|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Związek z brzydkim facetem... ??
Przegladałam sobie przed chwilą jak to się mowi "zabijajac czas" Kafeterie i trafiłam na 2 takie wątki (co ciekawe bardzo obszerne ;p).
Momentami się strasznie uśmiałam a momentami byłam przerażona.. Pod tym wplywem postanowiłam z ciekawości zalożyć taki wątek i tutaj.Czy któraś z Was była/jest/mogła by być z facetem, który przez otoczenie, wasze koleżanki (a może nawet i Was) uważany jest za brzydala? zapraszam do dyskusji
Edytowane przez Koteczka89 Czas edycji: 2012-06-25 o 21:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związek z brzydkim facetem... ??
Przez otoczenie, znajomych - tak. Przeze mnie nie
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie tak. Nie ważne co o Twoim facecie myśli otoczenie. Ważne, że podoba się Tobie. Nie wyobrażam sobie być z kimś, kto mi się nie podoba, nie byłoby wtedy tej chemii, tego podniecenia wyglądem. Wydaje mi się, że żeby się w kimś zakochać musi Ci się ta osoba podobać, jej wygląd, sposób poruszania się, ciało, gesty itd. W innym wypadku nawet taka sprawa jest seks, który w związku jest dość ważny, nie przyniesie Ci satysfakcji...
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrz na męża prawdziwej piękności, jaką jest Monika Bellucci - zdecydowanie brzydal, ale jaki brzydal!!! Ja z kolei nie mogłabym się zakochać w takim aseksualnym pięknisiu , jakim jest Ronaldo, ble...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może jestem dziwna ale nie widziałam NIGDY młodego zadbanego i jednocześnie brzydkiego faceta. Jak sie dobrze ubiera, widać że dba o siebie, czyli nie omija fryzjera, goli sie itp itd perfumuje to nie wiem jaką musiałby mieć twarz żebym uznała za brzydala. Aha, zadbanie to też brak znacznej nadwagi i rozdrapanych krost na twarzy
![]() Więc albo za mało mężczyzn widziałam, albo nie dotyczy mnie taki problem. Opinia innych oczywiście nie miałaby dla mnie znaczenia, a gdyby mnie się nie podobał to szczerze nie wiem.
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ale pomyślcie dziewczyny, jaką korzyść niesie ze sobą związek z facetem uważanym przez otoczenie za brzydala. Nie musicie być o niego zazdrosne, bo i tak żadna na niego nie spojrzy
![]() Ja osobiście mogłabym się zakochać, jeśli miałby "to coś"
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłabym z facetem, który jest dla mnie kompletnie nieatrakcyjny, odpychający.
Otoczenie/koleżanki mogą zaś sobie uważać, co im się podoba, o to jakoś szczególnie nie dbam
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
skoro Ja nie jestem miss universe
to też nie żądam przy sobie olśniewającego Kena Tak na prawde wygląd ma drugorzędne znaczenie, ważne by mnie pociągał i miał to coś nie określone
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
wypraszam sobie! Vincent Cassel jest jednym z najprzystojniejszych facetów na tej kuli ziemskiej
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie mogłabym być z facetem, który byłby w mojej opinii brzydki, to chyba ważne żeby się sobie podobać?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
bez kija nie podchodz
|
O o o ! wyjęlaś mit o z ust.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do C. Ronaldo- on jest straszny, ma brzydkie rysy twarzy. Co do tematu- większość moich absztyfikantów nie podobała się moim koleżankom. Ale ja mam dziwny gust troszkę, bo moimi ideałami są: 1. Adrien Brody 2. Hugh Grant 3. Al Pacino za czasów Ojca chrzestnego 4. Ivan Miljković |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie oni są całkiem w porządku, może nie super przystojni, ale mają interesującą urodę. Mi się podobają długowłosi, brodaci faceci w glanach, z tatuażami i może jakimś piercingiem I dlatego takiego właśnie mam
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-06-25 o 22:13 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle przez ten wątek teraz kompletuję 10 przystojniaków, hahaha. Teraz przyszli mi jeszcze na myśl Tim Lindemann, Tom Hardy(ale tylko jako Heathcliff w Wichrowych wzgórzach i Jim Morrison
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki jest w takim razie ten standardowy przystojny?
|
|
#19 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie mogłabym być z facetem, który mi się nie podoba. Bo i jak? Jak się z takim chociażby pocałować?
![]() Za to zdanie moich znajomych w tej kwestii jest nieistotne. Mój partner ma się podobać mnie, a nie moim znajomym. Przecież to ja z nim jestem, a nie moi znajomi. Moim zdaniem ona nie jest „prawdziwą pięknością”
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak, Al za czasów młodości -
Ale dla mnie zawsze był i zawsze będzie najprzystojniejszym i najpiękniejszym mężczyzną świata Robert De Niro. I co ciekawe - podoba mi się w każdym wieku, na każdym zdjęciu, jest dla mnie całokształtem męskości jaki wymagam od faceta, uwielbiam każdą jego rolę, niezależnie od rocznika Co to pytania, oczywiście, ze mi się musi podobać i musi być chemia. A co otoczenie na to to....
|
|
#22 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolejny dowód na to, że co człowiek to opinia, mnie bardzo podoba się jej uroda ![]() Nie mogłabym być z kimś, kto by mi się nie podobał. Ale opinia otoczenia mnie nie obchodzi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważam że aby związać się z daną osobą, musi ona być dla nas w jakiś sposób pociągająca i atrakcyjna również jeśli chodzi o wygląd. Wydaje mi się, że w każdym zadbanym człowieku można znaleźć coś co może się podobać.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, chyba znam kilka osób, dla których opinia otoczenia jest całkiem ważna
ciągle by chciały słyszeć od znajomych jakie to ciacho wyrwały ![]() Ale wracając do tematu, to ja to widzę troszke inaczej. Na pewno nie zakończyłabym znajomości z facetem z powodu jego wyglądu, bo jak ktoś ma rewelacyjny charakter, to ładnieje |
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
absolutnie nie uważam Twojego gustu za dziwny wszyscy wyżej wymienieni Panowie są bardzo atrakcyjni co do pytania - podoba mi się jeden chłopak ode mnie z wydziału, który przez większość koleżanek jest uważany za dość 'brzydkiego' :P - nie zmienia to jednak faktu, iż wciąż mnie cholernie intryguje i od razu dałabym się namówić na spotkanie z nim jeśli dana osoba jest dla MNIE ciekawa/atrakcyjna/ w jakiś sposób mnie przyciąga, nie widzę powodu, by zmieniać taki stan rzeczy poprzez czyjeś opinie (te dot. wyglądu) nawet jeśli są wygłaszane przez przyjaciół, a już zwłaszcza komentarze pozostałych, obcych osób można równo zlać
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziłam kiedyś z facetem który wg mnie był brzydki, ale za to gadało nam sie świetnie, był inteligentny i chyba to bylo w nim najbardziej pociągające plus to że był dżentelmenem, ciągle kupował mi kwiaty, mówił jaka jestem piękna itd . Mimo wszystko nie zaiskrzyło jakoś bardziej, zakochałam się w kimś zupełnie innym. Mimo brzydoty pan ów miał duże powodzenie, także łóżkowe
Po latach kiedy zapraszałam go na swój ślub dowiedziałam się od koleżanki że " przecież on jest taki przystojny!"
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam z facetem kompletnie nie w moim typie-niski, misiowaty... I co to była za chemia, uch, do dzisiaj mi się gorąco robi. Patrząc obiektywnie-nic ciekawego, nigdy bym nie zwróciła na niego uwagi. Ale pewien ciąg przypadków... Tak więc owszem, jestem w stanie wyborazić sobie związek z facetem obiektywnie brzydkim i nieciekawym dla otoczenia, ale musi mnie czymś urzec.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Nie ważne jest otoczenie. Może być obiektywnie średnio ładny ale musi MNIE pociągać. Reszta jest nie ważna. A seksapil, czy jakiś pociąg, chemia, to nie tylko szczupła sylwetka i idealnie wyciosana twarz.
Np sikam po kostkach na widok Tytonia czy starszego już nieco Davida Duchovnego. Ma być dla mnie atrakcyjny. Co myśli świat, to już nie moja sprawa
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Każdy inaczej pojmuje piękno/brzydotę
) , a dla mnie jest przystojny i oprócz tego, że kocham go za to, jakim jest człowiekiem, to szalenie mi się podoba ![]() Cytat:
Miłość nie wybiera, jak strzała amora trafi to koniec, czy brzydal czy nie, czy podoba się innym czy nie I czasami na kogoś dotychczas uznawanego za mało atrakcyjnego patrzymy innym wzrokiem, zaczynamy dostrzegać inne atuty urody, które wcześniej były przyćmiewane przez jej mankamenty
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

a momentami byłam przerażona.. Pod tym wplywem postanowiłam z ciekawości zalożyć taki wątek i tutaj.

to też nie żądam przy sobie olśniewającego Kena

) , a dla mnie jest przystojny i oprócz tego, że kocham go za to, jakim jest człowiekiem, to szalenie mi się podoba