|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienie Lolita Lempicka Fleur de Corail
watek nieaktualny
![]() UWAGA, Zrobiłam błąd w tytule, na szczęście jedna z użytkowniczek oświeciła mnie, że jest to KLASYCZNA L de Lolita pomaranczowo-cynamonowo- waniliowa. Cześć, kupiłam jakiś czas temu te perfumy w sklepie, w sumie to nie wiem czemu, chyba oszalałam ![]() Strasznie mnie drażnią i chętnie się na coś wymienię. Nie wiem na co, na coś, co wpadnie mi w oko ![]() Zużycie- kilka psiknięć- jak na zdjęciu. ok 28-30ml. dodaje jeszcze dwa zdjęcia z ilością produktu, przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że może go być trochę mniej, wcześniej nie wpadłam na pomysł, żeby sprawdzić w poprzek. Mieszkam za granicą, także ostrzegam, że wysyłka może trochę potrwać. Również oczekuje wysyłki do mnie- do Szwajcarii. Jako że nie mam żadnych przekupek i sądze, że ten wątek jest tylko jednorazową okazją do wymianki ze mną, ja wysyłam pierwsza. Mogę dosłać więcej fotek, bo tu nie chcą mi się dodac;/ Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2012-12-05 o 06:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienie Lolita Lempicka Fleur de Corail
A co szukasz na wymianę - kosmetyki, perfumy??
Ps. To nie jest wersja Fleur de Corail, tylko pomarańczowo-cynamonowo-waniliowa klasyczna "L" ![]() Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2012-12-04 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Asiula, nie woem, czego szukam,
Na naklejce nie jest napisane jaki to zapach, więc znalazłam w necie, po obrazku , że to to, ale jak się znasz, to pewnie wiesz lepiej, cokolwiek to jest chcę się tego pozbyć, za coś, co mi się spodoba ![]() FAKTYCZNIE, sprawdziłam teraz w necie, to co napisałaś i racja. Zwracam honor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzysz coś u mnie? Bardzo by mi na nich zależało!
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- raczej żółty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- W takim razie ja też jestem zainteresowana wymianą i piszę PW celem wymiany adresów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Możesz mi od razu napisać, jak zakończyć ten wątek ![]() zerknij jeszcze na . post, dodałam dwa zdjęcia i dokładnym ubytkiem, nie chcę mieć potem nieprzyjemności, że oszukałam czy coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wątek z tego, co wiem, zamknąć może tylko moderator, ale wystarczy jeśli napiszesz że jest nieaktualny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Nie był na pewno pełny.
Kupiłam je kiedys, bo flakon mi się spodobał. Przepraszam bardzo za wprowadzenie w błąd. nie wpadałam wcześniej na to by tak zrobić zdjęcie. dodam tylko że u góry, czubek jest węższy. dzieki za odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,moze Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy 26/30?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.