|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec: perfumy, nisza Robert Piguet Fracas s
NIEAKTUALNE
Wymienię perfumy niszowe Robert Piguet Fracas ok. 37/100ml Dokładnie te: KLIK Mam kartonik. Kupione pół roku temu, prawidłowo przechowywane. Linki do opisu nut zapachowych: http://www.stylsopot.pl/article,pl,r...piguet,51.html http://www.robertpiguetparfums.com/readFracas.php http://www.fragrantica.com/perfume/R...acas-2299.html http://www.perfumy.edu.pl/recenzje-p...ie/fracas.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=14834&next=1 Szukam przede wszystkim Chanel Mademoiselle edp lub. Shisheido Feminite du Bois.. Oczywiście rozważę też inne propozycję, ale proszę nie proponujcie mi zapachów w stylu Naomi czy Britney. Wartość wymienianych produktów powinna być porównywalna ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-07-27 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec: perfumy, nisza Robert Piguet Fracas s
tylko perfumy wchodzą w grę?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
za puder nie oplaca mi sie oddawac perfum bo widze ze kosztuje 17zl z Twojego linku. Poza tym uzywam tylko kosmetykow z gornej poleczki do twarzy/jestem atopem i uczula mnie 80% rzeczy na swiecie ;-/ Za mineralki podziekuje wlasnie idzie do mnie korektor i puder ;-) ale byla bym sklonna wymienc perfumki za np jakies mgielki do ciala ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś z mojej listy?
TOM FORD "BLACK ORCHID" TOM FORD "WHITE PATCHOULI" MARC JACOBS "BLUSH" PRADA "INFUSION D'HOMME" PRADA "EAU DE PARFUM" ESCENTRIC MOLECULES "MOLECULE O1" TOUS "MAN SPORT" GUCCI "EAU DE PARFUM" COMME DES GARCONS "8 88" odlewki po 4ml lub 10ml z atomizerkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie znam żadnego
![]() Tak jak napisałam wyżej odpowiem za kilka dni. Nie otwiera mi się Twój wątek wymiankowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Z wymienionych przez Ciebie zapachów celuję, że najbliżej moim gustom będzie gucci i Tom Ford "black...". Czy mogłabyś napisać o nich coś więcej? I jakie pojemności wchodzą w grę??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
został GUCCI EDP ponad połowa z 50ml, w oryginalnym flakonie mogłabym dorzucić jeszcze drugiego forda WHITE PATCHOULI, też we flakonie, pozostało ok 10ml z 50... czekam na info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Biały Ford odpada a gucia za mało. Podziękuje w takim razie bo mi się to nie opłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie masz jakiejś chanelki?? Albo Addicta? Ewentualnie kenzo flower lub Hypnose? Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-07-22 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
klasyczny lub la parfum, ale tutaj musiałabyś mieć nieco więcej ml ze względu na różnicę cenową między kenzo a fracasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
więc przechodzę do konkretów, bo zależy mi na szybkim posiadaniu fracas
![]() kenzo flower moge mieć 50ml edt, nowy, tester lub 30ml edp , też nowy. ...gucci też pozostaje do negocjacji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że oddasz więcej ml, ale kenzo setka to koszt ok. 220zł a gucia podobnie. Fracas dużo droższy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
dobrze
![]() będę miała we wtorek, pocztowo to załatwimy czy wolałabyś osobiście...tez jestem ze śląska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesteś z okolic Rybnika?? Choc pewnie wyślemy pocztą, bo ja mam niespełna tygodniowe dziecko w domu i na razie nigdzie się nie ruszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To dość daleko ode mnie więc zostanie poczta
![]() Czekam na fotki a moje poniżej. Latarka ma diody led stąd te kółeczka, ale chciałam pokazać ile zostało płynu. Aktualnie nie mam możliwości zrobienia zdjęc lepszej jakości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
tylko flower zrobie dopiero we wtorek, bo odbiore nowiutki dla Ciebie
![]() jeśli chcesz moge wysłać pierwsza, bo jestem tu nowa i musze dopiero wypracować kredyt zaufania... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.