|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Synesis perfumy "tuż tuż" nisza LIPIEC
Cześć.
Aparat mi szwankuje więc wrzucam foto z neta. Moje zostały piknięte 3 razy, ale to nie moja bajka. Koszt perfum to 160 zł i używa ich Katarzyna Zielińska :P Opis perfum mozecie znaleźć na stronie Synesis Flaszka ma 100 ml i zostało 98 ml ![]() Nie wymieniam na avony/oriflame/niskopółkowce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Synesis perfumy "tuż tuż" nisza LIPIEC
a czy możesz opisać jak w twoim odczuciu pachną te perfumy?
nie znam ich i w sumie decydowałabym się w ciemno, skład jest zachęcający, ale chętnie poznam twoja opinię...dlaczego Tobie nie odpowiadają? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- zastanowię się chwilę i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może u mnie coś znajdziesz? mogę oprócz wątku zaproponować Molinard de Molinard 100 ml pudełko bez 3 psiknięć i 100 ml Gres Pastel nieodpakowane
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625099 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
To chętnie się wymienię
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Wysłąłam dane na Priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.