|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Lipcowy wszystkowątek :) bluzki, spodnie, spódnice. XS, S, M NIEAKTUALNE! Można zamknąć.
WITAM W MOIM WĄTKU WYMIANKOWYM! Jako że mam mnóstwo rzeczy, w których nie chodzę i przedmiotów, które są mi niepotrzebne postanowiłam spróbować swoich sił w wymiankach z wami ![]() Na początek krótki regulamin: 1. Ja piszę u ciebie, ty piszesz u mnie 2. Jeśli nic u mnie nie znajdziesz, proszę napisz to. 3. Jeśli coś ci się spodoba, podaj pełną nazwę, lub linka 4. Jeśli w czasie dogadywania się co do wymiany jednak zrezygnujesz, proszę, poinformuj mnie o tym. 5. Osoby z mniejsza ilością przekupek lub z negatywem wysyłają pierwsze. 6. Jeśli mam mniej przekupek od ciebie, zgadzam się wysłać pierwsza. 7. Na PW proszę wysyłać swoje dane oraz przypomnieć którą rzecz chcesz ode mnie. Dodatkowe Info: Jeśli masz pytanie - pytaj! Chętnie odpowiem Na specjalne życzenie mogę zrobić zdjęcia szczegółów np. pomiarów, ciuchów na sobie itp. Każdą rzecz przed wysłaniem piorę i prasuję Posiadam sporo rzeczy poza wątkiem. Jeśli czegoś nie znajdziesz w wątku - pytaj, może znajdzie się coś w mojej szafie ![]() Co jakiś czas dokładka. Rzeczy na szaro - wymienione Rzeczy na czerwono - w trakcie wymiany Rzeczy na fioletowo - dokładka UWAGA! Poza wątkiem posiadam: - czarne, materiałowe legginsy - różnokolorowe rajstopy - czarne zakolanówki - różnej wielkości i długości kolczyki - bloker ZIAJA - krem z filtrem UV ZIAJA ZAPRASZAM! ![]() Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-09-19 o 21:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowy wszystkowątek :) bluzki, spodnie, spódnice. XS, S, M
1. Szary sweterek AGGI, stan bdb, nigdy nie założony, rozmiar S/M (rękawy sięgają ok 10 cm przed dłoń)
2. Bluzeczka Principles Petite, stan bdb, założona raz, rozmiar S/M (na S może być trochę za szeroka) 3. Krótka tunika Atmosphere, stan bdb, nigdy nie założona, rozmiar S (jest miejsce na pasek w talii) 4. Jasnobrązowa spódnica (kolor na zdjęciu trochę przekłamany), bez metki, stan bdb, założona dwa razy, rozmiar S/M (ja mam S i jest troszkę za szeroka, ale widać na zdjęciu jak się prezentuje). Bardzo wygodna, fajny, lekki materiał. 5. Spodnie rybaczki Blinddate, stan bdb, nigdy nie założone, rozmiar XS, na zdjęciu widać, że mają pasek. Nie są tak jasne jak na zdjęciu. 6. Szare spodnie za kolano, bez metki, nigdy nie założone, rozmiar M 7. Bluzeczka MKOne, założona kilka razy, rozmiar XS/S. Ja mam S i bardzo mocno przylega do ciała. 8. Top, siateczka H&M, nigdy nie założony, rozmiar S 9. Sweterek z bolerkiem (jest przyszyte), rozmiar S, stan bdb Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:22 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
1. Czarna sukienka w kropki bez metki, XS/S, asymetryczny dół. Elastyczna, regulowane ramiączka, ładnie się układa. Miałam ją na sobie 3 razy, jej stan oceniam na idealny.
2. Fioletowa sukienka bez metki, rozmiar S. Zwiewna, lekka, piękny kolor, delikatny materiał. Regulowane ramiączka. Miałam ją na sobie 2 razy, stan idealny. 3. Miętowy sweterek, rozmiar S, stan bdb 4. Czerwony golf S/M 5. Sweterek-tunika, lekko rozkloszowany na dole i na rękawach. S/M 6. Szary sweterek S/M Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-22 o 14:46 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
