|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
WRZESIEŃ- Wymienię szybko ubrania, bieliznę, biżuterię... SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!:)
ZAPRASZAM!!!
![]() Witam Was serdecznie w moim nowym wątku ciuszkowym. Najchętniej wymieniam się za KOSMETYKI oraz nowe ubrania (z metkami). Za 1 Waszą rzecz jestem w stanie oddać kilka swoich. Raczej nie będę wybredna (chociaż jest kilka wyjątków) , chcę te rzeczy wymienić jak najszybciej. Ubrania nie są zniszczone, stare... o wszystkich ewentualnych wadach informuję. Z góry przepraszam za bardzo kiepską jakość zdjęć - są robione telefonem, na dzień dzisiejszy nie mam możliwości zrobienia innych.Na wizażu mam również swój wątek z wymianą kosmetyków- ZAJRZYJ, może znajdziesz coś dla siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post36766094 Tak dla formalności, kilka zasad wymiany: 1. Nie olewamy się wzajemnie – jeżeli o coś pytam, proszę – ODPISZ ![]() 2. Wysyłka zawsze listem poleconym, produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem (i tego również oczekuję od Was). 3. Szczerość (wiem wiem, jestem tu praktycznie nowa ale informuję dokładnie o zużyciu i stanie rzeczy które tu wystawiam i o to samo proszę). 4. Odpisujemy na zmianę – Ty u mnie, ja u Ciebie. rezerwacja - na czerwono wymienione - na szaro Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości/ pytania - PISZCIE Życzę sobie i Wam udanych wymianek![]() Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WRZESIEŃ- Wymienię szybko ubrania, bieliznę, biżuterię... SERDECZNIE ZAPRASZAM!
Bluzeczki:
1. Żółta bluzeczka, krótki rękawek, rozmiar S/M, stan bardzo dobry, dł. 51 cm- rozciagliwa. 2. Miodowa bluzeczka ze srebrnymi cekinami, rozmiar S (ale na M tez będzie dobra), stan bardzo dobry, dł. 57 cm 3. Błękitna bluzeczka, szerokie ramiączka, S/M, dł. 54 cm, stan bdb. 4. Śliczna bluzeczka, pudrowy róż, ściągana pod biustem, rozmiar S, dł. 60 cm, bardzo dziewczęca, nie wiem czy chcę oddawać ![]() 5. Jasno- różowa bluzeczka z delikatnymi bufkami, rozmiar S/M, dł. 53 cm, delikatne ślady użytkowania pod paszkami (zapewne od deo), śliczna ![]() 6. Żółta bluzeczka – tunika na ramiączka z napisem YES!, rozmiar S/M, dł. 61 cm, od spodu delikatnie zabrudzona czego nie widać z wierzchu, miałam ją tylko raz na sobie ![]() 7. Pomarańczowo-koralowo-różowa bluzeczka na ramiączka, ściągana u dołu, myślę że rozmiar M, fajna na lato ![]() 8. Śliczna różowa bluzeczka, bardzo dziewczęca, rozmiar S/M, prześwitujące plecy, dł. 51 cm, delikatne ślady użytkowania pod paszkami 9. Bluzeczka na ramiączka ze srebrnymi wzorkami, rozmiar S, dł. 49 cm, stan bdb. Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WRZESIEŃ- Wymienię szybko ubrania, bieliznę, biżuterię... SERDECZNIE ZAPRASZAM!
10. Różowo fioletowa, delikatnie prześwitująca bluzeczka na cienkich ramiączkach, rozmiar S, stan bdb (chociaż delikatnie puszcza niteczka na szwie u dołu, ale to nie jest duży problem), dł. 49 cm.
11. Żółto- szara bluzeczka na ramiączka, super tył, stan bdb ma tylko maleńką dziurkę, ciężko było uchwycić aparatem, rozmiar S/M, dł. 56-57 cm. 12. Niebieski bawełniany golfik, krótki rękaw, rozmiar S, dł. 48 cm jednak ładnie się dopasowuje, delikatnie odbarwiony pod paszkami od deo (próbowałam uchwycić na zdjęciu). 13. Błękitny ciepły golfik z krótkim rękawem, rozmiar S, dł. 51cm, od środka tego golfu, przy szyi baaaardzo delikatne ślady po pudrze, które mi się za 1 razem nie do końca sprały, trzeba użyć odplamiacza, jednak nie są one widoczne ![]() 14. Zielona (taka khaki) bluzka z długim rękawem, pięknie podkreśla biust, rozmiar S/M, stan bdb, dł. 54cm. |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
15. Fioletowa bluzka z długim rękawem, delikatne bufki, rozmiar S/M, stan bdb, dł. 59 cm.
16. Biało- czerwono- czarna bluzka we wzory, krótki rękaw, wiązanie na szyi, rozmiar to wg mnie S, dł 53 cm, stan idealny. 17. Granatowo- szara bluzka, długi rękaw, ściągana u dołu, rozmiar S/M, dł 60cm, rozciągliwa, stan idealny. 18. Granatowo- biała tunika, wiązanie na kokardkę, wg mnie to rozmiar M, dł. 69 cm, stan dobry. 19. Szary golfik, długi rękaw, delikatne bufki, marszczenie podkreśla biust, rozmiar S/M, rozciągliwy, dł. 55 cm, stan bdb (zaczyna puszczać niteczka pod pachą, trzeba złapać )20. Biała bluzka, ściągana, obcisła, zapinana na suwak, wg mnie to rozmiar S, niestety ze względu na to że długo leżała w szafie to nie jest już taka czysta biel, trzeba ją porządnie wyprać i ewentualnie wybielić, posiada również ślady pod paszkami ale jest naprawdę śliczna i komuś może się jeszcze przydać, dlatego ją tu wstawiam długość to 49 cm.21. Czarne bawełniane bolerko, wiązane, rozmiar S/M, stan bdb. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
22. Żółta lejąca bluzeczka, ślicznie podkreśla biust, rozmiar to wg mnie M, dł. około 60 cm, posiada maleńką niewidoczną dziurkę, dlatego stan oceniam jako dobry
![]() 23. Czerwony sweterek, rozmiar S/M (chociaż na metce L-Xl), dł. 58cm, stan bdb. Spódniczki / sukienki: 24. Biała krótka spódniczka Atmosphere, stan db, dł. 33cm, w pasie gumka (bez rozciągania 34 cm). 25. Jeansowa spódniczka bombka, rozmiar M, super, stan idealny (miałam ją raz na sobie), oddam tylko za coś co mi się baaaardzo spodoba , dł. 41cm, w pasie 37cm*2, najszersze miejsce 44 cm*2![]() 26. Jeansowa spódniczka delikatnie rozkloszowana, stan bdb, dł. 52cm, w pasie 36*2, najszersze miejsce 43,5 *2
Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:27 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
