|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC - bluzeczki, gorset, buty, prostownica
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam w mojej wymiance ![]() 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza. W tym wypadku ja, bo jestem tu nowa ![]() 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca jeśli wymienimy adresy, 4) Wysyłamy ciuszki dobrze zabezpieczone, 5) Preferuję polecony priorytet, 6) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 7) Nie odmieniam się, 8) Kusić można wszystkim ![]() 9) Nie lubię niezdecydowania. Jeśli mamy być w trakcie negocjacji a Ty przestajesz się odzywać, olewasz, ciągle zmieniasz zdanie, odpowiadasz po kilku dniach to w ogóle nie pisz, 10) Z chęcią wymienię się też na kosmetyki i perfumy. Moja WISH: -Książki -Tusz Lancome Hypnose Doll Eyes -Cienie MACa (różnorakie brązy) -Eyelinery -Czarne i białe koszulki na ramiączkach -Etno rzeczy/dodatki -Można kusić wszystkim ![]() Do wymiany mam: 1. Czarna bluzeczka z odkrytymi ramionami, wiązana na szyi. Rozmiar 36/38 2. Bluzeczka z odkrytymi ramionami, wiązana na szyi. Ma małe plamki z boku. Rozmiar M/L 3. Koszulka z oryginalnym nadrukiem. Rozmiar S. Nowa 4. Niebieska, wiązana na szyi bluzeczka. Była zszywana pod pachami. Rozmiar ok. 38 5. Prostownica Łucznik, 30W - NOWA 6. Buty, klapki rozmiar 37. Jak widać lekko zniszczone fleki oraz trochę obdrapane obcasy. 7. Kurtka rozmiar XL. Bez jednego guziczka. Na życzenie mogę wysłać dokładniejsze zdjęcia i wymiary ![]() Zapraszam! ![]() Edytowane przez Fauxpas Czas edycji: 2012-08-01 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - bluzeczki, gorset, buty, prostownica
cos za prostownice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dodaję gorset
![]() Na metce jest rozmiar 90B, ale wg mnie jest to rozmiar zawyżony. Na 75B idealnie pasuje, w bardzo dobrym stanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Up
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dokładka - kurtka
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Spodnie damskie s.Oliver
Bodajże rozmiar 38. Rozmiar w przybliżeniu, bez rozciągania: W pasie 80 W biodrach 96 Spodnie są w stanie idealnym. Kurtka kremowa H&M Rozmiar 34 Jest w bardzo dobrym stanie. Wykonana ze sztruksu. Rozmiar 34.
Edytowane przez Fauxpas Czas edycji: 2012-07-25 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.