![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD -*perfumy, kolorówka, pielęgnacja, minerały, biochemia*- One_LoVe
ZAMYKAM
NOWY TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=660583 Zapraszam! ![]() LISTOPAD 2012 ZAPRASZAM! UWAGA! Jeśli masz mniej niż 30 pozytywnych przekupek bądź jakąkolwiek negatywną wysyłasz pierwsza. * Wysyłka najchętniej: listem bądź paczką POLECONĄ, czy priorytet - to do ustalenia. Przesyłki nadaję zwykle w kopertach z odzysku, wysyłam bardzo dużo paczek dlatego jest to po 1) ekonomiczne po 2) przyczyniam się do ochrony środowiska, dlatego paczki często pakuję w bąbelki które mam w domu, pakuję w papier do pakowania paczek, lub kartony. Nie sprawia mi problemu jeśli też zapakujesz w ten sposób swoją przesyłkę, ważne - aby była dobrze zabeczpieczona. * Jestem osobą uczciwą, rzetelnie opisuję wady i nie ukrywam ich, jeśli chcesz więcej zdjęć czy wymiary (apropo wątku odzieżowego) to poproś. Zapraszam do wymiany! SZUKAM m.in... korektor mineralny: EDM Intensive Fair, Mint, sunlight (lub z innych marek jasne beże) płyn miceralny najlepiej bourjois fioletowy revlon Colorstay kolor Buff tusz Max Factor (czarny) 2000 calorie lub Masterpiece tusz Lovely Spectacular Me pianka do golenia gilette (tylko nowa) maszynki jednorazowe Xtreme3 (te biało-niebieskie) (tylko nowe) eveline balsam antycellulitowy (najchętniej nowy) hydrolaty lub woda termalna lactacyd (tylko nowy) czysty olejek z drzewa herbacianego, wyciągi naturalne, roślinne kwas hialuronowy kosmetyki Lily Lolo i Annabelle żele pod prysznic (tylko nowe) Calvin Klein: perfumy In2U, euphoria EDT - inne też rozważę. produkty Alverde, Balea kuferek na kosmetyki kosze wiklinowe, ozdobne (chętnie takie z materiałową wyściółką) skwalen foremki na muffinki beautyblender jak przypomni mi się co jeszcze to dopiszę. ![]() WYSYŁKA TYLKO NA TERENIE POLSKI * zdjęcia dodam jutro *
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-12-01 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD -*perfumy, kolorówka, pielęgnacja, minerały, biochemia*- One_LoVe
NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH!
PIELĘGNACJA twarz - ZIAJA nowa maseczka z żółtą glinką - NOWA - ZIAJA nowa maseczka z szarą glinką - NOWA - BabyDream, Krem z witaminą E, 100 ml, została ponad połowa - Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7 ml - mały ubytek - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml - NOWEnie ma - AA Therapy Intensywne Nawilżenie: krem nawilżający - NOWY ciało - ISANA, limitowane masło do ciała, orzech włoski i mleko - posiada sreberko zabezpiaczające, NOWE - krem z Nowej Zelandii, lanolinowy, Merino 100g (zostało ok. mniej niż połowa) - Avon, balsam do ciała Fiołek i Liczi, zostało jakieś 65% kosmetyku - Mariza, olejek przyspieszający opalanie 80 ml, NOWY PRODUKTY NATURALNE: - BIOCOSMETICS, maska algowa pod oczy (połowa opakowania) - Wosk pszczeli - 30g - Olej palmowy z nasion - masło karite - masło kakaowe - olej z pachnotki ok 15 ml ____________ PERFUMY - ubytek na fotce, wszystkie 3 ml, ta duża ma 10, a ostatnia z prawej 1,5ml - Yves Saint Laurent Cinema Woman - L de Lolita Lempicka EDP - Ralph Lauren Notorious - E.Coudray, Ambre et Vanille EDT - Pierre Balmain, Ambre Gris - ISABELLA ROSSELLINI'S Manifesto NOWE, nieotwierane - Adidas, Natural Vitality EDT (fioletowe) 30 ml (brak kilki psików) ____________ MAKIJAŻ * oczy - ESSENCE koralowy cień do powiek - użyty 4 razy ledwo to widać - CHANEL miniatura tuszu, INIMITABLE INTENSE KOLOR 10 NOIR (czarny) NOWEnie ma - Paese, cień światło toskanii, kolo 905, pokruszony, prawie cały - Essence, Natvent Urista, żelowy eyeliner kolor 01 (butelkowa zieleń) - mały ubytek - Trójkolorowy róż Maybelline, kolor 001, Match Perfection (mały ubytek) - cienie Inglota (wkłady) Freedom Sytem Pro-5 Double Sparkling, cienie do powiek 467 i 501 (mały ubytek) - kredki Essence, fioletowa i cielista, ubytek widoczny na zdjęciu - Smart Girls Get More (tusz do rzęs) czarny, NOWE, nieotwierany * twarz - AVON, kulki brązujące Arabian Glow - NOWE, nieotwierane nie ma - Jadwiga puder matujący do cery trądzikowej, próbka w strunie - rozświetlacz PIXIE mineralny, w jasnym odcieniu - odsypka lub razem z oryginalnym słoiczkiem bbcreamy, próbki : - Safe Block, soft mfinish sun milk spf 50+ - Skin Food, omija whitening cream - Skin Food, platinum grape cell, essential, spf 45 - Garnier, miracle skin perfector, kolor light (1,5 ml) * usta - błyszczyk VENITA Xtreme Gloss kolor nr 76 - nowy - błyszczyk Delia Active Calcium, pomadka płynna, kolor 5 (nieduży ubytek) - pomadka w płynie P2, DENIM Delight kolor cielisty 010 cult nude (ubytek znikomy) ____________ PAZNOKCIE - Beauty Uk, Peach Melba 48 (zużyte 1/3) (dorzucę jako gratis do wymiany - proszę pisać kto chce) - Pierre Rene, odżywka do paznokci 31, przeciw łamaniu i rozdwajaniu się paznokci, została ponad połowa - 12 sztuk lasek FIMO - nowe (dorzucę jako gratis do wymiany - proszę pisać kto chce) - Celia, Tropic, kolor nr 4 (mały ubytek) - Celia, Tropic kolor nr 7 (minimalny ubytek, ledwo widać)nie ma - H&M, Nail Polish, kolor Sunset Dream (minimalny ubytek, ledwo widać) - Miyo, glitter, turkusowy (prawie pełny) - My secret, ubytek znikomy ____________ WŁOSY - Joanna, Professional, Spray wygładzający do prostowania włosów (użyty kilka razy) - Pilomax, WAX, Olamin, szampon pielęgnacyjny - łupież tłusty, NOWY 200 mlnie ma ____________ INNE - Bio-Uroda suplementy diety polecany jest osobom z łamliwymi paznokciami, wypadającymi włosami i słabą skórą. Cena z opakowania 23, 99 zł. Mam na wymianę 1 listek czyli 30 tabletek, data ważności 10/12/2013 - etui na pędzle, marka LANCRONE. etui jest czarne. mieści 18 pędzli różnej wielkości. nowe, nieużywane, dostałam w nim pędzle, od razu je wyciągnęłam, a etui leży nieużywane, może komuś się przyda. mięciutka ekoskórka. zdjęcia z neta, więcej zdjęć na życzenie. - PĘDZEL DO RÓŻU, For Your Beauty Rossmann stan bdb - - kolczyki avon, perełki, 5 par, w ozdobnym pudełeczku - nowe - do nakładania zdobień na paznokieć (to z metalowymi końcóweczkami ![]() - pędzelek Everyday Minerals, kulka - stan db MINERAŁY EDM Fair - natural reflection (puder wykańczający) nowy big EDM Pearl Beige (rozświetlacz) 1g EDM Wet Sand (rozświetlacz) 1g EDM Good China (cień) ok. 90% sampla EDM Sweet Almond, intensive (podkład) 1g EDM Soft Bronze (brozner) ok 45% sampla EDM APMU (rozświetlacz) 50% sampla EDM Pumpkin Pie (róż/bronzer) 1g EDM, kolor: Silent Current (cień) opakowanie travel size (1,7g) zostało ok. 1,2g Pixie Complexion Perfector Shaylee 1 (nowa próbka) Pixie Complexion Perfector Faylinn 1 (nowa próbka) Pixie Complexion Perfector Cameo 1 (nowa próbka) Pixie Complexion Perfector Blossom 1 (nowa próbka) Pixie Immediate Beauty Powder, kolor Natural Beauty (nowa próbka) Blusche Store, Brazilian (nowa próbka) Sweetscents Iridescent Green (nowa próbka) Sweetscents Festival (cień) nowa próbka Sweetscents Sapphires and Diamonds (cień) nowa próbka Lucy Minerals Pale Olive, formuła fryjąca (podkład) duuuża próbka
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-12-01 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD -*perfumy, kolorówka, pielęgnacja, minerały, biochemia*- One_LoVe
zdjecia
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-11-03 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-11-02 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy?
- Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7 ml - NOWE - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml - NOWE EDIT: Ups, przepraszam, że się wcięłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;37385124]Coś u mnie za te rzeczy?
- Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7 ml - NOWE - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml - NOWE EDIT: Ups, przepraszam, że się wcięłam.[/QUOTE] W sumie nic się nie stało. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
PRODUKTY NATURALNE: - BIOCOSMETICS, maska algowa pod oczy (połowa opakowania) - Olej palmowy z nasion - masło karite - masło kakaowe - olej z pachnotki ok 15 ml
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nic.
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
BIOCOSMETICS, maska algowa pod oczy (połowa opakowania) - Wosk pszczeli - 30g - Olej palmowy z nasion - olej z pachnotki ok 15 ml i miniaturę tuszu CHanel?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
odpisane.
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- ZIAJA nowa maseczka z szarą glinką - NOWA - L de Lolita Lempicka EDP - Rrójkolorowy róż Maybelline, kolor 001, Match Perfection (mały ubytek) ? Mam kuferek na kosmetyki w wątku ubraniowym. Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-11-03 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml - NOWE - CHANEL miniatura tuszu, INIMITABLE INTENSE KOLOR 10 NOIR (czarny) NOWE ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Wpadły mi w oko: miniatura tuszu chanel rozświetlacz pixie szampon do tłustych pilomax z Twojej wish mam BIGa edm sunlight color corrector ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- pełny, został tylko przetestowany w minimalnej ilości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie, nie, wezmę tyle rozświetlacza, ile go zostało, pewnie 1/4 na pewno została?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cześć
znajdziesz coś u mnie za: ISANA masło do ciała, orzech włoski olej z pachnotki ok 15 ml trójkolorowy róż Maybelline Match Perfection kredka Essence cielista |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, a otwierałaś go, nie jest suchy? Został wyprodukowany w 2010 roku, więc się zastanawiam
![]() A pixie do kiedy ważny? I co byś chciała ewentualnie, bym dorzuciła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To może zrezygnuję z tuszu i wymienimy się:
korektor sunlight edm za szampon rozświetlacz pixie, ale nie musi być całość, zadowolę się odsypką w woreczku strunowym, tak ok 1 g, jeśli by się dało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
- Essence, Natvent Urista, żelowy eyeliner kolor 01 (butelkowa zieleń) lub/i - rozświetlacz PIXIE mineralny, w jasnym odcieniu - odsypka lub razem z oryginalnym słoiczkiem (może być odsypka)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana jeszcze próbkami BB kremów azjatyckich - szczególnie Missha Perfect Couver #21 ewentualnie 13 i 23.
Może masz i mogłabyś mi zrobić mała próbeczkę ? Może masz jeszcze jakies perfumki poza wątkiem ? Zerknij jeszcze raz do mojej listy - trochę ja uzupełniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- ISANA, limitowane masło do ciała, orzech włoski i mleko - posiada sreberko zabezpiaczające, NOWE - ZIAJA nowa maseczka z żółtą glinką - NOWA - ZIAJA nowa maseczka z szarą glinką - NOWA - CHANEL miniatura tuszu, INIMITABLE INTENSE KOLOR 10 NOIR (czarny) NOWE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.