Gdzie na fitness w Łodzi? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 12:08   #1
YOUdith
Rozeznanie

Gdzie na fitness w Łodzi?

Nienawidzę ćwiczeń siłowych. Siłownia to dla mnie najgorsza katorga...ale nic mi nie pomaga na coraz grubsze i coraz bardziej zwiotczałe ciało więc chyba nie mam wyjścia jak tylko zapisać się na fitness... I tu pojawiają się pytania: Gdzie jest w Łodzi jakaś fajna siłownia? Ile to kosztuje i jak wygląda? Czsy wchodzę, płacę, przebieram i od razu na przyrząd? Czy jakiś trener zajmie się mną powie co i jak powinnam robić?
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 11:36   #2
nri
Zadomowienie

Dot.: Gdzie na fitness w Łodzi?

A gdzie mieszkasz?
Stary 2008-08-19, 13:05   #3
anniaa

przejrzyj ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=si%B3ownia

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 21:27   #4
Marzeniatko
Zakorzenienie

w Łodzi polecam fitness klub RYTM, w ABC na Zgierskiej

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-25, 09:26   #5
Celestial
Przyczajenie

Ja chodziłam na fitness do klubu Body Line na Ul. Przybyszewskiego 161/163. Polecam serdecznie! Instruktorka Gosia bardzo fajnie prowadzi zajęcia z użyciem różnych przyrządów jak step, ciężarki itd. To jest dużo bardziej skuteczne niż siłownia. Podczas takiego treningu jest i spalanie, i kondycja i rozciąganie jak i kształtowanie mięśni. W tym klubie jest też oczywiście siłownia ale mimo wszystko polecam Fitness z Gosią Na pewno będziesz bardzo zadowolona. Każdy może wykonywać ćwiczenia w swoim własnym tempie, gdy się zmęczysz możesz chwilę odpocząć, nie ma tam jakiegoś reżimu. No i oczywiście wszystko przy muzyce

A po wszystkim sauna lub prysznic
Ceny też są przystępne
Celestial jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-25, 09:31   #6
Celestial
Przyczajenie

http://klub.body-line.pl

tutaj jest strona tego klubu, możesz pooglądać zdjęcia i cennik. Nie jestem pewna tylko czy ten plan fitnessu jest dobry, trzeba by było tam zadzwonić.

Daj znać na gg gdybyś miała jakieś problemy. Wiem bardzo dużo o sporcie, fitnessie bo trenuję 4 lata lekką atletykę także w razie jakichś wątpliwości pisz. Mój nr 3336736, chętnie pomogę.
Celestial jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 07:40   #7
Beata10081970
Przyczajenie

CZEŚĆ.
DZIEWCZYNY NIE POLECAM KLUBU DLA PAŃ!!!! Ibiza - Klub Fitness dla Pań, Siłownia, Solarium ul. Żwirki 4 W ŁODZI.
POPROSTU ŻENADA. MIEJSCE OBSKÓRNE I PANI KTÓRA TO PROWADZI POSTAWIŁA NA ILOŚĆ NIŻ JAKOŚĆ! ZEO PRZEBIERALNI, ZAPLECZE SNITARNE W OPŁAKANYM STANIE. STANOWCZE NIE! TAKIM KLUBOM.

POZDRAWIAM BEATA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 11:46   #8
Wyrak
Zakorzenienie

Zdajesz sobie sprawe, ze jako ze 100% Twoich dotychczasowych postow traktuje o tym miejscu, ciezko Ci o wiarygodnosc?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 15:50   #9
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata10081970 Pokaż wiadomość
CZEŚĆ.
DZIEWCZYNY NIE POLECAM KLUBU DLA PAŃ!!!! Ibiza - Klub Fitness dla Pań, Siłownia, Solarium ul. Żwirki 4 W ŁODZI.
POPROSTU ŻENADA. MIEJSCE OBSKÓRNE I PANI KTÓRA TO PROWADZI POSTAWIŁA NA ILOŚĆ NIŻ JAKOŚĆ! ZEO PRZEBIERALNI, ZAPLECZE SNITARNE W OPŁAKANYM STANIE. STANOWCZE NIE! TAKIM KLUBOM.

POZDRAWIAM BEATA
Powiem tak... Ja jestem zadowolona z zajęć w Ibizie... Zawsze pani dawała wycisk i na następny dzień miałam meeega zakwasy... Miejsce??? Hm... Może nie jest jakoś super nowoczesne, ale jest ok...

Ja jednak polecam Sporterę (Al. Piłsudskiego 6)
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 16:24   #10
_karolkaaaa_
Raczkowanie

GG do _karolkaaaa_

Ja właśnie zastanawiam się na Sporterą bądź Rytmem na Zgierskiej.
_karolkaaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 18:13   #11
kokieta
Raczkowanie

Ja również polecam Fitness Klub RYTM. Co prawda ja chodzę do tego na Retkini, nie wiem jak jest w innych, ale ogólna atmosfera jest super, instruktorki fitness i trenerzy na siłowni bardzo sympatyczni i służą radą. Jest duży wybór zajęć - oprócz standardowych ABSów i TBSów polecam Aero-Boxing i Funky - szczególnio dla tych, którzy tryskają energią.

W Gymnasionie osobiście nie byłam, ale słyszałam dużo pozytywnych opinii, szczególnie jeśli chodzi o oferowane zajęcia.
kokieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-12, 13:01   #12
santi chanel
Raczkowanie

w Łodzi to tylko i wyłącznie Rytm a najlepiej na Zgierskiej 69 , siłownia też OK, otworzyli jeszcze Squash`a na Kopcińskiego w byłej szkole łączności zaraz za wiaduktem jadąc od Narutowicza w stronę Dąbrowy
santi chanel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 17:09   #13
uwielbiam_owoce22
Zadomowienie

Wszystko tak naprawdę zależy od tego gdzie mieszkasz - wiadomo, że najlepiej wybrać sobie klub fitness niedaleko miejsca zamieszkania - ja np nie widzę siebie lecącej przez pół miasta po treningu.
Bo z reguły jestem tak wykończona, że chce być jak najszybciej w domu. -dlatego ja chodzę na siłownię do której mogę dojść na pieszo.
Swego czasu ćwiczyłam w klubie fitness - VERTE -> to jest na Rudzie Pabianickiej.
Bardzo dobrze wyposażony klub fitness, na wysokim poziomie, tylko, że jest tam drogo
Moja koleżanka polecała mi klub fitness w manufakturze - tylko, że karnet 200 zl ale masz wtedy karnet open wszystko łącznie z solarium. Możesz siedzieć tam od rana do wieczora.
uwielbiam_owoce22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości