![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() <<< Wymiankowy Wrzesień u JOVANKI85 >>>Wizażanki zapraszam do mojej wrześniowej wymianki ![]() ![]() ![]() Zasady: - Nie wymieniam się na siłę. Szukam potrzebnych mi rzeczy, żeby znowu nie zaśmiecać sobie szafy i kosmetyczki zbędnymi drobiazgami. - Pierwsza wysyła Wizażanka z mniejszą ilością przekupek. - Wysyłam zawsze priorytetem poleconym- tak też umawiam się w drugą stronę. - Staram się zawsze odpisywać w Twoim wątku, choć nie mam zbyt wiele czasu. Jeśli nie odpowiem Ci w taki sposób- wyślij mi priva ![]() - jeśli bardzo Ci zależy na jakiejś rzeczy- zawsze znajdziemy jakieś wyjście, żeby obie strony czuły się usatysfakcjonowane ![]() Ubrania proponowane przeze mnie w wymiance są przeważnie w idealnym/bardzo dobrym stanie użyte raz lub tylko przymierzone. Dokładny stan i zużycie każdej rzeczy skrupulatnie opisuję. SZUKAM: - ubranek w dobrym stanie dla niemowlaka (dziewczynki ![]() - ogólnie rzecz biorąc wszystkiego dla niemowlaka (robię wyprawkę... ![]() - fajnego wózka dziecięcego w naprawdę dobrym stanie 3w1 (gondolka, spacerówka, fotelik samochodowy) firm takich jak TAKO, X-LANDER, BEBETTO, COLETTO itp. - łóżeczka dziecięcego w bardzo dobrym stanie - ciuszków w kolorze cielistym/nude/beż - ciekawych sukienek (co mi wpadnie w oko ![]() - ciepłych sweterków, narzutek- różne kolory - legginsów a' la skóra lub z wstawkami - cielistych skórzanych czółenek w kolorze nude lub camel (długość wkładki 25-26cm) - cieni, różów, rozświetlaczy mineralnych Lumiere, Silk Naturals, Lily Lolo, EDM, Lucy Minerals
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-26 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: <<< Wymiankowy Wrzesień u JOVANKI85 >>>
WIELKA DOKŁADKA:
Sukienka Asos (?) 36-38 (S-M) Piękna, zwiewna i leciutka sukienka z cieniutkiej żorżety na podszewce. Sukienka jest odcinana pod biustem i wiązana wstążką z żorżety-można ją wiązać z przodu lub z tyłu.. Kolor to intensywna fuksja. Bardzo ładnie podkreśla biust. Sukienka pięknie się układa. Rozmiar to 36, ale z pewnością 38 też się łapie. Ja założyłam ja tylko raz będąc w ciąży i jest idealna jako ciążowa kreacja np. na wesele ![]() Mam ją od koleżanki, która twierdzi, że to sukienka z Asos (kupiona w Anglii), ale ma wycięte metki, więc ręki sobie uciąć nie dam... Ma delikatne plamki (taką już dostałam), ale kompletnie ich nie widać przy tym fasonie. <<<>>> Sukienka w panterkę 36 (S) Piękna sukienka w czarno-białą panterkę, z elementami koloru żółtego i fioletowego. Śliczna, cieniutka, leciutka i bardzo kobieca. Fason bombki. Stan idealny. Mam ją z wymianki, ale niestety na mnie jest za mała, a na moją siostrę za duża... Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-28 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
KORONKOWA "MAŁA CZARNA" 36 (S) Piękna koronkowa sukienka mini. Krój tuby lekko marszczonej bokami pięknie podkreśla kobiecą sylwetkę, materiał jest rozciągliwy. Delikatnie prześwitująca góra sukienki, malutkie rękawki i delikatny koronkowy golf. Sukienka na podszewce na cieniutkich ramiączkach. Sukienka prezentuje się bardzo elegancko. WYMIARY: (materiał jest dosyć mocno rozciągliwy, sukienka mierzona bez rozciągania) Długość: 92 cm Szerokość w biuście: 38 cm Szerokość w talii: 35 cm Szerokość w biodrach: 42 cm
