|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie na fitness w Łodzi?
Nienawidzę ćwiczeń siłowych. Siłownia to dla mnie najgorsza katorga...ale nic mi nie pomaga na coraz grubsze i coraz bardziej zwiotczałe ciało więc chyba nie mam wyjścia jak tylko zapisać się na fitness... I tu pojawiają się pytania: Gdzie jest w Łodzi jakaś fajna siłownia? Ile to kosztuje i jak wygląda? Czsy wchodzę, płacę, przebieram i od razu na przyrząd? Czy jakiś trener zajmie się mną powie co i jak powinnam robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♥
|
Dot.: Gdzie na fitness w Łodzi?
przejrzyj ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=si%B3ownia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w Łodzi polecam fitness klub RYTM, w ABC na Zgierskiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja chodziłam na fitness do klubu Body Line na Ul. Przybyszewskiego 161/163. Polecam serdecznie! Instruktorka Gosia bardzo fajnie prowadzi zajęcia z użyciem różnych przyrządów jak step, ciężarki itd. To jest dużo bardziej skuteczne niż siłownia. Podczas takiego treningu jest i spalanie, i kondycja i rozciąganie jak i kształtowanie mięśni. W tym klubie jest też oczywiście siłownia ale mimo wszystko polecam Fitness z Gosią
![]() ![]() A po wszystkim sauna lub prysznic ![]() Ceny też są przystępne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
http://klub.body-line.pl
tutaj jest strona tego klubu, możesz pooglądać zdjęcia i cennik. Nie jestem pewna tylko czy ten plan fitnessu jest dobry, trzeba by było tam zadzwonić. Daj znać na gg gdybyś miała jakieś problemy. Wiem bardzo dużo o sporcie, fitnessie bo trenuję 4 lata lekką atletykę także w razie jakichś wątpliwości pisz. Mój nr 3336736, chętnie pomogę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
CZEŚĆ.
DZIEWCZYNY NIE POLECAM KLUBU DLA PAŃ!!!! Ibiza - Klub Fitness dla Pań, Siłownia, Solarium ul. Żwirki 4 W ŁODZI. POPROSTU ŻENADA. MIEJSCE OBSKÓRNE I PANI KTÓRA TO PROWADZI POSTAWIŁA NA ILOŚĆ NIŻ JAKOŚĆ! ZEO PRZEBIERALNI, ZAPLECZE SNITARNE W OPŁAKANYM STANIE. STANOWCZE NIE! TAKIM KLUBOM. POZDRAWIAM BEATA
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zdajesz sobie sprawe, ze jako ze 100% Twoich dotychczasowych postow traktuje o tym miejscu, ciezko Ci o wiarygodnosc?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak polecam Sporterę (Al. Piłsudskiego 6) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie zastanawiam się na Sporterą bądź Rytmem na Zgierskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja również polecam Fitness Klub RYTM. Co prawda ja chodzę do tego na Retkini, nie wiem jak jest w innych, ale ogólna atmosfera jest super, instruktorki fitness i trenerzy na siłowni bardzo sympatyczni i służą radą. Jest duży wybór zajęć - oprócz standardowych ABSów i TBSów polecam Aero-Boxing i Funky - szczególnio dla tych, którzy tryskają energią.
W Gymnasionie osobiście nie byłam, ale słyszałam dużo pozytywnych opinii, szczególnie jeśli chodzi o oferowane zajęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
w Łodzi to tylko i wyłącznie Rytm a najlepiej na Zgierskiej 69
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wszystko tak naprawdę zależy od tego gdzie mieszkasz - wiadomo, że najlepiej wybrać sobie klub fitness niedaleko miejsca zamieszkania - ja np nie widzę siebie lecącej przez pół miasta po treningu.
Bo z reguły jestem tak wykończona, że chce być jak najszybciej w domu. -dlatego ja chodzę na siłownię do której mogę dojść na pieszo. Swego czasu ćwiczyłam w klubie fitness - VERTE -> to jest na Rudzie Pabianickiej. Bardzo dobrze wyposażony klub fitness, na wysokim poziomie, tylko, że jest tam drogo ![]() Moja koleżanka polecała mi klub fitness w manufakturze - tylko, że karnet 200 zl ale masz wtedy karnet open wszystko łącznie z solarium. Możesz siedzieć tam od rana do wieczora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.