dł - 43cm szer - 34cm rozciągliwa - za coś fajnego - bluzka z aplikacją na plecach S/M za coś super! łatwo nie oddam - bluzeczka z napisem Dior dł - 50cm szer - 39cm do odmechacenia, mogę to zrobić - bluzeczka wiązana Topshop szer - 41cm dł od pachy - 40cm - za coś fajnego - granatowy sweterek S - kopertowa bluzeczka ściągana po bokach różowa dł - 51cm szer - 40cm rozciąga się - koszula/narzutka jeansowa Motor dł -64cm szer -45cmz wada : dziurka i przybrudzenie ns kołnierzu Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
- plażówka/bluzka Asos S w zasadzie nowa - będę wybredna -ażurkowy ovesize Miss Selfridge S - za coś fajnego - biała haftowana XS/S - za coś fajnego - fioletowe kimono/nietoperz dostałam jako niby japan, ale widać, że było szyte przez jakąś niezdarną krawcową ![]() ![]() oddam gratis - czerwona kamizelka ma małą wadę, pytać M/L - Piękny koronkowy gorset New Look stan idealny dł - 27cm tył, 37,5cm przód szer - 38cmza- coś fajnego - koszulka z MM M - bluzeczka w kwiatki/floral dł - 53cm szer - 37cm nowa bez metki - marynarska bluzeczka TU dł - 52cm szer - 39cm Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
- czerwony top Mc Kenzie S - zwiewna bluzeczka w motylki pięknie się ukała nowa bez metki rozmiar z metki GB12, ale będzie dobra na M/L - oversize George M/L/XL lekko zmechacony - oversize motyl cekinowy raz ubrany XS/S/M - będę bardzo wybredna! Sporo kosztował i łatwo nie oddam - oversize XS/S - ponczo XS/S - pomarańczowa bluzka XS/S - pomarańczowa bluzka ma wady, pytać XS/S - ponczo z kapturem chabrowe ma małe plamki XS/S/M - marynarska bluzka S/M Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
- Tunika w kółka Melrose 36/S wymiary: szerokość - 37cm długość - 69cm rękaw od pachy - 15cm 95% viscoza 5%elastan NOWA bez metki - Tunika w maki z bufkami na rękawach 36/S wymiary: szerokość - min. 40,5cm długość - 75cm szerokość na dole - 55cm 96% viscoza 4%elastan Uwaga! Na tunice w niektórych miejscach jest również kolor różowy, który może wyglądać jak przebarwienia, jednak kolory te są od nowości i sama nie zwróciłam uwagi na to kupując tunikę... - szary nietoperz Pimkie S - sweterkowy oversize S - tunika w kwiaty M - tunika floral M - bluzka z tygryskiem XS/S - oversize New Look Waikiki S - tunika z metki chyba L, ale to zdecydowanie S lekko zmechacona - koszulka Yankees S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
- czarna Atmosphere z łańcuszkiem na plecach M/L - zielona mgiełka A wear M - żółta tunika chyba Atmo S - żółta bluzeczka z wycięciami dł - 53cm szer -38cm uwaga! ma małą dziurkę pod pachą! - pomarańczowa bluzeczka z bufkami i cekinami miałam ją tylko raz, więc jest jak nowa, ale ma jakąś maleńką plamkę, pytać S- dł-59,5 szer -min 37 (rozciąga się)za coś fajnego - ramoneska Reporter XS/S jak dla mnie jest trochę wyblakła, miałam ją na sobie dwa razy...Mam ją z wymianki, ale poprzednia Wizażanka zapewniała, że ramoneska od nowości miała taki kolor, więc nie wiem i mogę pokazać zdjęcie z bliska ![]() - kimono bardzo je lubiłam, ale wyszczupla mnie za bardzo ![]() rozmiar z metki chyba 40/42, ale ja noszę XS i jest całkiem ok ![]() - za coś super, mogę pomarudzić - bluzeczka asymetryczna lub wiązana może brakować jakiegoś cekina XS/S - bluzeczka koronkowa asymetryczna lub wiązana Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-sweterkowa szara kamizelka
S/M - nie jestem przekonana czy chcę ją oddać ![]() - tunika floral Topshop S/M - nie jestem przekonana czy chcę ją oddać ![]() - koszula floral rękaw 3/4 XS/S jest nieco zszarzała - oddam łatwo/gratis - koszula long Jewin ani razu nie miałam jej na sobie S - za coś fajnego - koszula niebieska w paski chyba Atmo S - koszula z brązowym kołnierzykiem nosiłam jako oversize z metki chyba rozmiar 4o - bombka mam z wymianki, nie założyłam jej ani razu, jest jak nowa XS/S za coś super, będę wybredna - czerwona była zmniejszana z L na XS/S ma wszytą gumkę u góry raz ubrana za coś fajnego - Levi's 501 slim ![]() rurki mają małą wadę, pytać rozmiar to takie M pas -37,5cm x2 biodra w połowie zamka - 49cm x2 stan przód -27cm (wyższy, zapinane na kilka guzików) udo - 28cm x2 nogawka na dole - 15,5cm dł wew/zew - 77/102,5cm Mam je z allegro, więc nie dam sobie ręki uciąć czy nie były zwężane, bo od wewnątrz dostrzegłam jakąś nitkę ![]() za coś mega, będę bardzo wybredna, jest to już trudny do zdobycia model nie ma Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sweterki
- kardigan/narzutka Abercrombie & Fitch S - będę bardzo wybredna i łatwo nie oddam! - biały sweterek Atmo S ma wady, pytać - biały sweterek w czerwone pasy H&M stan db S - czarna narzutka Asos z podwijanymi rękawami S nowa bez metki, ani razu jej nie miałam na sobie dł- 43 (po boku, bez tych części wiszących) szer - 56, nie moge tego zmierzyć, bo to waterfall ![]() rękaw odginany -ale od pachy rozwinięty ma 44cm- będę bardzo wybredna, sporo kosztowała i łatwo jej nie oddam nie ma - czarny sweterek/kardigan krótki jest rozciągliwy, ale jak leży na płasko to wydaje się strasznie malutki ![]() matariał coś a'la filc (?) XS - narzutka czerwona tylko raz miałam ją na sobie, ale jest jakoś dziwnie szyta:/ dla chętnych zdjęcia XS/S - kardigan z warkoczem S/M jest gruby, ale wydaje się być lekko rozciągnięty...Zapewne po praniu, bo bardzo mało go nosiłam dł - 70,5cm szer -ok 47-48cm -ciężko zmierzyć, bo nie jest zapinany pod szyję szer na dole -39cm rękaw od pachy/od ramienia -41/52,5cm nie ma - sweterek astymetryczny -dłuższy tył, krótszy przód S/M dł z przodu mierzona od ramienia do najkrótszego punktu znajdującego się po środku sweterka - 49-50cm dł z tyłu - 57cm szer- 47cm rękaw od pachy/od ramienia - 45/57,5cm - za coś fajnego, mogę powybrzydzać - NIE MA - jasnoróżowy sweterek z dekoltem XS/S - sweterek pasiak przeplatany błyszczącą nitką S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- sweterek bolerko z futerkowym kołnierzem
River Island XS/S - ażurkowy oversize róż0wy - jasnoróżowy sweterek ma wady, pytać S/M - sweterek musztardowy z łatami ma wady, pytać S/M - czerwony ażurkowy sweterek robiony ręcznie przez moją mamę ![]() jest piękny XS - za coś fajnego - narzutka United Colors of Benetton lekko zmechacona, mogę odmechacić XS/S rezerwacja nie am - pasiakowa tunika nowa bez metki z paskiem XS/S dł - 62,5 szer-39 rękaw od pachy - 42 jest bardzo rozciągliwy - za coś super, powybrzydzam, nie muszę oddawać nie ma - ażurkowy oversize Dorothy Perkins ma dłuższy tył i krótszy przód, na kimś wygląda super M - będę wybredna, za coś super! - rurki szare Bershka denim XS/S raz ubrane za coś super, powybrzydzam, nie muszę oddawać Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bluzy/Bluzki - długi rękaw
- narzutka nude S jest już trochę sprana - oddam łatwo/gratis Rezerwacja - bluza Big Star ma wady, pytać S/M - oddam łatwo/gratis - cudna szara bluza Adidas ![]() nigdy bym jej nie oddała, ale przytyłam i jest za mała... rozmiar XS szer - 42cm dł -49cm rękaw od pachy - 49cm rękaw od ramienia -61cm uprzedzam, że łatwo się z nią nie rozstanę, była mega droga, jest cudowna i będę BARDZO wybredna Uwaga! Ma małe przybrudzenia, mogę pokazać zdj, ale i tak łatwo się z nią nie rozstanę - czarna bluza XS - bluza House dł - 47cm szer - 38cm rękaw od pachy/od ramienia - 49/59cm - - bluza vintage kolor to taka kawa z mlekiem, nude dł - 50cm szer - 45cm rękaw od pachy/od ramienia - 42/52cm - bluza cienka z naszywkami dł -49cm szer- 47cm rękaw pd pachy/od ramienia - 46cm/56cm -czarna bluza Pucca Nowa bez metki dł - 54cm szer - 42cm rękaw od pachy/od ramienia - 42/52cm - bluza Diesel XS - czekoladowy golfik RIver Island jest piękny! Raz ubrany XS - za coś super! Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-09 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bluzki/Marynarki
