![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pachnaco i kolorowo wymienie czerwcowo
Wysprzatany, mozna zamykac
![]() Na początku parę słów wyjaśnienia: Mieszkam za granicą, zapraszam do wymiany osoby, którym niestraszne jest nadanie przesyłki poleconej zagranicznej. Czy list, czy paczka, ekonomiczna bądź priorytet - uzgodnimy juz w PW, ale niech będzie zawsze polecona i dobrze zabezpieczona. Wish lista: Flakony - Zawsze! Pełne, używane, puste, których jeszcze w swojej kolekcji nie posiadam ![]() Tu lista poszukiwanych flach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=388165 Na czerwono będę dopisywała nowości/dokladki, na zielono rezerwacje, wymienione wyszarzam. Wymienię: ZAPACHY Flakony: Nikos - Sculpture Delicate Fleur EDT 30ml - zostalo ok. 10-12ml (bez kartonika) - rez. Protka Nuty: glowy: bambus, mandarynka, gruszka; serca: tulipan, konwalia; bazy: sandalowiec, fasola tonka, pizmo. + probki: Gres - Cabotine Gres - Cabotine Moonflower Gres – Caline Gres - Mythos Hommage a Greta Garbo M.Matsushima - Art - Yves Rocher Kremowy Zel pod prysznic z Bio Malwa nowy rez. Protka Zapraszam ![]() Wymienione: - Lakier essence z limitowanej edycji Legends of the - Sky 03 I Am a Viator -uzywany Lencia00 - Lakier essence z limitowanej edycji Rebels - 01 Mauve Like a Rockstar - uzywany - Mini lakier Yves Rocher - 01 Transparent - uzywany Lencia00 - Lakier essence z limitowanej edycji Circus Circus - kolor 02 Don't Feed The Tiger - uzywany (lakieru podkladowego zostalo ok. 3/4 poj. Kropeczek troche mniej) - Lakier Barbara Daly bd - kolor Zest - uzywany - Essence Studio Nails - Ultra Strong Nail Hardner - kilkakrotnie uzywany, butelka jest nieprzejrzysta, nie widac ile zostalo w srodku - szacuje na ok. 3/4 poj. - Lencia00 - Essence paletka cieni z limitowanej edycji Vampire's Love - 01 Love at First Bite - uzywana (paletka bez pacynki) - Essence - eyeliner i cienie w sztyfcie (2w1) z limitowanej serii Legends of the Sky - kolor 03 I am a Viator - raz uzywane Lencia00 Kenzo - L'Eau par Kenzo pour Femme - cattt Annayake - Undo Pour Homme (bez kartonika, 2ml) - testowana, zostalo ok. 1,2ml - aileenn C.Klein - Beauty (z kartonikiem, 1,2ml) Thealee J.Sander - Style (z kartonikiem, 1,2ml) Thealee Dior - J'adore L'absolu (z kartonikiem, 1ml) - raz psiknieta Thealee Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2013-01-02 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnaco i kolorowo wymienie czerwcowo
DOKLADKA KOLEJNA
- Yves Rocher - Active Sensitive krem pod oczy przeciwzmarszczkowy z wit. E 15ml (w kartoniku, nowy) rez. Protka Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2013-01-02 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Lakier Essence z limitowanej edycji Soul Sista - kolor 05 Mojito Green - uzywany 1 malowanie - Lakier essence z limitowanej edycji Crazy Good Times - kolor 05 Candyction - uzywany, 1 malowanie - Lakier p2 Color Victim - kolor 790 Summer to go! - uzywany, 1 malowanie ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- niestety z perfum nic nie mam ;/
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No niech ktos to wezmie ode mnie
![]() oddam chetnie za puste flakoniki po perfumach ![]() albo za jakies koncoweczki perfum.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj dokladka
![]() Carla Fracci - Giselle EDP 50ml zostalo ok. 18-20ml (bez kartonika) Cerruti - Image Woman EDT 50ml zostalo ok. 30ml (z kartonem) Pudelko z sitkiem na puder sypki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mala dokladka
![]() - Farba Garnier Color Intense - 3.0 Ciemny Braz nowa - Yves Rocher Kremowy Zel pod prysznic z Bio Malwa nowy - Maybelline Jade Podklad EverFresh make up kolor Beige Eclat Cameo (pare razy uzywany, szacuje ze zostalo min. pol zawartosci) - Lakier essence z limitowanej edycji Legends of the - Sky 03 I Am a Viator -uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Soul Sista - 02 James's Favorite Brown - uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Rebels - 01 Mauve Like a Rockstar - uzywany - Mini lakier Yves Rocher - 01 Transparent - uzywany Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szukam raczej innych perfum, sama nawet nie wiem jakich... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
źle się wyrazilam. :p akurat nie tych perfum szukam. i trochę boję się ceny przesyłki za granicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
szukam perfum słodkich albo kwiatowych, napisz może co tam masz ciekawego a ja coś wybiorę
![]() jak mi się cos spodoba, to przesyłkę jakoś przeboleję ;p ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- dziękuje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Strasznie dużo mi się u Ciebie podoba, kocham limitki Essence
![]() ![]() - Essence - eyeliner i cienie w sztyfcie (2w1) z limitowanej serii Legends of the Sky - kolor 03 I am a Viator - raz uzywane - Lakier essence z limitowanej edycji Crazy Good Times - kolor 05 Candyction - uzywany - Lakier Essence z limitowanej edycji Soul Sista - kolor 05 Mojito Green - uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Legends of the - Sky 03 I Am a Viator -uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Soul Sista - 02 James's Favorite Brown - uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Rebels - 01 Mauve Like a Rockstar - uzywany - Essence paletka cieni z limitowanej edycji Vampire's Love - 01 Love at First Bite - uzywana (paletka bez pacynki) - Yves Rocher Kremowy Zel pod prysznic z Bio Malwa nowy
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Z pachnących rzeczy mam perfumy avonowe Spotlight, użyte kilka razy, dostałam w prezencie, nie mój zapach zupełnie. I jeszcze jakieś, ale nie pamiętam, a do końca sierpnia jestem na wyjeździe. Do tego mgiełkę do ciała z serii Naturals Słodka Śliwka i Wanilia - jest przecudowna, uwielbiam ją, nie czuć w ogóle alkoholu, a samą słodycz. Mam jej 4 sztuki (zapasy zrobiłam
![]() ![]() Z Ziai mam oliwkowy krem lekka formuła w dużym opakowaniu (200 ml), dla mnie jest za lekki i szukam do niego jakiegoś zastosowania, może byłabyś chętna ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Będziemy w kontakcie w takim wypadku ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Moja droga jak sie cieszę na mysl ze masz DV 30ml to od nowosci czy wstepna pojemnosc byla 50 lub wiecej ml? Moja Si Lolitka to Eau de Parfum. Moge zrobic zdjecie jak sobie zazyczysz
![]() ![]() Co Ty na to? ps. Odpisz u mnie 2PS. Zurzycie na zdjeciu moze wydawac sie wieksze ale jesli znasz ten flakon to bedziesz wiedziala ze na dole jest on bardziej pękaty najwęższy na gorze ![]() Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2012-08-27 o 15:57 Powód: dodanie zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja przylazlam po So elixir Purple
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za So Elixir ?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś za - Yves Rocher - Perfumetka So Elixir Purple 15ml (z kartonikiem, raz psiknieta)
?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Yves Rocher - Perfumetka So Elixir Purple 15ml (z kartonikiem, raz psiknieta) i żel Bio Malwa
cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wiedzialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Lakier essence z limitowanej edycji Circus Circus - kolor 02 Don't Feed The Tiger - uzywany (lakieru podkladowego zostalo ok. 3/4 poj. Kropeczek troche mniej) - Essence Studio Nails - Ultra Strong Nail Hardner - kilkakrotnie uzywany, butelka jest nieprzejrzysta, nie widac ile zostalo w srodku - szacuje na ok. 3/4 poj. - Lakier p2 Color Victim - kolor 790 Summer to go! - uzywany - Lakier Barbara Daly bd - kolor Zest - uzywany - Essence paletka cieni z limitowanej edycji Vampire's Love - 01 Love at First Bite - uzywana (paletka bez pacynki) - Essence - eyeliner i cienie w sztyfcie (2w1) z limitowanej serii Legends of the Sky - kolor 03 I am a Viator - raz uzywane - Lakier essence z limitowanej edycji Legends of the - Sky 03 I Am a Viator -uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Rebels - 01 Mauve Like a Rockstar - uzywany - Mini lakier Yves Rocher - 01 Transparent - uzywany ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Mam evidence jakby Cię interesowały
![]() http://perfumeriadrobneszalenstwa.bl...p/bazarek.html zajrzyj tu ewentualnie mogę te rzeczy wymienić (tylko nie wszystkie są moje) ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Ok a powiedz mi jaka jest świeżość wszystkich kosmetyków?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
a mogłabyś sprawdzić lakiery czy aby nie zgęstniały ?
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a mogłabyś sprawdzić lakiery czy aby nie zgęstniały ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, posiadam w swoim zbiorze flakon po Muse Oriflame z resztką perfum (na 2-3 psiki), Laleczkę Crazy Kiwi i flakon z resztką po Precious Moments.
Podoba mi się u Ciebie nowa So Elixir, - p2 profi time! Concealer - kolor 010 beige 10ml - raz uzywany - Lakier essence z limitowanej edycji Rebels - 01 Mauve Like a Rockstar - uzywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ok mi pasuję a Tobie ?? Tylko może wysłałybyśmy po 15.09 bo teraz nie dam rady, a i za granice koszt wyższy
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Ok będę czekała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie opłaca mi się taka wymiana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.