![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
w MAJu wymienię MAC inglot bareminerals
Wymienię:
czarny - dostępne szary - nie ma zielony - rezerwacja fioletowy - nowości KOLORÓWKA: - NARS Turkist Delight - użyty 2-3 razy - Biochemia Urody - Puder bambusowy - użyty około 5-10 razy - Tusz do rzęs SEPHORA atomic voliume kolor ultra black - użyta 2 razy -Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Golden Fair - Użyty 1-2 razy - Cień MAC Goldmine - ubytek 5% - wkład (1) (cienie wymieniam za coś z poszukiwanych, lub na inne cienie MAC) - Granatowy cień INGLOT 340 MATTE - użyty raz, zużycie niewidoczne - wkład (4) - Miętowy cień INDLOT 345 MATTE - zużycie 1-2% - wkład (5) - Szminka Inglot nr 263 - lekki pudrowy różowy Nude - Podkład MAC Studio Fix w kolorze NC25 - ubytek około 20% - Korektor zielony INGLOT w tubce - Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% AKCESORIA: - pędzelek MAC 188 - najlepiej za inny pędzelek MAC - Pędzel ECOTOOLS do bronzer brush PIELĘGNACJA: - WELLA Professionals SHINE DEFINE SHAMPOO 250ml - nowy - WELLA Professionals ENRICH Voliumising shampoo 50ml - nowy - WELLA Professionals Sp MEN SENSITIVE shampoo 50ml - nowy - Pharmaceris ALBUCIN Trójaktywny krem wybielający SPF40 30ml - zużycie około 10% - Avon, Anew Rejuvenate, Day Revitalising Cream SPF 25 (Rewitalizujący krem na dzień) - próbka 7ml CIUSZKI: - Zara pomarańczowa marynarka w rozmiarze S Poszukuję: - Paco Rabanne lady Milion - Żel hialuronowy - Olejek arganowy, makadamia - cienie MAC - pędzelki MAC - 219, ecotools, HAKURO, itd - kredka AVON Super Shock - jasny podkład, puder (żółty pigment) - BEAUTY BLENDER - oddam wiele WYMIENIONE: -Cień MAC Smut - ubytek 3-4% - wkład (3) - Bobbi Brown Tinted Moisturizer Oli Free w kolorze Extra Light Tint - zużycie około 5% - pojemność 50ml - Szminka CHANEL Rouge Coco Shine 57 - ubytek 2-5% -Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Light - Użyty 3 razy - MAC szminka kolorek Ravishing - zużycie około 15% -La Roche-Posay Lipikar - oliwka myjąca - ze 100ml pozostało 75ml data ważności 6m (oliwka została otwarta pod koniec grudnia) - Pędzelek ECOTOOLS do korektora - Róż Pupa, kolorek Vintage Rose - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) - MamaMagda - Szminka Pupa kolorek Rossetto - ubytek 5% (limitowana kolekcja Very Vintage Rose) -Morganatic - Cień MAC Satin Taupe - ubytek 3-4% - wkład (2) - _Novotna_ - Mineralna mgiełka utrwalająca makijaż Bareminerals Veil - Użyta 3 razy - leci do ewmap - Pędzelek INGLOT 80HP - _Kari_ Edytowane przez indywidumm Czas edycji: 2012-05-08 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w MAJu wymienię MAC inglot bareminerals
cos u mnie za cien mac goldmine i korektor salmon ?
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-Podkład mineralny Bareminerals Original w odcieniu Golden Fair - Użyty 1-2 razy - Podkład MAC Studio Fix w kolorze NC25 - ubytek około 20% - Korektor SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer - 01 - ubytek około 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bare?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za
- WELLA Professionals SHINE DEFINE SHAMPOO 250ml - nowy - WELLA Professionals ENRICH Voliumising shampoo 50ml - nowy - WELLA Professionals Sp MEN SENSITIVE shampoo 50ml - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
Granatowy cień INGLOT 340 MATTE - użyty raz, zużycie niewidoczne - wkład (4) - Miętowy cień INDLOT 345 MATTE - zużycie 1-2% - wkład (5) i mac fix? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chętnie się za nią wymienię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ten kolor podkladu jest dosc jasny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To może liner za bare? + przygarnęłabym jeszcze chętnie korektor skinfood i szampon welli , dobrałabyś coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hmm a to jest ten podkkład w kompakcie tak? Nie mam w swoim miescie sklepu maca wiec nie moge sprawdzic koloru... ja mam cere srednia nie jest ona porcelanowa ale dosc blada i nie wiem czy nie bedzie za ciemny ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
ew mogłabym oddać cień catrice 270 grey's philosophy (jeśli ci odpowiada).
Edytowane przez nobodygirl91 Czas edycji: 2012-05-03 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mam tez lady million moglabym zrobic odlewke ze swojego flakonu jestes zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
aha a masz moze real zdjecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
za niego nic
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisałam na wątku- wymienię rzeczy głównie za swoje wishe, niestety nie masz nic z tych rzeczy także nic nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hmm kurcze sama nie wiem... bo upatrzylam sobie podklad z revlona i nie wiem na ktory sie zdecydowac... Aaa marynarkę pomaranczowa oddałabyś za paski ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się wkłady inglota, nie masz więcej?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ok, a podkład oddasz? On jest oryginalny>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.