1. Spódnica bez metki, rozmiar S/M, lekka i wygodna, nigdy nie założona. Stan idealny.
2. Szara sukienka Jacqueline De Young collection. Według mnie to rozmiar M/L, na mnie jest o wiele za szeroka, dlatego na zdjęciach przytrzymywałam ją z tyłu. Stan idealny, założona raz do zdjęć. 3. Szara tuniko-sukienka bez metki. Rozmiar XS/S, stan bdb, założona kilka razy. Trochę się kulkuje na dole, ale nie widać tego zbytnio na szarym materiale. 4. Czarne bolerko bez metki. Rozmiar 38, ale pasuje również na mniejsze. Założone kilka razy, stan bdb. 5. Niebieskie bolerko bez metki, rozmiar S/M, założone kilka razy, stan idealny. Bardzo lekkie i wygodne. Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:18 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
1. Spodnie jeansowe CTM Moda, rozmiar na metce 36, ale jest zdecydowanie zawyżony. Ja noszę 34 i nie mieszczę się w biodrach. Stan idealny. Lekki, elastyczny materiał, prawie się ich nie czuje
![]() 2. Białe materiałowe spodnie, rozmiar 36. Lekki i elastyczny materiał, bardzo dobre na lato. Nie prześwitują, stan idealny. 3. Spodnie materiałowe, rozmiar na metce 42. Jak widać, na mnie o wiele za długie. Stan idealny. 4. Fioletowe rurki REAIS JEANS, rozmiar na metce XL. Mają świetny kolor, miałam je na sobie kilka razy. Ich stan oceniam na idealny. Wymiary: - szerokość w pasie: 78-80 (rozciągają się) - biodra: 86 - nogawka na dole: 30 - długość wew: 82 5. Czerwone rurki ANULE Jeans, rozmiar na matce 27. Bardzo wyszczuplają nogi, są wygodne i elastyczne. Założone kilka razy, stan idealny. Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:18 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
1. Spódnica w kratę Espirit, rozmiar XS, stan idealny
2.. Sukienka do kolan w kwiatki, rozmiar S, stan bdb 3. Spodenki do kolan, Seyoo, rozmiar S (tak pisze na metce, ale myślę, że M też wejdzie ), stan bdb4. Skórzane spodnie FISHBONE, rozmiar M, stan bdb 5. Czarna koszula zapinana na guziki, rozmiar S, stan bdb 6. Golf w paski, rozmiar XS/S, stan bdb Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:22 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
1. Pulowerek, bezrękawnik damski Miss H EXPRESS, rozmiar M, nigdy nie założony, stan bdb
2. Top z siateczką Koola anna, rozmiar M, raz założony, stan bdb 3. Tunika z kapturem SISMA JEANS, rozmiar M, założona kilka razy, stan bdb 4. Spodnie rybaczki, kolor trochę przekłamany, na prawdę są czekoladowe, F&K, rozmiar S, założone kilka razy, stan bdb 5. Top miętowy (kolor na zdjęciu zbyt jasny) LOUISE FD, rozmiar M, założony kilka razy, stan bdb 6. Bluzka z brokatem, idealna np. na sylwestra Tendance, rozmiar S, założona raz, stan bdb 7. Szorty jeansowe, granatowe (kolor na zdjęciu trochę przekłamany), wysoki stan, BRAM'S Paris, rozmiar S/M, stan bdb, kilka razy założone 8. Czarny pulowerek, bezrękawnik ADRIANNA collection, rozmiar M, stan bdb, nigdy nie założony 9. Spódnica ciemnobrązowa (kolor na zdjęciu za jasny), bez metki, rozmiar S/M, stan bdb, założona dwa razy. Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-22 o 22:18 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
1. Czarna siateczka Comma, rozmiar S, stan bdb, nigdy nie założona
2. Czarne body z długim rękawem Betty Blue, na metce M/L, nigdy nie założone, stan bdb 3. T-shirt w paski, G&C, rozmiar M (ale S też spokojnie wejdzie), założony kilka razy, stan bdb, bardzo wygodny i przyjemny materiał. 4. Top + bolerko (są połączone) BEFIRE, rozmiar M, stan bdb, założony kilka razy 5. Bluzeczka MIAONI, kolor piaskowy (na zdjęciu zbyt jasny), stan bdb, rozmiar M, asymetryczny dekolt, założona kilka razy 6. Biała bluzeczka bez metki, rozmiar XS, stan bdb, założona kilka razy 7. T-shirt sportowy Sabra Sport, rozmiar S, założony kilka razy, stan dobry (trochę rozciągnięty przez ćwiczenia) 8. Topik czarny z brokatowymi napisami FLY, rozmiar S, stan bdb, założony dwa razy 9. Topik czerwony, wiązany na szyi H&M, rozmiar S, stan idealny, miałam go na sobie jakieś 3 razy 10. Top w paski, wiązany na szyi H&M, rozmiar S, stan bdb, założony kilka razy. (Poza wątkiem mam długie rękawiczki w paski, bez palców, które nosiłam do niego w komplecie) Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-07-09 o 22:37 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
1. Top w wężowy wzorek Bay Trading Company, rozmiar S, stan idealny, założony kilka razy
