|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wrzesień - szybka wymiana prefumowo - kosmetyczna
NIEAKTUALNE
Uwaga! Wysyłka do Niemiec, chyba, że w międzyczasie dotrę do Polski. Witajcie Nadal mam do oddania trochę zbędnych mi kosmetyków. Zależy mi na szybkim upłynnieniu większości z tych rzeczy i wymianie na bardziej potrzebne. Osoby, które mają mniej niż 10 Przekupek poproszę o wysłanie przesyłki jako pierwsze. Korespondencje prowadzę w wątku, w którym się zaczęła... Na wymianę mam: PERFUMY Chloe Love, EDP, 50 ml, nowe, zafoliowane Cartier Delices Eau Fruitee,EDT, 48/50 ml Boss Deep Red, EDP, 35/90 ml Gres Fleur de Cabotine, EDT, ok 45/50 ml Body Shop Satsuma, olejek perfumowany, 14/15 ml Perfumy wymieniam najchętniej na perfumy - lista poniżej. KOLORÓWKA Body Shop Extra Virgin Minerals Liquid Foundation, podkład mineralny SPF30, kolor 108 golden ivory, przetestowany dwa razy – cudowna formuła, aksamitny w dotyku, ale niestety nie mój kolor – polecam do ciepłych karnacji Revlon Colorstay, podkład kryjący do cery mieszanej, kolor 180 sand beige, zużycie ok 40% Korres Sunfower & Evening Primrose Eyeshadow, lime 41, 1,8 g BeYu Soft Liner, kredka do powiek biała nr 660, testowana, raz temperowana Misslyn Nail Polish, nr 660 Queen of Hearts metaliczny różowo-miedziany brązo-beż, kolor zwala z nóg ;-), 10 ml Manhattan M & Buffalo (limitowana edycja) Nail Polish, nr 8 głęboka klasyczna czerwień, 8 ml Manhattan M & Buffalo (limitowana edycja) Nail Polish, nr 11 landrynkowy róż z błękitnymi drobinkami, 8 ml Essence Soul Sista (limitowana edycja) lakier do paznokci , nr 04 Totally Retro Nude, cudowny beż nude z delikatną złotą poświatą, 10 ml Joko Find Your Color lakier z winylem, long lasting, nr J149. metaliczny beż, w kierunku nude, 10 ml Sephora Nail Polish - cztery lakiery do paznokci - nr L07 valentine (intensywny róż), nr 91 strip poker (metaliczny róż), nr L11 samba in Rio (intensywny koral), nr 46 hippie hippie shake (metaliczny koral), 5 ml PIELĘGNACJA The Body Shop Candied Ginger Body Butter - masło do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-imbirem.html The Body Shop Candied Ginger Body Scrub - peeling do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10% Yves Rocher Plaisirs Nature Owies - żel pod prysznic i do kąpieli, 50 ml Yves Rocher Plaisirs Nature Kokos - żel pod prysznic i do kąpieli, 50 ml Sephora, Dual Action Smart Exfoliator, Peeling dwufazowy, dwa razy użyty United Colors of Benetton, Perfumowany balsam do ciała, nowy Schwarzkopf, Palette Instant Color, szamponetka koloryzująca, nr 8 czerwień granatu - 2 szt. EDM - opakowanie / dozownik do pudru mineralnego, nowy WISH LIST:
Zapachy najbardziej poszukiwane (najchętniej w wersji 30 ml) Tom Ford Black Orchid Tom Ford White Patchouli Guerlain L'Heure Bleue Guerlain Shalimar Parfum Initial Dior Addict 2 lub ew. w nowej odsłonie Fraiche Givenchy Eaudemoiselle Givenchy Eau de Givenchy, III Dior Miss Dior Cherie (pierwsza wersja) Flowerbomb EDT Mugler Alien Edytowane przez silencio Czas edycji: 2013-02-02 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - szybka wymiana prefumowo - kosmetyczna
Coś u mnie za puder TBS i Chloe love?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Basiulku, za Chloe Love szukam perfum z mojej listy najchetniej tez nowych lub minimalnie testowanych.
Ale podklad TBS chetnie bym wymienila za Twoj podklad Lily Lolo Porcelain. Daj znac czy jestes zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
*The Body Shop Candied Ginger Body Scrub - peeling do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10%
*Revlon Colorstay, podkład kryjący do cery mieszanej, kolor 180 ivory, zużycie ok 40% coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za oba imbirki TBS? Mam kostkę do masażu Lush therapy oraz tusz max factor 2000 calorie - nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie oddalabys serum do twarzy i kostki do msazu Lusha oraz tuszu i dobralabys sobie jeszcze cos ode mnie? jesli nie znajdziesz nic to bym wolala oba produkty Lusha bez tuszu, jesli bys sie zgodzila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Chloe Love, EDP, 50 ml, nowe, zafoliowane?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze jedynie mini żel owies YR, nic więcej nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, sorry ale lacze mi padlo ostatnio i dopiero teraz mam normalny dostep do internetu, wiec odpowiem dopiero jutro, jak odespie zarwana noc ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Iveriin, xxxsugarxxx, Gothic Daisy, KuNu
Raz jeszcze sorry za zwłokę w odpowiedzi. Niemniej niestety nic nie wypatrzyłam na wymianę. Pozdrawiam ciepło! ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Sylwoho, nie znalazłam u Ciebie w wątku żadnych perfum na wymianę - czy coś przeoczyłam? Pozdr Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coco, a co Cie u mnie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za
The Body Shop Candied Ginger Body Butter - masło do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-imbirem.html The Body Shop Candied Ginger Body Scrub - peeling do ciała z kandyzowanym imbirem, 200 ml, ubytek ok 10%
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.