- jeansowa koszulowa bluzka z bufkami S - za coś fajnego - kurteczka Denim XS/S - za coś super! - bluza z siateczkowym kapturem coś jakby wiosenna kurteczka S - bluzka łososiowa S/M - bluzka z koronowym kołnierzykiem S/M - marynarka błękitna L - bluza (?)New Look ma wady, pytać S - marynarka czerwona Rebecca Sheldon for New Look S za coś super - marynarka ramoneska ma wadę, pytać XS/S za coś super - bluzka S/M ma wadę, pytać - oddam łatwo/gratis Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bluzy/Bluzki - długi rękaw
- bluza z napisem Moschino i wstawką panterkową S nowa bez metki - bluza z Muppetami Bershka S - tylko za coś super, była droga i łatwo nie oddam - bluzka chyba H&M stan db XS/S - bluza Reporter do odmechacenia, ale mam maszynkę S - bluza Madonna w serduszka S - bluzkaAtmo S - bluza Nike Brasil z działu dziecięcego, ale dobra na XS tylko za coś mega! była droga i łatwo jej nie oddam - fioletowa tuniczka ze złotymi guzikami XS/S baardzo rozciągliwa dł- 56 (jest tak rozciągliwa, że sięga mi za pupę, jeśli naciągnę) szer- min. 38cm rękaw od pachy/od ramienia-51/59,5 za coś fajnego Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Odzież wierzchnia
- kurtka wiosenna Atmo S zamek do wymiany - kurteczka jeansowa Brooker S - czerwona kurtka (miała być na motorek, ale mam czarną jednak ![]() - czarna eko skórka XS/S raz ubrana będę bardzo wybredna! za coś super - futerko szare, może być z paskiem XXS/XS ma brudną podszewkę od wewnątrz będę bardzo wybredna! za coś super - futerko szare japan style XS/S dość cienkie ma naderwaną podszewkę od wewnątrz, ale nie miałam na sobie ani razu za coś fajnego - wiosenna kurtka wiatrówka S - płaszczyk dwurzędowy M/L - czarna zimowa kurtka S/M ma wady, pytać Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odzież wierzchnia
- cudowna ramoneska materiałowa ![]() XS/S dł - szer - 43cmoddaję z bólem serca, ale jest za ciasna ![]() oddam za coś bardzo niesamowitego,kilka rzeczy, będę BARDZO wybredna!!!!! - parka khaki asymetryczna dłuższa z tyłu, krótsza z przodu Miss Evie z działu dziecięcego, ale to typowe XS/S mam ją dość długo, jest piękna,ma ściągacze ale mam dwie inne parki, w tym jedną w takim też kolorze, więc nie ma sensu trzymać tylu rzeczy ![]() Ma kaptur i jest bardzo wygodna ![]() oddam tylko za coś super o podobnej wartości, będę baaardzo wybredna - berety ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
- rurki z zipami M mają małe wady, pytać - rurki M/L - spodnie Armani S - czarne rurki bojówki zwężane na XS stan +dst oddam łatwo/gratis nie ma - Chinosy/rurki z wysokim stanem firmy Yes Yes wymiary: pas - 41cm x2 szer tam gdzie zaczyna się zamek - 44,5cm udo - 24,5cm x2 stan - 27cm nogawka na dole -16cm x2 dł wew - 74cm dł zew - 103,5cm lekko zmechacone + noszą normalne ślady użytkowania. - spodnie DNA jasne niskie biodrówki mają małą wadę, pytać XXS/XS tylko za coś super - Granatowe rurki z przeszyciami szwem po środku nowe metką (jedyna wada, to to, że metka jest uszkodzona, obcięta, nadszarpana itp) wymiary: pas - 36cm dł zew -99cm dł wew - 80,5cm szer nogawki na dole - 14cm stan - 18cm biodra - 42cm za coś fajnego - pudrowe rurki z wyższym stanem Topshop Jamie S/M (bardziej ku M) mają lekko podwyższany stan, sprane metki miały jakąś plamkę, ale nie mogę znaleźć pas - 37 x2 biodra -40,5 x2 udo-25,5 x2 stan przód-22 dł wew/zew - 77/102 mimo wszystko za coś fajnego nie ma - Levis'y M/L - granatowe rurki XS/S stan -db oddam łatwo/gratis Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Spodnie/legginsy