27. Krótka brązowa spódniczka, śliczna, stan bdb, dł. 45cm, w pasie 34cm*2.
28. Żółta spódniczka, stan bdb, dł. 52 cm, w pasie 37cm*2 ![]() 29. Brązowa spódniczka, falbanki i kokardki, dł. 57cm, w pasie 34cm *2, jeżeli będziecie zainteresowane to będę musiała ją uprać bo nie wiem, czy ma plamki czy to od leżenia stan ogólnie jest bdb. 30. Śliczna czerwona sukienka, asymetryczna (tył jest troszkę dłuższy, cienkie ramiączka, 50% len, 50% bawełna, stan bdb!, dł. to około 102 cm, szerokość w biuście 37( ale ma z tyłu gumeczkę dzięki czemu się dopasowuje), talia 41-42 cm. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
31. Sukienka- tunika bez ramiączek, czarna w delikatne pionowe paseczki, baaardzo fajna niestety nie mój rozmiar, długość to 69cm (od biustu), w biuście 36cm *2, w talii 28cm * 2 + paseczek, stan idealny
![]() 32. Jeansowa spódniczka rozkloszowana krótka, dł. 38cm *2, w pasie 32,5 cm*2, stan bdb. 33. Jeansowa jasna spódniczka zapinana na guziki, stan bdb, dł. 42 cm, w pasie 34cm *2. |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
34. Nowiutkie jeansy, jeszcze z metką, ze sklepu z ciuszkami młodzieżowymi, trochę wyższy stan, dł. to ok. 104 cm, w pasie 36cm*2, oddam za coś fajnego
![]() 35. Super jeansowe rybaczki, fajne aplikacje przy kieszeniach, niestety są na mnie za duże stan bdb, dł. 84cm, w pasie 38cm*2![]() 36. Jasne jeansowe rybaczki, stan bdb, dł. 77cm, w pasie 35cm*2. 37. Białe rybaczki z wywijanymi nogawkami, kieszonki z tyłu, dł. 82cm, w pasie 36cm *2
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
38. Szare materiałowe rybaczki, mam do nich pasek, wywijane nogawki, stan idealny, dł. 75 cm, w pasie 37cm*2.
39. Jasne jeansy, proste nogawki, stan bdb, dł. 102 cm, w pasie 38cm*2 (będę musiała uprać przed wysyłką) ![]() 40. Ciemne rurki, stan bdb (niestety były na mnie za długie więc musiałam je podwijać i z tego powodu zostały na nich ślady wywinięcia (jak na zdjęciu), dł. 105cm, w pasie 36cm*2. ![]() Inne: 41. Beżowy płaszczyk, zapinany na suwak, oddam łatwo za coś co mi się przyda, trzeba go porządnie wyprać bo długo wisiał w szafie, na plecach ładny haft rozmiar S/M.42. Biała czapka z daszkiem, super na lato, od spodu lekko pobrudzona od pudru. Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:26 |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Bielizna:
Biustonosze które mam do oddania są używane, jednak wg mnie są w stanie bardzo dobrym. Trochę zmienił mi się rozmiar dlatego muszę je wymienić Wszystkie są w rozmiarze 75A-70B (wg mnie to bardziej 70B, jednak ta numeracja jest troszkę zaniżona)- push-up’y (z wyjątkiem białego oczywiście)
Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:26 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Biżuteria:
UWAGA!!! biżuterię oddam tylko i wyłącznie w całym zestawie (wszystko to co jest na zdjęciach, jednej osobie, w jednej paczce) leży ona u mnie już dość długo i chcę ją jak najszybciej wymienić na coś co mi się przyda. Niektóre kolczyki nie mają śladów użytkowania jednak większość trochę „pozachodziła” leżąc w szafce, ktoś sobie będzie musiał to delikatnie doczyścić (bo to nie srebro). To wszystko co mam z biżuterii znajdziecie na zdjęciach poniżej
Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-09-26 o 17:26 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyki:
ZAPRASZAM DO WĄTKU KOSMETYCZNEGO ----> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post36766094 ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za beżowy płaszczyk? Jakie ma wymiary?
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za 40?
Pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#21 |
|
❤ bee happy ❤
|
podobają mi się rurki :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1348672346
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1348672652 ale interesuje mnie szerokość w biodrach ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- kurcze będą za szerokie ;/
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
coś za biustonosze- szary i czarny pierwszy?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się spodnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1348672346
lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1348672652 tylko musiałabym poznać jak coś wymi8ary: szer. w pasie, w udzie, dł. nogawki od wewnątrz i szer. nogawki na dole |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
na pewno nie oddam pasiaka za dwa używane staniki
pozdrawiam
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

, chcę te rzeczy wymienić jak najszybciej. Ubrania nie są zniszczone, stare... o wszystkich ewentualnych wadach informuję. Z góry przepraszam za bardzo kiepską jakość zdjęć - są robione telefonem, na dzień dzisiejszy nie mam możliwości zrobienia innych.

stan bdb, dł. 84cm, w pasie 38cm*2