|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W lipcu szukam ciuszków ....sukienek, sukienek, sukienek ...... Najchętniej ZARA, ASOS lokówka 25-35mm mała, ale mieszcząca A5 torba czarna, kremowa/ beż, czerwona ciuszki w rozm.34/36 najchętniej takich firm jak:ZARA, MOHITO,RESERVED, MANGO, SIMPLE i innych sieciówek,( mogę kupować bez mierzenia ) sukienka tak jak na foto lub podobna w kolorze czerń, granat, czerwień kobaltowych czółenek rozm.36-37 najchętniej CLARKS`a klasyczne koszule, najchętniej ze sztywnym kołnierzykiem i mankietam sukienki, najchętniej ASOS, ZARA marynarki rozm.34 spódnice ZARA nie krótsze niż 40cm krótkie bawełniane, satynowe koszule nocne stanik TRIUMPH push-up 70- 65C stanik push-up do sukienek pleców dres ciuchy ZARA fajne T-shirty Komplet bielizny pościelowej NOWY Wykuczam ciuszki w kolorach: żółty, fiolet, zieleń Na wymianę to co wątkach jeśli nic w nich dla siebie nie widzisz, nie pisz "oferty" Mam to co mam, nic poza .... ![]() [/COLOR][/SIZE][/U][/I]************************* ************************* *********************** Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2012-07-25 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: W lipcu szukam ciuszków ....
u mnie podobna sukienka chabrowa-szyta na wzór sukienki ASOS
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam małą czarną torebkę nową
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.