| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-09-01, 18:31 | #1 | 
| BAN stały | kilka kosmetyków oddam wdobre ręce wymienię wszystko na raz to co mi zostało czyli, 1. tusz do rzęs Loreal Architect 4 D, kolor czarny użyty ok 10 razy 2. odżywkę do paznokci Joko z olejkiem arganowym, użyta raz dokładeczka 3. szampon Apis z minerałami zmorze martwego z jedwabiem +masłem shea , użyty raz 4. szampon Nivea baby nadający połysk, ok 70% zawartości 5. szampon Radical farmona, nowy wszystko leci do Cytryna007 Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2012-09-02 o 17:34 | 
|     |   | 
|  2012-09-01, 18:45 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: szybko  naraz kilka kosmetyków wrzesien

coś u mnie ?    
				__________________ Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... | 
|     |   | 
|  2012-09-01, 18:59 | #3 | 
| Zadomowienie | 

cos u mnie?

__________________ ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 | 
|     |   | 
|  2012-09-01, 20:21 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Wielkopolska 
				Przekupka: 175 pkt  / 100% pozyt. | 

coś u mnie? ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Chodzi ci o Tajemnice podświadomości odnalezione w Biblii? Jestem na tak  ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- W zasadzie to interesują mnie dwie rzeczy  lejek łopianowy oraz perfumki Nie wiem czy oddałabyś tylko te dwie rzeczy? Jesli tak to mogę dać książkę i płyn różany. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Szukam przede wszystkim minerałów oraz produktów do włosów(maski,odżywki,olej ki,np.Alterra albo hinduskie)   
				__________________ BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... | 
|     |   | 
|  2012-09-01, 21:49 | #5 | 
| Zadomowienie | 

widzę że juz nieaktualne    
				__________________ Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... | 
|     |   | 
|  2012-09-02, 17:10 | #8 | 
| Zadomowienie | 

biore wszystko    ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ok   zapraszam na PW   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.