2. Top z brokatowym napisem, bez metki, kupiony w Metro, rozmiar S/M, stan idealny, raz go miałam na sobie 3. T-shirt, jasny błękit (na zdjęciu wyszedł bardzo jasny), ma brokatowe i białe napisy, bez metki, rozmiar XS/S, stan idealny, kilka razy założony 4. Top czarny ANGIE, rozmiar S, stan bdb, kilka razy założony 5. Top, siateczka Cracker, rozmiar M, nigdy nie założony, stan bdb 6. Topik wiązany na szyi, nie posiada metki, rozmiar XS/S, stan bdb, założony 2 razy 7. T-shirt żółty (na zdjęciu bardzo jasny, w rzeczywistości trochę ciemniejszy), BUTIK, rozmiar M (S spokojnie się zmieści), stan bdb, założony kilka razy 8. T-shirt czarny, leciutki materiał, Morgan De Toi, rozmiar S/M, stan bdb, założony kilka razy 9. T-shirt RESERVED, rozmiar S, stan bdb, założony kilka razy 10. Top czerwony BWJ Collection, rozmiar S, stan idealny, nigdy nie założony Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-07-09 o 21:23 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
1. Bluzeczka z wycięciami na plecach (jak na zdjęciu) H&M, rozmiar S, założona kilka razy. Stan bdb (z przodu malutka plamka, prawie niewidoczna)
2. Sukienka w białe grochy, bez metki, kupiona na wakacjach. Rozmiar S, założona raz, stan idealny 3. Sukienka RESERVED, rozmiar S, NIGDY NIE ZAŁOŻONA. Kupiłam ją rok temu, jednak leżała w szafie cały czas. Stan idealny 4. Spódniczka HOUSE, rozmiar XS, założona kilka razy, stan idealny, bardzo wygodna. 5. Spódniczka w kratkę z paskiem, rozmiar XS/S, kupiona w METRO, bez metki. Stan idealny. 6. Spódniczka ORSAY, rozmiar S, założona 3 razy, stan idealny. 7. Spódniczka jeansowa NEW LOOK, rozmiar S, założona kilka razy, stan idealny. 8. Golf w paski SWEET MEMORY, rozmiar S/M, stan idealny Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:22 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
1. Mini w kratkę, bez metki, w sklepie pisało, że to L, ale jak dla mnie, to S... sama mam taki rozmiar i ją nosiłam. Bardzo wygodna i elastyczna, stan bdb. Mam do niej również pasek.
2. T-shirt CLOCKHOUSE C&A, rozmiar S/M, założony kilka razy, stan bdb 3. T-shirt RESERVED, rozmiar S, założony kilka razy, stan bdb, bardzo wygodny 4. Koszula w kratę NEW LOOK, rozmiar S, założona dwa razy, stan idealny. 5. Koszula w paski (takie jak na zdjęciu obok niej) CHEROKEE, rozmiar S, stan bdb, założona kilka razy 6. Czarna tunika z ozdobnym naszyjnikiem (jest przyszyty) bez metki, rozmiar S. Założona kilka razy, stan bdb. Uszyta z miękkiego i wygodnego materiału. 7. T-shirt H&M, rozmiar S, praktycznie nowy, założony zaledwie dwa razy. Stan idealny. Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-14 o 22:18 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
1. Elegancka koszula w paseczki PAPAYA, rozmiar S. Nigdy nie założona, stan idealny. Wiązana z tyłu (pasek jest przyszyty).
2. Top w kwiatki MK, rozmiar S. Idealny na lato, założony raz, stan idealny. 3. Koszula w kratkę BROOKER, rozmiar S, stan bdb, założona kilka razy. 4. T-shirt z aplikacją Gaga Jeans, kupiony w METRO, rozmiar S. Bardzo wygodny, stan idealny, założony kilka razy. 5. Biały sweterek H&M, rozmiar M. Założony raz, stan idealny. 6. T-shirt AMISU, rozmiar S, nigdy nie założony, stan idealny. 7. Bluzeczka z krótkim rękawkiem PAPAYA, rozmiar na metce 12, ale to zdecydowanie zawyżony rozmiar. Założona kilka razy, stan bdb. Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-08-13 o 22:12 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
nic niestety
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
Sweterek do zapinania na haczyki (można je w jakiś sposób usunąć?) Róż do policzków MissSporty ale chciałabym jeszcze zobaczyć zdjęcie w jeansowych szortach |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
spódniczkę mam w negojacji, znajdziesz coś u mnie za: 6. Róż do policzków MissSporty, używany dwa razy
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
narazie nic, ale jakbyś coś dokładała daj znać
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Czyli sweterek i róż za tuniczkę ?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, że nie masz żadnych spodni-rurek na wymianę, nadal nic, ale podtrzymuję wcześniejszą wypowiedź
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.. Miałam problem się zdecydować, ale doszłam do wniosku, że za sweterek chciałabym:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1342013991 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1341678036, co Ty na to?
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
niestety, ale nic
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

: