|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LANCASTER tonik brązujący wymienię-sierpień
nieaktualne
mam do szybkiej wymianki tonik samoopalający firmy LANCASTER. tonik jest nowy -uzyłam kilka razy-ubytek ok. 5% poj.150ml Tonik nadaje się do każdego rodzaju cery. Zawarty w nim aktywny czynnik DHA pobudza naturalny proces melanogenezy, co pozwala skórze stopniowo uzyskać opaleniznę, która wygląda bardzo naturalnie. Aplikacja jest wyjątkowo łatwa, wystarczy przyłożyć bawełniany wacik do aplikatora, a następne nacisnąć go dwukrotnie. Pozwala to na dobranie idealnej i wystarczającej ilości kosmetyku. Tonik nakładamy równomiernie na twarz oraz dekolt. Sprawia, że nasza skóra jest delikatna, odżywiona, a dzięki zawartości wyciągu z fiołka doskonale nawilżona. Efekt opalenizny uzależniony jest od częstotliwości używania toniku, można go stosować codziennie rano i wieczorem zamiast dotychczasowego kosmetyku do demakijażu. nie szukam niczego konkretnego,ale wolałabym go wymienić na jedną rzecz o podobnej wartości Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2012-11-10 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: LANCASTER tonik brązujący wymienię-sierpień
Coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Oj....akurat wstępnie zaklepany....ALe mam jeszcze olejek bronzujący z The Body Shop, olejek do włosów Bringraj Hesh (pozostało 70%) i dwufazowy olejek do twarzy Anne MArie Borlind (tez pozostało ok. 75%).
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
spodobał mi się cien w płynie chanel-ten ciemniejszy ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- czesc bardzo spodobała mi się paLETKA Clinique Teddy Bear ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- niestety nic nie ywbrałam dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.