![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wymienię BareMinerals, EM,Biochemia,inne różności, zapraszam SIERPIEŃ
Nie ma
Rezerwacja Dokładka ![]() Mam do oddania: 1.BareMinerals Get Started Complexion Kit-Fair (zestaw składający się z 8 szt)
GloMinerals Baza pod podkład GloFace Primer 14g/0.5oz
3 . Tonik z kwasem PHA 6% BU 02/2012 zostało ok.50-60% 4. Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 50%,całość lub mogę odsypać 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa 7 .Revlon Profesessional EQUAVE hydro nutritive creamy mask,poj.500ml-zostało 1/4, czyli gdzieś 100-110ml( w sam raz na wypróbowanie-oddałam koleżance,) 8. Celia Kolagen+algi+świetlik Maseczka przeciwzmarszczką-60ml,ubytek niewielki,użyta raz. 9 .Ziaja Spa peeling gommage wygładzający, 60ml-ub ytek połowa 10.Filtr Eva Sun Krem ochronny na superwrażliwe miejsca 2 opakowania,jedno nowe nie używane w kartoniku, drugie użyte dwa razy bez kartonika, filtry kupione 2 miesiące temu. 11. Everyday Minerals Try Me(próbki po 1g-użyte raz) Fairly Light orginal glo base Fairly Light semi matte base Golden Fair matte base Fair intensive base Kaolin Power Soft Bronze finishing powder(cały) Finishing Dust finishing powder Kaolin Powder Sunlight finishing powder Sunlight finishing Dust finishing powder 12.Calvin Klein Obsession Night 100ml(ubytek ok.10-15%)proszę ocenic na zdjęciu. 13.Coco Chanel Mademoiselle edt Próbka 2ml -spray, jedno testowanie 14. Escada Ocean Lounge edt 2m-cała 15.Roletka Avon Pur Blanca,poj.9ml/zostało ok.60% jest kartonik Szukam:hydrolatów, próbek olejów lub innych mazideł, kolorówki tj.cieni,bronzerów i oczywiście zapachów Zdjęcia innych produktów dla zaiteresowanych. Bardzo proszę o odpisywanie w moim wątku.
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2011-08-16 o 12:52 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię BareMinerals, EM,Biochemia,inne różności, zapraszam
Coś u mnie za:
5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80%,całość lub mogę odsypać Może być odsypka ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1.BareMinerals Get Started Complexion Kit-Fair (zestaw składający się z 8 szt) 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80%,całość lub mogę odsypać
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1.BareMinerals Get Started Complexion Kit-Fair (zestaw składający się z 8 szt)
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
WItaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za całość: 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80%,całość lub mogę odsypać ?? ![]() Proszę, odp u mnie ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię BareMinerals, EM,Biochemia,inne różności, zapraszam SIERPIEŃ
witam
![]() czy coś u mnie za : 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80%,całość! 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi sie:
3 . Tonik z kwasem PHA 6% BU 02/2012 zostało ok.50-60% 4. Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80% CAŁOŚĆ ![]() 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa 7 .Revlon Profesessional EQUAVE hydro nutritive creamy mask,poj.500ml-zostało 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() ![]() Coś u mnie za: 1.BareMinerals Get Started Complexion Kit-Fair (zestaw składający się z 8 szt) 2. GloMinerals Baza pod podkład GloFace Primer 14g/0.5oz Mam poza wątkiem troszkę pielęgnacji naturalnej z BU: serum antyoksydacyjne: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html olejek tamanu hydrolat oczarowy ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
odpowiedziałam u Ciebie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To moze:
41 Mała wersja balsamu antycellutowego i wszczuplajacego Avon NOWY 42 Masło z minerałami z morza martewgo Avon Raz użyte na nogi i ręce 43 Balsam ujędrniający Avon Nowy za: 3 . Tonik z kwasem PHA 6% BU 02/2012 zostało ok.50-60% 4. Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80% CAŁOŚĆ ![]() 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa A zestaw chcesz oddać cały, czy może być też w częsciach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
interesują Cię te rzeczy :
Avon, Today Tomorrow Always (EDP) - pojemność wyjściowa 50ml Yves Rocher, Ming Shu - pojemnośc wyjściowa - 30ml Kryolan, puder transparentny - TL11 - użyty 3 razy czy nie ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za:
3 . Tonik z kwasem PHA 6% BU 02/2012 zostało ok.50-60% 4. Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
BareMinerals Get Started Complexion Kit-Fair (zestaw składający się z 8 szt) W zestawie: 2x Podkład sypki Foundation SPF15 2g - #Fair, #Fairly Light/zostało ok.60-70% 1x Puder sypki Tinted Mineral Veil 3g/zostało ok.60-70% 1x Pędzel do pudru do twarzy Full Flawless Face Brush 1x Pędzel do pudru do twarzy Flawless Application Face Brush 1x Pędzel do cieniowania Light Stroke Brush 1x Płyta DVD z poradami 'Get Started' 1x Szampon do pędzli Well-Cared For Brush Conditioning Shampoo 120m/zostało połowa 2. GloMinerals Baza pod podkład GloFace Primer 14g/0.5oz Lekka żelowa konsystencja łatwo rozprowadza się na skórze, wyrównując i wygładzając powierzchnię skóry twarzy Idealnie tuszuje zmarszczki i niedoskonałości, tworząc nieskazitelną cerę Łatwo się łączy ze wszystkimi rodzajami podkładów Przedłuża trwałość makijażu Zawiera mieszankę przeciwutleniaczy: witaminę A, C i E oraz ekstrakt z zielonej herbaty ?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() coś za zestaw bare minerals ? ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
41 Mała wersja balsamu antycellutowego i wszczuplajacego Avon NOWY
42 Masło z minerałami z morza martewgo Avon Raz użyte na nogi i ręce 43 Balsam ujędrniający Avon Nowy za: 3 . Tonik z kwasem PHA 6% BU 02/2012 zostało ok.50-60% 4. Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% 5. Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80% CAŁOŚĆ ![]() 6. Hydrolat rozmarynowy BU 02/2014 zostało połowa Bardzo pasuje mi taka wymiana! Jeszcze mogąłbym nawet cos dorzucic ![]() Jeśli tak Ci pasuje to zapraszam na priv ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Jeszcze podobaja mi się próbeczki zapachów: 13 i 14 ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Mogę dorzucic te paletki i coś jeszcze z * z wątku, lub też lakiery z wyjatkiem inglotów. Napisz co Ci się podoba jeszcze to dorzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
odpisałam na priv
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za
Krem regenerujący BU 12/2012 zostało 70% Puder bambusowy z jedwabiem BU zostało 80%,całość lub mogę odsypać Calvin Klein Obsession Night 100ml(ubytek ok.10-15%)proszę ocenic na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za zestaw Bare Minerals?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
2. GloMinerals Baza pod podkład GloFace Primer 14g/0.5oz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.