|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa kolorówka The Body Shop, Max Factor, L'oreal sierpieñ
NIEAKTUALNE
Witam Zale¿y mi na ekspresowej wymianie poni¿szych rzeczy. S± to kosmetyki zasilaj±ce moje zapasy, a jako ¿e ostatnio u¿ywam co raz mniej kolorówki, chêtnie wymieniê je na bardziej przydatne mi rzeczy. W celu wyrównania wymiany - mo¿na dobieraæ nadal aktualne kosmetyki ze starego w±tku : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=617482 lub postaram siê poszukaæ czego¶ poza - za rzeczy najbardziej dla mnie pilne ![]() Wa¿ne - wymieniê je tylko na konkretne rzeczy z listy poni¿ej: --------------------------------------- próbki kosmetyków nuxe do cia³a, aa eco, eris body art, pat&rub - wszelakie ![]() Nuxe - kosmetyki do pielêgnacji cia³a (balsamy, peelingi, oliwki) Vichy dercos - Szampon przeciw³upie¿owy AA eco - do pielêgnacji cia³a Bingo spa - ró¿ne produkty, chêtnie mniejsze ilo¶ci na testy Lush - kule i inne cuda do k±pieli Organique seria blossom - mas³o, peeling organix krem na dzieñ pat&rub - eko ampu³ka korektory pod oczy - najchêtniej mac balsam po opalaniu garnier- tylko nowy Bielenda - Bio-plantacja, Koralowy peeling do cia³a Kerastase Biotic - BioRecharge - szampon do w³osów mieszanych inne produkty Kerastase - g³ównie szampony, nawet odlewki Shiseido tsubaki - szampon/od¿ywka Szampony i od¿ywki yes to carrots i yes to tomatoes Maszynki do golenia Lakiery do paznokci ESSIE generalnie interesuje mnie pielêgnacja z bardzo dobrymi opiniami na kwc - chêtnie wypróbujê ![]() Zapachy (chêtnie odlewki, lub mniejsze ilo¶ci tak max do 10-15 ml): d'armani Idole edt Guerlain Idylle edt/edp drobne AGD/kuchnia - tylko nowe! - zaparzacz do herbaty - silikonowe formy do muffinków - formy do pieczenia - ca³a masa innych przyrz±dów przydatnych w kuchni - do dekoracji, fantazyjnego wycinania owoców, wyciskania etc. Ubrania: czarne rurki (jeansowe lub materia³owe w rozmiarze 40, nie biodrówki balerinki/czó³enka/ sanda³y w rozmiarze 40/41 cienkie paski na taliê na gumie ----------------------------------- Lista jest obszerna, tak¿e bardzo proszê o zg³aszanie siê w w±tku z informacj±, co Was interesuje i co posiadacie z mojej listy
Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2012-08-31 o 22:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa kolorówka The Body Shop, Max Factor, L'oreal sierpieñ
Wszystkie kosmetyki s± nowe
![]() THE BODY SHOP: Mase³ka do ust: czekolada grejpfrut mas³o shea imbir wanilia z przyprawami Balsamy do ust w sztyfcie: cocoa vitamin E B³yszczyki do ust: Hi-shine lip treatment, odcienie: (14 ml) 10 perfectly pink 16 coral spice london college of fashion limited edition 01 pink cream 02 mauve dream Liquid lip color 01 natural (8ml) Lily cole hi-shine (6 ml) 02 go wild 04 go pink Cienie do powiek: Shimmer cubes 23 - fiolety Mono eye-shadow, odcienie: 26, 40, 41 Baked eye colour - wypiekane cienie do powiek: 01, 06, 08 Nature's mineral - Sypki, mineralny cieñ do powiek 08 vivid amethyst Pozosta³e: Kredka do oczu eye definer, 14: amethyst (fiolet) Korektory do twarzy w sztyfcie: flawless skin protecting concealer odcienie 02 i 03 Nature's mineral - Sypki, mineralny ró¿ do policzków w odcieniu 01 pink quartz L'oreal blush - Ró¿ do policzkówtrue match, odcieñ 150 candy cane pink L'oreal - Super liner black vinyl - czarny eyeliner Kobo - Baza do cieni do powiek Maybelline Pomadki w p³ynie watershine w odcieniach 510 magic pearl 504 magic moon Essence Gel eyeliner 02 london baby (fiolet) 03 berlin rocks (br±z) Essence - Pêdzelek do linera Smackers Coca cola vanilla Max Factor - Czarny tusz do rzês 2000 calorie dramatic look Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2012-08-20 o 15:10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Co¶ za mase³ka TBS czekolada i mas³o shea? Ewentualnie jedno z nich?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Max Factor - Czarny tusz do rzês 2000 calorie dramatic look
Cos u mnie ? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
co¶ u mnie za czekoladowe albo orzechowe mase³ko TBS, mase³ko w sztyfcie i ró¿ loreal?
