|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Farba do włosów, niebieska płukanka oraz dezodorant
Cześć !
Jest to moja pierwsza "wymiana" więc bez problemu produkty mogę wysłać pierwsza. Do wymiany mam : - Garnier color & shine szampon koloryzujący w kolorze "6.23 orzech laskowy" - całkowicie nowy, dziś kupiony. - Joanna ultra color system płukanka do włosów niebieska, zużycie jak widać na zdjęciu. -Dezodorant Rexona women cotton w aerozolu, ultra dry motionsense system, zużycie trochę mniejsze niż połowa Proszę o nie oferowanie : szamponów, kremów do twarzy, dezodorantów, odżywek, toników i ogólnie niczego do pielęgnacji włosów i twarzy , z wyjątkiem kosmetyków naturalnych Bardzo chętnie przyjęłabym olejek rycynowy, krem do rzęz l'biotica , naftę kosmetyczną i wszelkie naturalne cudeńka ![]() Jestem również otwarta na propozycje. Jeśli interesuje was coś "spod lady" a macie jakieś produkty które mogłyby mnie zainteresować - piszcie ![]() Mam małe problemy z dodaniem zdjęcia postaram się to zrobić do jutra. Edytowane przez Anna161 Czas edycji: 2012-07-17 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.