- mega króciutkie spodenki Abercrombie poszarpane, ale w jednym miejscu się urwały, muszę to zszyć(tam gdzie trzymam rękę) i mają małą plamkę pas - 37,5-38cm x2 dł -21cm stan -17cm mimo wad, oddam za coś fajnego prosić o zdjęcia! - białe pumpy/alladynki rybaczki z wyższym stanem pas - min 39cm dł - 70cm nogawka na dole - 14cm mają dziurkę z tyłu, mogę zaszyć - hawajki H&M pas -40cm x2 dł nogawki z przodu - 21,5cm - pomarańczowe spodenki YD z metki rozmiarówka dziecięca sznurki tylko ozdobne pas -min 30cm dł nogawki z przodu - 21cm oddam łatwo/gratis - spodenki acid S - spodenki obcięte ze spodni, trzeba wykończyć oddam łatwo S/M - żółte spodenki Topshop bardzo rozciągliwe dł z przodu - 21,5cm pas - 41,5cm na gumce, więc można zwęzić stan - 18cm NOWE - legginsy lekko śliskie raz ubrane - za coś dla koleżanki, bo to jej S/M - dresy żółte mają małe wady, pytać XS/S/M/L - pumpy/alladynki mają wady, pytać M/L Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Legginsy
- bojówkowe z zameczkami i kieszonkami chyba Atmo z metki bodajże 38 lub 40, ale zawyżone moim zdaniem XS/S/M za coś fajnego - brązowe XS/S/M - chyba Topshop XS/S/M - legginsy marszczone nowe, uniwersalne (XS-M) - zimowa spódniczka gruba, falbankowa pas na gumie - min 21cm - ja mam w pasie 36-37cm i wchodzę bez problemu - mocno się rozciąga dł od pasa - ok 37,5cm - żółta chyba Atmo na sznureczku, więc powinna pasować na S/M/L - żółta mini Atmosphere 36/38 stan bdb dł - 28,5cm pas na gumce - 37cm Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
- różowa ma wady, pytać S oddam łatwo/gratis - niebieska bobmka raz ubrana za coś fajnego - fioletowa błyszcząca sukienka mam z wymianki, nie założyłam jej ani razu XS/S - czarna sukienka/tunika ma wkładki push up powiększające S uwaga! ma wadę - urwane ramiączko - malinowa sukienka japan style S/M nowa z metką będę bardzo wybredna, łatwo nie oddam - rozkloszowana sukienka z długim rękawem japan style XS/S będę bardzo wybredna, łatwo nie oddam, bo nie muszę oddawać - tunika/bluzeczka Zara XS/S nowa, bez metki, ani razu nie ubrana będę bardzo wybredna, łatwo nie oddam, bo nie muszę oddawać - piękna fioletowa sukienka nowa z metką dł 70cm szer 38cm tylko przymierzona, ponieważ źle w niej wyglądam ![]() za coś super! będę wybredna - jeansowa L stan -db oddam łatwo/gratis Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
- japan style nowa z metką uni, typowy oversize z paskiem, na płasko rozłożona bardzo szeroka! za coś mega! będę wybredna i łatwo jej nie oddam - Uwaga! chwilowo kompletnie nie mogę jej znaleźć, zupełnie mi się zapodziała, więc w przypadku ewentualnej wymiany lub prośby o wymiary, musicie niestety trochę poczekać - kolorowa sukienka z cekinami M/L za coś fajnego - rozkloszowana lekko sprana S/M - piękna rozkloszowana sukienka ![]() niestety za szeroka ![]() ciężko ująć na zdjęciu, ale jest piękna ![]() szer- 41cm talia - 38cm długość z szelkami - 94cm w biuście 41cm Będę wybredna!za coś super - maxi S - maxi dress (?) floral S nowa, za coś mega będę wybredna - morska (?) sukienka bez ramiączek, dół rozkloszowany lekko XS/S/M - zielona S lekko zadarta - sukienka do połowy łydki dł -81cm bez koronki szer -min 34cm, na gumie więc się rozciąga talia -38,5cm uwaga!!! naderwana koronka ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- różowa River Island
S/M za coś super, będę wybredna (na zdjęciu pomięta, bo wyprana) - koronkowa Atmo nowa z metką M/L - piękna sukienka S/M za coś mega! - nowa sukienka Awear M pod spodem ma doszytą bluzeczkę na szelkach za coś super - czarna asymetryczna nowa bez metki M/L - Zara trf S/M raz ubrana, będę wybredna - tęczowa maxi dress M/L - floral Topshop S za coś mega! będę wybredna - szara tunika/sukienka na szelkach z odkrytymi plecami Hennes dł -57cn szer- 38cm sporo się rozciąga - sukienka w róże Topshop XS/S Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
- czarna marszczona sukienka z czerwonym falbankowym dołem
XS/S/M ma małą wadę. Za coś super, powybrzydzam, miałam ją tylko raz na sobie. - zielona plisowana (wybaczcie dekolt, ale ta sukienka tak ma i nijak było się ubrać do niej...) XS/S/M - sukienka pasiak bandażowa raz ubrana, za duża S/M (z metki chyba L) - bandażówka H&M S - biała spódniczka M/L - mini Denim rozmiar 38/M szer - 38cm dł -33,5cm - floral z koronką Rachel& Chloe XS/S raz ubrana sporo kosztowała, oddam za coś wartościowego - mini (spodenko- spódniczka) w łatki S - khaki M - spódnica midi w kwiaty nowa, raz lub dwa ubrana powybrzydzam, bo szkoda mi się z nią rozstawać ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- biała mini George
pas -38cm dł -32,5cm - nowa z metką spódniczka z koronkowym dołem S była droga, zamawiana na necie nie wiem czy chcę oddać... - przepiękna biała ołówkowa ![]() Zeta Moda wysoki stan bardzo obcisła i wąska, opinająca ciało pas -35cm dł- 52cm szer na dole -33,5cm dł rozporka z tyłu -22cm nowa!!! Była bardzo droga a nawet nigdy w niej nie wyszłam ![]() za coś niesamowitego - piaskowa długa spódnica M/L nie ma - różowa z działu dziecięcego, ale dobra na S/M - nude długa spódnica M/L - w kwiaty rozkloszowana na gumce XS/S/M - 'rockowa' ma wady, pytać S/M - zielona spódnica NOWA cena z metki 38 euro (chociaż dostałam w prezencie ![]() pas - na gumce -min 30cm dł -ok 57cm Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
- bluzeczka do spania z owcą
Secret Possessions S stan db - stanik niebieski chyba nowy z tego co pamiętam hmm 75B, C ?muszę sprawdzić nie ma - komplecik floral z żółtymi obwódkami cały w kwiatki ![]() rozmiar stanika 80B, fig M, ale są bardzo płytkie (mam identyczny komplet tylko w innym kolorze) i to raczej XS/S NOWY prosić o więcej zdj za coś super!! - czarny z różą chyba miseczka A - nowy różowy komplecik S za coś super! - body (ale nie ma zapięcia na dole) śliskie, nowe bez metek XS/S może M - staniki, pytać miseczki A - koszulka nocna nowa L za coś super! - strój kąpielowy nowy Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-05 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- koturny prawie nowe 36
- balerinki 36 - balerinki 40 - białe tenisówki bez pięt 38 - sandałki 36/37 - sandałki 37 - Converse 36/37 - czerwone koturny 38 - gumowe 37/38 - japonki 40 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
- klapki40
- klapki nowe 36 -klapki srebrne chyba 36/37 - koturny 40 - Nike prawie nowe 38 - kapcie ![]() - platformy szpilki Paris Hilton 38 - kozaki saszki 37/38 - koturny 39 - szpilki chyba 38/39 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
- balerinki 36
- balerinki 36/37 - buty prawie nowe 36 - białe nowe 37 - klapki 36/37 - kozaki 36 - kozaki podobno skóra naturalna kosztowały 180zł, dwa razy ubrane 36 - rzymianki sandałki 36 - srebrne 40 - chyba Atmo 37/38 Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
- biała panterkowa będę bardzo wybredna, nie wiem czy chcę oddać
- Cacharel będę wybredna - Diesel za coś fajnego - floral za coś fajnego - duża ma wadę - brązowa duża ma wady nie będę wybredna, oddam łatwo/gratis - biały futrzak jest już zszarzały nieco nie będę wybredna, oddam łatwo/gratisnie będę wybredna, oddam łatwo/gratis - Armani za coś fajnego - duża srebrna nowa będę bardzo wybredna - żółta Atmo nie będę wybredna, oddam łatwo/gratis Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-04 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Różne inne - żółta torebka Atmo - nie będę wybredna - kosmetyczka cekinowa Max Factor - nie będę wybredna - portfel chyba skóra Debbenhams jest trochę podniszczony, ale długo mi służył i jest porządny - mini portfelik w zebrę nowy |