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
co¶ za:
Mase³ka do ust: czekolada, grejpfrut, wanilia z przyprawami b³yszczyk: 10 perfectly pink widzia³am na ksi±¿kowym, ¿e mo¿na Ciê kusiæ fantastyk±. poza w±tkiem mam 4 ksi±¿ki Pratchetta (Potworny regiment, Stra¿! Stra¿!, Ruchome obrazki, Strata - po angielsku) i Ob³êdni rycerze - humorestki fantastyczne - Allen, Pratchett, Twain i inni Inne Pie¶ni - Dukaja |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ za mase³ka do ust - grejpfrutowe i wanilia albo czekolada?
mam w w±tku ¿el pod prysznic z lusha happy hippy, a poza maski bingo spa 2 - mogê odlaæ na testy
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za które¶ mase³ko / balsam do ust TBS?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 403
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!Podobaja mi sie u ciebie dwa mase³ka:
Czekolada Wanilia z przyprawami Czy szukasz czego¶ poza list±???Mam wiele kosmetyków i chetnie poszperam za mase³ka. Moge Ci zaproponowac np.nowe mas³o kwiat lotosu Avonu ( ma w miare dobre recenzje na KWC) , balsam niszowy Ombre Rose nowy 50ml, a moze skusi Cie ma³y flakonik Halle Berry Halle 15ml z ubytkiem testowych 2ml
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przejrza³am dok³adnie w±tki i niestety nic nie znalaz³am
Gargantuiczna - ju¿ nie szukam ksi±¿ek, dziêkujê za propozycjê! Aalicia24 - ¿ele Lusha mnie nie powalaj±, a same odlewki to za ma³o - w w±tku niestety nic nie znalaz³am rypka85 - raczej nie szukam niczego poza list±, mogê siê skusiæ jedynie jakimi¶ fajnymi peelingami, ew. roz¶wietlaczami
|
|
|
|
|
#15 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nie mam nic z Twojej wishlisty, ale mo¿e co¶ znajdziesz? U Ciebie podoba mi siê wiele rzeczy:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za bs cubes cienie i tusz mf
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 188
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc s³oniku, kiedys juz sie wymienilysmy. Ale tym razem widze nie maam na co liczyc bo watek zamykasz 7 wrzesnia a ja szukam osob do wymiany na grudzien, wtedy wracam do kraju...
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
S³oniku, podoba mi siê u Ciebie mnóstwo rzeczy
Szczególnie balsamy do ust TBS oraz cienie Mo¿e zainteresuje Ciê co¶ u mnie w w±tku ?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz co¶ za mase³ko TBS i tusz 2000callorie? poza w±tkiem mam zestaw kuchenny: http://www.projektoskop.pl/a-3189-id...kolajkowy.html
ten fioletowy- fioletowa i 2 silikonowa foremka, silikonowa lopatka, reszte widac. gumowe paski na taliê czarne, co¶ w tym stylu http://www.lapcik.pl/foto/paski/blue...MG_7247.jpgale nie wiem czy takich szukasz
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na w³osy, Placenta, p³yn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2012-08-27 o 19:20 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

pozdrawiam
Mo¿e zainteresuje Ciê co¶ u mnie w w±tku ?