Sukienka w stanie idealnym, założona tylko raz.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-28 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
BORDOWA SUKNIA WIECZOROWA 34-36 (XS-S)
Suknia wieczorowa z bordowej tafty (bogaty wyszywany gorset regulowany, długa spódnica i szal) w rozmiarze 34-36(gorset regulowany). Suknia była założona tylko raz, stan idealny. Model w sam raz na wesele/studniówkę. Suknia bardzo elegancka.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-28 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
SWETER KIMONO/NIETOPERZ ROZMIAR UNIWERSALNY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hjk
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-10-02 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
NIETOPERZ MGIEŁKA
Piękna bluzeczka z delikatnej mgiełki szyfonowej. Ładnie się układa, zwłaszcza przepasana delikatnie paskiem. Rozmiar uniwersalny- jest dość szeroka i można ją nosić na różne sposoby dostosowując do swojej figury. Stan oceniam jako bardzo dobry. Wymienione <<<>>> CZARNY TOP/KAMIZELKA H&M Bawełniany topik/kamizelka w rozmiarze 34 (XS), ale jest dosyć szeroki i z pewnością będzie pasować również na S, a nawet M. Stan bardzo dobry. Wymienione <<<>>> SZARY TOP KORONKOWY Szary delikatny koronkowy topik w małe groszki. Rewelacyjny jako bluzeczka ciążowa. Rozmiar można określić jako uniwersalny. Mam z wymianki, ale jego stan oceniam na bardzo dobry.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-20 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
BIODERMA SENSIBIO H2O PŁYN MICELARNY 500ml Płyn o właściwościach łagodzących do mycia i demakijażu twarzy. Płyn micelarny, to roztwór wodny, zawierający cząsteczki wolnych kwasów tłuszczowych, które zgromadzone w dużej koncentracji tworzą sferyczne kształty zwane micelami. Micele estrów kwasów tłuszczowych doskonale wyłapują i pochłaniają brud i nadmiar sebum, dlatego Sensibio H2O jednym gestem usuwa zanieczyszczenia i zmywa makijaż. Nie narusza warstwy hydrolipidowej naskórka. Łagodzi podrażnienia. Oczyszcza jak mydło, reaguje jak woda, neutralizuje jak tonik, nawilża jak mleczko. Nie wymaga spłukiwania. Nowy, nigdy nie otwierany. Wymienione <<<>>> L'OREAL Paris Body-Expertise NUTRILIFT Mleczko przeciw wysuszaniu skóry 24H Ujędrnianie i modelowanie Xeralipidy+Collagen Skóra sucha i bardzo sucha Wraz z upływem czasu dochodzi do osłabienia włókien kolagenowych niezbędnych do utrzymania odpowiedniego napięcia skóry. Zaczyna ona tracić jędrność i gładkość. Laboratoria L’Oréal Paris opracowały swoje pierwsze mleczko przeciw wysuszaniu skóry, ujędrniające i modelujące sylwetkę, które wzbogacono w kolagen, aby każdego dnia intensywnie nawilżać Twoją skórę. Nowe, nigdy nie otwierane. Wymienione <<<>>> BIELENDA SEXY MAMA Skuteczna Kuracja Przeciw Rozstępom 150ml Specjalistyczna kuracja PRZECIW ROZSTĘPOM na wybrane partie ciała: brzuch, biodra, pośladki, uda o formule dostosowanej specjalnie do skóry kobiet w ciąży oraz po jej zakończeniu, polecana zwłaszcza od 4 miesiąca ciąży oraz w okresie karmienia piersią:- zapobiega powstawaniu rozstępów - redukuje istniejące rozstępy - uelastycznia skórę. PREPARAT NIE ZAWIERA: ALERGENÓW, SZTUCZNYCH BARWNIKÓW I PARABENÓW. JEST BEZPIECZNY DLA KOBIET W CIĄŻY ORAZ W OKRESIE KARMIENIA PIERSIĄ. JEST BEZPIECZNY DLA DZIECKA. Nowy, nigdy nie otwierany. <<<>>> AVON SILICONE GLOVE 100ml Ochronny krem do rąk z silikonem. Działa jak niewidzialne rękawiczki, chroniąc dłonie przed działaniem środków czyszczących i wody podczas codziennych prac domowych. Nowy, nigdy nie otwierany. Wymienione <<<>>> NIVEA INVISIBLE FOR BLACK&WHITE 48H DEZODORANT W KULCE 50ml Nie pozostawia białych śladów na czarnych ubraniach. Chroni przed powstawaniem żółtych plam na białym ubraniu. Nowy, nigdy nie użyty. Wymienione <<<>>> REVLON CREME GLOSS BŁYSZCZYK Z PRECYZYJNYM APLIKATOREM KOLOR FIERCELY FUCHSIA (020) Zapewnia długotrwały kolor i subtelny połysk. Kremowa konsystencja sprawia, że znakomicie rozprowadza się na ustach.Odżywia i pielęgnuje usta dzięki specjalnie dobranym składnikom (kompleks kolagenowy i witamina E). Zaopatrzony w delikatny pędzelek, który ułatwia precyzyjną aplikację. Świeżutki, tylko sprawdzony kolor na dłoni. Wymienione <<<>>> LANCOME TRESOR 7,5mlSwoją nazwę 'Tresor' zawdzięcza francuskiemu słowu oznaczającemu skarb. Dla kobiet, które bardzo cenią rodzinne, tradycyjne wartości. Tresor to natchniony, świeży, półorientalny, kwiatowy, owocowy, słodki zapach. Nuty zapachowe: nuta głowy: brzoskwinia, morela, ananas, bergamotka nuta serca: róża, irys, heliotrop, jaśmin nuta bazy: drzewo sandałowe, piżmo, wanilia NOWA oryginalna miniaturka perfum. Wymienione <<<>>> CACHAREL ANAISANAIS 6ml Zdecydowanie kwiatowy, bardzo dziewczęcy, romantyczny zapach, przywodzący na myśl niewinność i delikatność. Zbudowany głównie z nut białych kwiatów, takich jak lilia, jaśmin, kwiat pomarańczy czy ylang ylang, a także tradycyjnie romantycznej róży, hiacyntu i irysów. Kompozycję ogrzewa i czyni bardziej zmysłową piżmo i paczula, a leśne nuty mchu dębowego i cedru dodają AnaisAnais ostrości. Flakonik oddaje istotę zapachu - jego niewinność, bezpretensjonalność, młodzieńczość, a jednocześnie zapowiedź w pełni rozkwitłej kobiecości. Nuta głowy: lilia Białej Madonny, czarna porzeczka, hiacynt, lilia nizinna i cytrus Nuty serca: jaśmin marokański, słodka róża srebrzysta, kwietna nuta florenckiego irysa słodko balsamiczny ylang ylang z Madagaskaru, kwiat pomarańczy vetiver, kalifornijskie drzewo cedrowe, paczula z Singapuru i jugosłowiański mech dębowy Nuta bazy: rosyjska skóra i zmysłowe piżmo NOWA oryginalna miniaturka perfum. Wymienione <<<>>> LANCRONE PĘDZEL WACHLARZOWY (Jumbo Kabuki) Z NATURALNEGO WŁOSIA 40mm x 85mm pędzel specjalnie zaprojektowany do omiatania twarzy, z naturalnego włosia wiewiórki, włosie delikatne. Nowy, w foliowej osłonce, nie był używany. Wymienione
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-19 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
PASTA BHP DO MYCIA RĄK 250g
BEZFOSFORANOWA pH5,5 Posiadam 6 opakowań, świeże, nie używane. <<<>>> MYJKI KĄPIELOWE Z SIATECZKI Kolor ecru, została 1 sztuka. Nowe, nigdy nie używane. <<<>>> LANCRONE ETUI NA PĘDZLE Wiązane etiu z miękkiej eco-skóry, pomieści 19 pędzli. Stan idealny, nie było używane. <<<>>> PURITANS PRIDE KWAS FOLIOWY Korzystnie wpływa na rozwój cewy nerwowej płodu. Stosować 1 tabletkę dziennie. Została większość z opakowania 250sztuk. Preparat świeży, mam go nie dłużej niż 3 miesiące. Data ważności: 31.05.2015. Wymienione <<<>>> BAUERFEIND VENOTRAIN GLIDER Glider jest praktyczną pomocą w nakładaniu i zdejmowaniu medycznych wyrobów uciskowych każdego rodzaju. Produkt oryginalny, raz tylko rozpakowany.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-19 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
RAMKA Z DREWNA EGZOTYCZNEGO Ramka z pięknie wybarwionego drewna egzotycznego w kolorze ciepłego brązu. Pomieści zdjęcie formatu 9 cm x 14 cm. Wymiary ramki: 27 cm x 21,5 cm Ramka jest nowa, w stanie idealnym. Wymienione <<<>>> RAMKA Z TWORZYWA A'LA GIPS Śliczna ramka do pokoju dziecięcego. Ładnie wykonana, ze zdobieniami 3D. Pomieści zdjęcie formatu 13cm x 18 cm. Wymiary ramki: 19 cm x 23,5 cm Ramka jest nowa, w stanie idealnym.Wymienione <<<>>> DREWNIANA SKRZYNKA NA KLUCZE W całości wykonana z lakierowanego jasnego drewna. Na froncie obrazek "malowanych" czerwonych kwiatów za szkłem.Bardzo estetycznie wykonana. Wymiary skrzynki: 20,5 cm x 25,5 cm x 5,5 cm. Skrzynka jest nowa, w stanie idealnym. Wymienione <<<>>> SMYCZE "OPEL ZAFIRA TOURER" Oryginalne, nowe, 5 sztuk. <<<>>> SMYCZE "OPEL ASTRA GTC" Oryginalne, nowe, 4 sztuki.
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-20 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze taką sukienkę, ale zastanawiam się mocno nad jej oddaniem...
![]() ASOS COLOUR BLOCK 36 (S)
Sukienka mini o kroju bombki, COLOUR BLOCK. Piękny odcień lekko stalowego granatu, intensywny fiolet i pomarańcz. Leciutki, delikatnie lśniący materiał, ładni9e profilowane miseczki (nie trzeba do niej zakładać biustonosza). Pięknie się prezentuje. Stan idealny/bardzo dobry. Wymienione
Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2012-09-13 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
SWETER KIMONO/NIETOPERZ
ROZMIAR UNIWERSALNY Nowy, nigdy nie używany ciepły sweter o kroju kimono/nietoperz w rozmiarze uniwersalnym. Sweter bardzo ładnie się układa, rewelacyjnie wygląda w połączeniu z wąskimi spodniami lub legginsami. Kolor można określić jako zimny jasny brąz, lekki melanż. Dekolt w łódkę dodatkowo ściągany troczkiem, szlufki na pasek. coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za sweter nietoperz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za:
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1346838939
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej,
cos za obie sukienki, oraz jeansy w malo zachwycajacym stanie? ;-)
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za STRÓJ KĄPIELOWY SHEPA
Jednoczęściowy sportowy strój kąpielowy Shepa rozm. S (36). Czarny z niebieską lamówką. Założony tylko raz na chwilę i wyprany. Stan idealny. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za spodnie lee i nietoperza ?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za sukienke asos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za LANCOME TRESOR 7,5ml
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1346865670 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1346865670 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1346864828 ? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
BIODERMA SENSIBIO H2O
PŁYN MICELARNY 500ml <<<>>> L'OREAL Paris Body-Expertise NUTRILIFT Mleczko przeciw wysuszaniu skóry 24H <<<>>> NIVEA INVISIBLE FOR BLACK&WHITE 48H DEZODORANT W KULCE 50ml Nie pozostawia białych śladów na czarnych ubraniach. Chroni przed powstawaniem żółtych plam na białym ubraniu. Nowy, nigdy nie użyty. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.